Şimdi Ara

55.000 ve 60.000 TL ARASI ARAÇ TEAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konu başlığında belirtmiş olduğum bütçe ile araç almayı düşünüyorum lütfen bilgi paylaşımı konusunda yardımınızı rica ederim ;ilk aşamada hyundai i.30 elit düşünmüştüm ama bir kaç olumsuz yorum gördüm araç hakkında şuan muallakta kaldım;

binek grubu; düz vites,benzinli ve yeni araç olarak düşünüyorum araç için doğal olarak dış görünüş ile birlikte, multimedia özelliklerinin geniş olmasına önem gösteriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan81 -- 1 Kasım 2014; 11:06:41 >

• beklentileriniz nedir,
    yakıt?, 0-2. el?,oto-manuel? bir kaç detay verirseniz daha fazla kişi yorum yazacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

beklentileriniz nedir,
    yakıt?, 0-2. el?,oto-manuel? bir kaç detay verirseniz daha fazla kişi yorum yazacaktır.
    WW CAREVALLE WİP 2000 TDİ 8+1 SEBEBİ OTOMOBİL SINIFIDIR. HERHANGİ BİR ARAÇ BELİRTMEDİĞİNİZ İÇİN YAZDIM : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurr_Lu

WW CAREVALLE WİP 2000 TDİ 8+1 SEBEBİ OTOMOBİL SINIFIDIR. HERHANGİ BİR ARAÇ BELİRTMEDİĞİNİZ İÇİN YAZDIM : )

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar detay bilgileri güncelledim ilginize tşk;
  • Her arabanın olumsuzlukları var hocam takmamak lazım fazla hb ise leon ve astra olabilir
  • Aynı rakamlara uzun süredir bende araç bakıyorum, daha içime sinen birşey bulamadım, kafamda çok karıştı geçen zamanda bende bir süreliğine askıya aldım araç arama işini. i30a geçen yıl test sürüşü yapmıştım, gördüğüm okuduğum birkaç şey yüzünden vazgeçmiştim ama hala acaba olur muydu da diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganss

Aynı rakamlara uzun süredir bende araç bakıyorum, daha içime sinen birşey bulamadım, kafamda çok karıştı geçen zamanda bende bir süreliğine askıya aldım araç arama işini. i30a geçen yıl test sürüşü yapmıştım, gördüğüm okuduğum birkaç şey yüzünden vazgeçmiştim ama hala acaba olur muydu da diyorum.

aynen dostum, i.30 ilk aşamada her şey çok güzel olarak gözüküyor fakat tarafsız bu işi yapanlardan bir tane bu aracı öneren görmedim
  • Seat Leon duz vites 105hp style paket
    benzinli 51400tl
    dizel 60000tl
    Bayiler 1000-2000 tl arasinda indirim yapabiliyorlar. Ben de bu civarlarda cok arastirdim. Seat leon dizel icin karar verdim. Sen de en azindan bakmadan son kararini verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swave

Seat Leon duz vites 105hp style paket
    benzinli 51400tl
    dizel 60000tl
    Bayiler 1000-2000 tl arasinda indirim yapabiliyorlar. Ben de bu civarlarda cok arastirdim. Seat leon dizel icin karar verdim. Sen de en azindan bakmadan son kararini verme.

arkadaşım dizel hangi paketini kullanıyorsun ;yeni mi aldın fiyat konusunu paylaşa bilir misin ?
  • karahan81 kullanıcısına yanıt
    Benzin şart mıdır? Dizel vs. olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan81

quote:

benzinli 51400tl
    dizel 60000tl

arkadaşım dizel hangi paketini kullanıyorsun ;yeni mi aldın fiyat konusunu paylaşa bilir misin ?

Seat Leon 1.6 TDI 105hp manuel vites, led paket yok. 58500 olarak anlaştık. Kaparo yatırdım, pazartesi ödeme yapıp, hafta içinde teslim alacam.

Ben de bir çok markaya baktım, renault megane, hyundai i30, vw golf, kia ceed, civic. Benim tercih sebepimlerim yakıt tüketimi, dış görünüşü, iç donanımı ve performansı. Golf biraz daha kaliteli olabilir ama 15000 tl lik bir farka değmez. Megane a oturunca leon daki o havayı alamadım. Kia nın ikinci elinden korktum. i30 a ise bir türlü ısınamadım, özellikle içine. Civic çok pahalı.

En azından showroom da leon u bir gör derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

Benzin şart mıdır? Dizel vs. olmaz mı?

Dostum şuan da kullandigim araç 2011 model benzinli sıfır almıştım daha 18.000 km de onun için dizel farkı yerine opsiyonu geniş araç dusunuyorum
  • quote:

quote:

quote:

benzinli 51400tl
    dizel 60000tl

Seat Leon 1.6 TDI 105hp manuel vites, led paket yok. 58500 olarak anlaştık. Kaparo yatırdım, pazartesi ödeme yapıp, hafta içinde teslim alacam.

Ben de bir çok markaya baktım, renault megane, hyundai i30, vw golf, kia ceed, civic. Benim tercih sebepimlerim yakıt tüketimi, dış görünüşü, iç donanımı ve performansı. Golf biraz daha kaliteli olabilir ama 15000 tl lik bir farka değmez. Megane a oturunca leon daki o havayı alamadım. Kia nın ikinci elinden korktum. i30 a ise bir türlü ısınamadım, özellikle içine. Civic çok pahalı.

En azından showroom da leon u bir gör derim.

Evet rastladığım seat kullanicilari hepsi memnun du çizgileri sağlam bir araca benziyor

• Teşekkürler kardeşim zaten punto Evo kullanıcısiyim başka marka denemek istiyorum.
  • 2. El düşünüyormusunuz
  • Dostum sıfır düşünüyorum i30.vw golf 7 ve seat Leon arasinda kalmış durumda yim
  • quote:

Dostum sıfır düşünüyorum i30.vw golf 7 ve seat Leon arasinda kalmış durumda yim

Üçünün arasından i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

quote:

Dostum sıfır düşünüyorum i30.vw golf 7 ve seat Leon arasinda kalmış durumda yim

Üçünün arasından i30

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugün vw bayine gittim resimde görülen opsiyondaki aracı bire bir inceledim açıkçası aracın iç ve dış tasarımına hayran kaldım söz konusu opsiyondaki aracı 59.000 tl nakit fiyat vermekteler.
    Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Comfortline Man.
     55.000 ve 60.000 TL ARASI ARAÇ TEAVSİYE

Golf alacaksan sürüş konfor paketini de ekle. Ön-arka park sensörleri ve hız sabitleyici 800 lira.
    Bence 1.4 TSI 122 200 GOLF 7 düşünebilirsinzi Comfortline
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.