Bildirim
55' 4k tv tavsiyesi olan?(bütçe 3000tl)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lg 55 uh 615v bu civarlarda satiliyor.birde samsung 55 ku 7000 var ama lg tabi ki tartismasiz daha iyidir lg sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izmirli90
Lg 55 uh 615v bu civarlarda satiliyor.birde samsung 55 ku 7000 var ama lg tabi ki tartismasiz daha iyidir lg sonuçta.
Bu vestel in 55ua9400 modeli nasıl peki hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3d özellikli bir cihaz ekran yenileme hızı lg ye göre düşük 3 d den dolayi fiyat sisirilmis gibi geldi bana.Vestelde güzel tvler yapiyor ama ses kalitesiyle ilgili biraz sorun var diye biliyorum.vestel 3 d siz bir model alabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izmirli90
3d özellikli bir cihaz ekran yenileme hızı lg ye göre düşük 3 d den dolayi fiyat sisirilmis gibi geldi bana.Vestelde güzel tvler yapiyor ama ses kalitesiyle ilgili biraz sorun var diye biliyorum.vestel 3 d siz bir model alabilirsiniz
Anladım hocam. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X