Şimdi Ara

55 günlük goldenım deniz önerileri alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Ilk zamanlar aglama sorunumuz vardı
    ( sorun çözüldü )
    +3 gece kulaklarımı kapatıp uyudum sorun cozuldu artik nadir havliyor veya agliyor (gece 4de yemesi gereken öğünü aksatmadan ve 30 dk oyun )

-kuru mama yemedi ( sorun çözüldü )
    +ilk 3 gun sadece aptamil mama, 1 hafta yaş mama son, 5-6 gun sut ve suyla ıslatılmış 4 gundurde kuru yiyor.

-tuvalet eğitimi ( sorun çözüldü )
    + Çok ilginç kendi kendine gazete yapmayi 2 günde öğrendi sadece 1-2 destekledim, salonun ortasina arada yapsada odasindayken pek sorun olmuyor.

Asıl Sorunum ;
    Isırma ve liderlik mücadelesi ..

Bilmiyorum 2 aylık yavruda liderlik savaşı olur mu ? Bazı yerlerde olur diyor bazı yerlerde olmaz , bu arada ilk bebeğim.

Yerde otururken üste atlama,
    Isırma ve oyun oynarken hirlama

Isırma deyince boyle az buz degil elim çizik içinde bir iki kere igne ucu kadar kanattı, paça ve elleri ısırmayı

Tavsan, ayı, top , ip , ve kemikten cok seviyor...

Ve otur, gel komutunu 1 saatte öğrendik ( net olarak digil sadece alt yapı hazırlıyorum ( 3 gunde 5 er dk egitimle )

Yat komutunu asla uygulamadı
    Ve.kitaplarda yanınızda yatmiyosa liderlik savaşı olabilir diyor.

Mesela evin içinde serbest 4 saat dolaşsın uyumuyor,
    Odasına bırakıyorum 5 dk da uyuyor.

Her bilgiyi verdim , yok dengesizsin fln demeyin ilk yavrum , üstüne titriyorum ve işyerinin bahçesinde bakcagim için aşırı sosyal olması gerekiyor.

55 günlük goldenım deniz önerileri alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• golden evde baktım 4 aylıkken almıştım birinden.bir tepsi kıyma yedi namussuz bir haftada ama o tatlılığı oyunculuğu herseye bedel..yalnız evde bakımı zor.cünkü sürekli oyun peşinde,hiperaktif bir köpek ve tüyleride dökülür.uzundur ve bakım ister.bahçeli bir evim olduğunda ilk alacağım cins köpektir kendileri..

senin yavruda maşallah çok tatlı ya koynumda uyuturum ben onu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.