Şimdi Ara

55 inc 4k TV onerisi max butce 5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar forumda çok deneyimli arkadaslar var tv konusunda güzel önerilerde bulunan, Fakat bir o kadar da kafa karistiran arkadas mevcut.

Bugune kadar LG UH850V kullandım ve çok memnun kaldım, TV ekranim kirildigi icin değiştirmeyi düşünüyorum.

Forumda RNNN gibi arkadaşların yorumlarını okudum samsung tavsiye ediyorlar. Farklı arkadaslar LG ve Philips önerenlerde mevcut.

Butcem max 5.500 TL

Forumda fazlasıyla Samsung 55 MU8000 ve Samsung 55 MU9000 öneriliyor almaya değermi ? Yada yeni çıkacak TV leri beklemelimiyim ? Farklı marka ve önerisi olan arkadaslar varmi ?

Tesekkurler

• Sony 55xe90, bu paranın en iyisidir.
  • Neden üstadım, Samsunglara gore farki nedir ?
  • Bende düğün öncesi aynı arayıştayım. Yapacağım şey netflix dizileri ve film indirip izlemek. Gün içerisinde herhangi bir kanalı açıpta izlemiyorum. Saf görüntü kalitesi ve doğallığı olarak sony herkesin önerisi, fakat biraz görüntüden taviz verip ambilght ve hue ampul ile film dizi zevkimi daha yükseğe çıkartmayı planlıyorum. ayrıca sony ile arasında fark cıkmadan ampulleride alabiliyorum.Ayrıca pus 8602de harici gelen soundbar ile seside oldukça güzel. Tamamen kullanım amacına gore şekillendirmelisiniz. Bu bütçelerdeki tvler asla kullanıcısını üzmeyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.