Şimdi Ara

55 inç tv seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam 55 inç tv alacağım aklımda sony 55HX920 - LG 55LM960V - PHILIPS 55PFL8007K - PANASONIC TX-L55DT50E - LG 55LM860V var. 2 gündür formu araştırdım ama karar veremedim bire bir mağazalarda baktım herkes birini söylüyor. kullanma amacım maç, filim, dizi seyretmem 2 d ve 3 d olarak iyi seyredebileyim. gözü yormasın renk bozulma olması ve görüntü çok güzel olsun ve 4, 5 metreden seyredeceğim tercihimde yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler

• günaydın 55 inç tv için bahsettiğim markalarda bana yardımcı olacak veya televizyonları kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum; evdeki sony tüplü 72 ekran tv nin renkleri gitmiş olduğundan yeşil sahayı kahverengi olarak seyrediyorum 1 hafta 10 gün içinde almak istiyorum terçih edemediğimden yardımlarınız bekliyorum için teşekkür ederim
  • Hangi mesafeden izleyeceksiniz tv'yi? 3-3.5 metre arası 46" iyidir. 3.5-4metre 50" iyidir. 4-4.5metre 55" iyidir. Daha yakından izleyince göze giren ışık miktarı çok fazla geliyor ve gözü kurutuyor. Özellikle bizim evdeki 46pfl9705 TV'yi loş ortamda 3 metreden daha yakından izleyince bir süre sonra ışıktan dolayı gözlerim acımaya başlıyor. TV'nin Flatpanelshd ayarlarını yapıp parlaklığını daha da kısmama rağmen 3 metreden yakında gözlerim kanlanıyor. Gözlerim yapay ışığa karşı hassastır bunu da belirteyim.
    Bu arada saydıklarının içince en iyisi HX920'dir. Bekleyebilirsen Philips 9707(ya da 9007) çıkacak birkaç ay içinde. Sony'den daha iyi olacaktır büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 30 Temmuz 2012; 14:52:29 >
  • eğer fiyat aralığı yoksa 55PFL8007 ;)
  • Barış26 ilgine teşekkür ederim
    salon 6m uzunluk genişlik 5 metre 6 metreden sonda balkon 2 metre derken ytazın 7 metreyi buluyor ama kışın oturma durumuna göre 2.5 metreden de seyredilecek bu duruma göre 55 sanırım fazla gelmez ama düşündürücü
    televizyon almayı en geç bayram sonuna kadar beklerin şu anki gitti gidecek durumda

eğer fiyat aralığı yoksa 55PFL8007 ;)
    erkangl teşekkür ederim
    55 PFL 8007 yi inceleyeyim piyasada nekadar
    fiyat aralığı 6500 e kadar düşündürücü
  • samsung un 55 lerini incelediniz mi? yoksa düşünmüyor musunuz? kameralı olanlarda biraz sıkıntı var diye biliyorum ama 55 es6570 düşünülebilir.

saygılar...
  • samsung düşünmüyorum ama 55 es 6570 e bakabilirim nedense biraz soğuk bakıyorum samsung televizyonları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65-75 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangisini aldınız? Aldıysanız görüşlerinizi aktarabilir misiniz?
  • Merhaba;

55inç tv düşünüyorsunuz kesinlikle Samsung 55es8000 alın diyorum.
    3D full hd 800 hz led tv.
    Dahili uydu alıcısı ve dahili wi-fi'si mevcut.
    En büyük avantajı önümüzdeki bir kaç yıl içinde Samsung'un çıkaracağı akıllı gelişim kitini alarak televizyonu en üst seviyeye çekebilirsiniz.
    Hareket ve sesle kontrol ve dahili kamerası da mevcut.
    25 milyonabir kontrast ayarı ile renkler ve canlılık üst düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavas

selam 55 inç tv alacağım aklımda sony 55HX920 - LG 55LM960V - PHILIPS 55PFL8007K - PANASONIC TX-L55DT50E - LG 55LM860V var. 2 gündür formu araştırdım ama karar veremedim bire bir mağazalarda baktım herkes birini söylüyor. kullanma amacım maç, filim, dizi seyretmem 2 d ve 3 d olarak iyi seyredebileyim. gözü yormasın renk bozulma olması ve görüntü çok güzel olsun ve 4, 5 metreden seyredeceğim tercihimde yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler

Yaptığınız tercihler nerdeyse tamamiyle yanlış, size bu serileri kim söylediyse mağazalarda satamadıkları serileri vermeye çalışmışlar sanıyorum !

Kötü olduklarından değil, sizin izleme kriterlerinizi bu panellerin hepsi hatalı seçimlerdir ve gereksiz pahalı serilerde var içlerinde, bu sebeble tekrar yazıyorum kötü şekilde bir panel seçimi yapmışsınız !

Televizyon ağırlıklı bir seçim yapmalısınız yani, wif-internet-yada bir sürü detayları barındıran paneller size pek avantaj sunmayacağı ortada !

55 inc inc seçiminde, bir Arkadaşım en doğruyu yazmış Samsung ES8000 afakat bukadar detaylı olan panelide almak parayı biraz savurmak demektir daha çok profosyonel kullanıcılara hitap eden bir üründür !

Tavsiyemse, 3 D olsun derseniz piyasada sizi fazlası ile televizyon fabatiği yapacak seriler var !

Forumda Arkadaşlarımız 3.300 Liraya Panasonic VT30 serisini bulup almışlar 55 inc, uzun zaman hatta bir dahki panel seçimlerine kadarda bu seriyi alıp izledikten sonra, kolay kolay panel arayışa kesinlikle girmezler, en ideale yakın paneli almışlar zaten !

Diğer bakmanız gerek paneller ise, ST-GT-VT 55 inc serileridir, ST-GT ucuz panellerdir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz !

Dediğiniz gibide 3 metreden karşısına oturup gözünüz yorulmadan saatlerce izlersiniz, Led ve Lcdlerde bu izleme oranını elde etmek için, extra cihazlarıda beraber almanız şarttır !

Söylediğim panellerde ise, Teledünya abonesiyseniz hd reciver size Televizyondan alabileceğiniz en üst seviyede keyfi yaşatacaktır !

Media player üzerinden ki yazabilirim, Philpsin ucuz Media playerlarından düşünmeden alın, tam seri kalımda değil birisi 3000-diğeri 5000 3D destekli player serileridir, Sinema kayfini 150 liraya en üst seviyede yaşarsınız !

SD-HD yayınlarda, çevrenizde kim varsa, lcd-led-plasması olan, sizin panelinizi görünce bir hayli kıskanacaklardır yada kullandıkları panellere verdikleri paralara üzüleceklerdir !

Sebebi ise normal HD yayınlarda dahi, görüntü derinliği gören İnsanlarda 3D kanal nasıl ziliyorsun diyecektir elbettetki gözlüksüz olarak, bu detayı yazdım, panellerin resim derinliği muhteşemdir !

Merak ettiğini başka detay varsada, sorabilirsiniz.

• andy1
    teşekkür ederim bu yorumu daha önce bana yapmış olsaydınız düşüncelerinizi aklımda tutardım
    ne yazık ki geçen hafta sony 55 hx 920 aldım kurdurdum neyse size çok teşekkür ederim bu yorumunuz için
  • güzel bir TV almışsınız...iyi günlerde kullanın
  • quote:

andy1
    teşekkür ederim bu yorumu daha önce bana yapmış olsaydınız düşüncelerinizi aklımda tutardım
    ne yazık ki geçen hafta sony 55 hx 920 aldım kurdurdum neyse size çok teşekkür ederim bu yorumunuz için

Üzüldüm ama inan almadığını sandım, özür dilerim !

HX920 bence bir çok İnsanın kıskanacağı panel, bu panel hakkında problem olursa, belki yardımcı olabilirim, bağlantı diğer ayarlar gibi !

Hayırlı olsun Güle Güle hep mutlu olarak kullanın.

Saygılar
  • Tornio
    çok teşekkür ederim

andy1
    çok teşekkür ederim ama olsun her şeyde bir hikmet vardı
    eğer panel hakkında sorun ve proplemim olusa sana danışırım ilgine şimdidem teşekkür ederim
    panel çok güzel alışmaya çalışıyorum
    yanlız digütürk bağlattım TRT 1 HD de ve 399 kanalda ayrıca diğer 3 kanalda cep telefon çaldığında evde veya yakınlarda kanl da görüntü bozukluğu yapıyor önce digi 9503 model taktılar sonra 9103 ile değiştirdiler ama fayda etmedi bilmiyorum ne yapacağıma teknik servis her şeyi denedi olmadı bugün tekrar gelecek bvöyle durum yaşayan varmı acaba
  • quote:

Tornio
    çok teşekkür ederim

andy1
    çok teşekkür ederim ama olsun her şeyde bir hikmet vardı
    eğer panel hakkında sorun ve proplemim olusa sana danışırım ilgine şimdidem teşekkür ederim
    panel çok güzel alışmaya çalışıyorum
    yanlız digütürk bağlattım TRT 1 HD de ve 399 kanalda ayrıca diğer 3 kanalda cep telefon çaldığında evde veya yakınlarda kanl da görüntü bozukluğu yapıyor önce digi 9503 model taktılar sonra 9103 ile değiştirdiler ama fayda etmedi bilmiyorum ne yapacağıma teknik servis her şeyi denedi olmadı bugün tekrar gelecek bvöyle durum yaşayan varmı acaba

Bahsettiğin kanallardaki sorunu çözmen çok basit aslında, aldığın panel oldukça üst seviyedir, sçyle düşün üst kalite bir Bilgisayar sahibi olmuşssun, işin gerçeğide bu aslında, panelin gerçek manada harikalar yarattığını kullandıkça göreceksin !

Konuyu uzatmadan, gelelim sorun çözümüne !

1. CİHAZI-HD RECIVERI, PANELE BAGLADIGIN TUM CİHAZLAR TAKILI OLSUN- YADA DAHA SONRADAN KULLANACAGIN CİHAZLARIDA EKLE !

2. HEPSINI ÇALIŞTIĞINDAN EMİN OL YANİ PANEL ÜZERİNDE DENE !

3. Önemli detay geliyor :)

Teke tek panel haric tüm cihazları kapa, en son paneli kapat !

İşlem başlasın diyelim:)

Önce diğer cihazlarını yeniden aç, hepside açık olsun yada kullandıkların diyelim, paneli aç ve hiç bir işlem yapma, çunki kumanda üzerinden menüye gel, güncelleştirmeyi aç !

Burda normal güncelleştirmeyi sececeksin, yani İnternet üzerinden bağlantı sorar sakın güncelleştirme yapma, sonrasında sabit güncelleştirmeye tamam de, panel kendini güncelleştirecektir, bu işlem bitene kadarda hiç birşeyi açıp kapama !

Güncelleiştir onayı çıkınca, aynı şekilde paneli ve cihazları kapat, hepsi bu kadar, göreceksinki panel sorunsuz olarak çalışacaktır hatta eski görüntüden daha iyi gösterdiğinide net olarak görürsün !

Yapamassanda, hiç uğraşma servisi çağır, otomatik panel güncelleştirmesini yaptırt !

Güle Güle sağlıkla kullan.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • çok teşekkür ederim deneyeceğim yapamazsam servis çağıracağım sonuçuda size yazarım andy1 sağol
    nusabem çok sağol arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

andy1

Üzüldüm ama inan almadığını sandım, özür dilerim !

HX920 bence bir çok İnsanın kıskanacağı panel, bu panel hakkında problem olursa, belki yardımcı olabilirim, bağlantı diğer ayarlar gibi !

Hayırlı olsun Güle Güle hep mutlu olarak kullanın.

Saygılar

benim dusundugum tv buydu hocam babam icin

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110011748/lg_60pz250_fhd_3d_plazma_tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 1 Ekim 2012; 14:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110011748/lg_60pz250_fhd_3d_plazma_tv

LG PZ60, şunu net olarak söylerim, detayları yazmak istemiyorum dediğimiz gibi, yaptığımız test sonuçlarına göre yazarsam, ianan kafanız karışır hemde gereksiz daha doğrusu Babanızın kriterleri için fazlası ile boş laf etmiş olurum !

SD yayınlar resim tutması oldukça üst seviyede, yani emsellarina göre Lcd ve Led seriler olarak yazıyorum, ciddi izlenim farkı sunar yani keyif alırsınız !

HD yayınlarda aynı şekilde, fazlası ile sizi memnun edecektir !

Diğer bir unsur ise, forumda gerçekten inanılmaz tuaf panel tavsiyeleri görüyorum, mesela 400n ışığa sahip bir paneli üstelikte 3D, birileri inanılmaz şişiriyor, neyse konu dağılmasın, susuyorum !

Evet Panelin ışık değeri 1500n, yani görüntü değeri inanılmaz üst seviyede, bu ne demektir, paneldeki resim derinliği fazlası ile keyif alacağınız seviyededir !

Uzatmıyorum, eğer bu paneli düşünüyorsanız, elbetteki alın, panasonic ısrarım kullanımı daha basit ve kolay olması sebebiyledir !

Bu panelide alırsanız, her hangi bir sorunda elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım, oldukça detaylı menü içeriğine sahip bir cihaz, sorun olursa konuşuruz zaten !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

LG PZ60, şunu net olarak söylerim, detayları yazmak istemiyorum dediğimiz gibi, yaptığımız test sonuçlarına göre yazarsam, ianan kafanız karışır hemde gereksiz daha doğrusu Babanızın kriterleri için fazlası ile boş laf etmiş olurum !

SD yayınlar resim tutması oldukça üst seviyede, yani emsellarina göre Lcd ve Led seriler olarak yazıyorum, ciddi izlenim farkı sunar yani keyif alırsınız !

HD yayınlarda aynı şekilde, fazlası ile sizi memnun edecektir !

Diğer bir unsur ise, forumda gerçekten inanılmaz tuaf panel tavsiyeleri görüyorum, mesela 400n ışığa sahip bir paneli üstelikte 3D, birileri inanılmaz şişiriyor, neyse konu dağılmasın, susuyorum !

Evet Panelin ışık değeri 1500n, yani görüntü değeri inanılmaz üst seviyede, bu ne demektir, paneldeki resim derinliği fazlası ile keyif alacağınız seviyededir !

Uzatmıyorum, eğer bu paneli düşünüyorsanız, elbetteki alın, panasonic ısrarım kullanımı daha basit ve kolay olması sebebiyledir !

Bu panelide alırsanız, her hangi bir sorunda elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım, oldukça detaylı menü içeriğine sahip bir cihaz, sorun olursa konuşuruz zaten !

tamam hocam cok tesekkur ederim tavsiye ettiginiz urunude inceleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.