Şimdi Ara

55 TV alacağım ama hangisi karar veremedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

55" TV 4K tv alacağım ama bir türlü karar veremedim. Bir sürü model içerisinde bunlara kadar düşürdüm. Aşağı yukarı hepsi aynı özelliklerde. Hepsinin gerçek ekran yenileme hızları 100Hz. göstermelik oranları ise farklı farklı 1300Hz ve üzeri hep.

Aşağıdakilerden birini alıcam ama hangisini karar veremedim. almışken güzel birşey olsun istiyorum. Panel kalitesi, akıllı tv oldukları için USB'den video oynatma performansları, video ve audio format destekleri gibi özellikleri aşağı yukarı hepsinin aynı gibi.

Sizce hangisini almalıyım?

Sony KD-55XD8505B 139,7 cm 4K HDR uyumlu Android TV : ~4.200,00 TL

Samsung 55KU7500 55" 140 Ekran [4K] Uydu Alıcılı Smart[Tizen] LED TV : ~4.000,00 TL

Tabi daha farklı model önerileriniz varsa söylemenizi rica ediyorum. Maksimum fiyatım 4750TL civari

• monegal M kullanıcısına yanıt
    samsung 55 inc bakıyorum bende. yazdığın modeli araştırdım fakat forumda 1-2 kişi kötülemiş. JU serisi daha iyi bunun renkleri mat falan demiş ama bilemedim. bu tv işin de her kafadan bir ses çıkıyor..
  • monegal M kullanıcısına yanıt
    4200 lira fiyat nerede dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

4200 lira fiyat nerede dostum ?

GECELERİ vatanda 3800 mediamarkta 3900
  • Bu modeller nasıldır? Kullanan veya bilen var mı?

TV'de aradığım;

* HDR olması
    * 4K'ya upscaling olması
    * divx, x264, x265 gibi gibi video formatlarını desteklemesi
    * DTS, DTSMA, DTS Atmos gibi audio formatlarını desteklemesi
    * Panel parlamalara karşı daha iyi olması

Aşağıdaki modeller bunların hepsini yaptığını söylüyor :) Kaliteyi artırınca keseyi biraz açtım.

Sony KD-55XD8505B

Samsung UE-55KS8500U

Samsung UE-55JS8500T

Samsung UE-55KU7500U

Samsung UE-55JU7500T
  • 55XD8505 kurtköy viaport mediamarkt mağazasında 3999 tl olarak satışa sunulmuştur. Bilginize.
  • hala karar veremedim ya. :( az para değil sonuçta kötü birşeyde almak istemiyorum. Samsung'un KU ve JU serileri Sony'den kötü olduğunu gördüm internet araştırmalarımda ama KS e JS serileri sanki sony'den daha iyi gibi. Burada HDR ve 4K upscalling performansları nasıl acaba. 4K upscalling ve HDR ilk kullanan sony olduğunu biliyorum yanlışım yoksa. üfff çok kararsızım ya.
  • 55KU7500'e herkes 50Hz diyor bir yanlışınız var sanırım ya da 100Hz olduğunu nerede gördünüz link verebilirseniz. Bende bu ara bir tv alacagım 55 ve curved isteyince ve fiyat 4000 civarı olunca 55ku7500 kalıyor bir tek oda 50Hz olunca şu an için çözümsüz kaldım :( Siz bir karar verebildiniz mi ?
  • Motion rate farkli bir sey native hz 50

• Samsung olmasın da..
    Yaklaşık 5 ay evvel j6270 aldım. Bir tv'nin altyazı desteği bu kadar mı berbat olur?!
    Şimdiye dek 4 farklı marka kullandım, 10 yaşındaki en yakın RAKİP markada olan renk, boyut, pozisyon vb. seçeneklerinin hiçbiri yok..!
    Arka plan rengi siyahın haricinde bir renkse altyazı kayıp..! Çünkü altyazılar incecik ve beyaz fontun etrafında olması gereken siyah çerçeve dahi yok..!
    Müşteri hizmetleri ise tam bir facia..! Yukarıda ki sorunu anlaması bir 15dk, bir yerlere bağlanıp bana dönmesi 10dk sürdü..! Sonuç "bilmiyoruz"
  • yani bu samsung'ların hepsi 50Hz mi

samsung UE-55KS8500U

Samsung UE-55JS8500T

Samsung UE-55KU7500U

Samsung UE-55JU7500T
  • ks ve js 100 dür ama 55ku7500 kesin 50Hz :( 100 olsaydı düşünmeden alacaktım ama 50 olunca insan değermi diyor
  • Sıraya koyarsak

1. 55js8500
    2. 55ju7500
    3. 55ks8500
    4. 55ku7500

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.