Şimdi Ara

550.000-650.000 arası araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 550.000-650.000 arası araba almayı düşünüyoruz öğrenciyim ve yeni ehliyet aldım acaba neler önerebilirsiniz? Bu fiyat aralığında bulursam opel astra önerir misiniz? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren6150 -- 10 Kasım 2024; 22:0:41 >

• Düz vites ehliyeti aldığını varsayıyorum . Dizel arac doğası gereği stop ettirmeden kaldırmak daha kolaydır. J kasa astra hb 1.3 dizel tam o aralıkta bulacağın araçtır.

Alacağın araçta değişene boyaya takılma sende de zaten sürtmeler falan olur .motor şanzıman şase podye airbag düzgün olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Kasım 2024; 22:44:55 >
  • 2014-15 model 1.5dci düz vites Megane 3 HB kasa bakılabilir. öğrenci adamsın, sana yürütme-bakım maliyeti az olan model lazım. Astra J kasalar biraz fazla ağır, bu yüzden 1.3 motor Astra'da hantal kalıyor maalesef. birde opel grubunda elektrik/sensör arızası çok sık yaşanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Kasım 2024; 23:49:9 >
  • Erenim sana nokta atışı ilan atıyorum, toyota auris 1.6 otomatik, al keyfine bak sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforludur fazlasıyla memnun eder.

https://www.sahibinden.com/s/AkR2QISu

Ha yok ben sanayi köşelerinde motor şanzıman elektrik aksamı ya da nasıl dolandırılırım onu öğrenmek istiyorum dersen yukarıdaki arkadaşların önerdiği modellere bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueSKYLINE

Erenim sana nokta atışı ilan atıyorum, toyota auris 1.6 otomatik, al keyfine bak sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforludur fazlasıyla memnun eder.

https://www.sahibinden.com/s/AkR2QISu

Ha yok ben sanayi köşelerinde motor şanzıman elektrik aksamı ya da nasıl dolandırılırım onu öğrenmek istiyorum dersen yukarıdaki arkadaşların önerdiği modellere bakabilirsin

Araba güzelmiş ancak manuel ehliyet aldım otomatik almayacağım. Yine de teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Düz vites ehliyeti aldığını varsayıyorum . Dizel arac doğası gereği stop ettirmeden kaldırmak daha kolaydır. J kasa astra hb 1.3 dizel tam o aralıkta bulacağın araçtır.

Alacağın araçta değişene boyaya takılma sende de zaten sürtmeler falan olur .motor şanzıman şase podye airbag düzgün olsun yeter.

Çok teşekkür ederim

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Anladım dikkate alacağım. Bilgiler için çok saolun

• eren6150 E kullanıcısına yanıt

O zaman manuelinin çok daha temiz yüksek model düşük kilometrelisini hatta belki yeni kasasını bile bulabilirsiniz. En sorunsuz masrafsız araçlardan biri, yukarıda önerilen diğer modeller gerçekten sıkıntı oluşturabilir, model adını yazıp sorunları diye aratırsanız nette diğer modellerin sizi uğraştıracağını görürsünüz maalesef.

• eren6150 E kullanıcısına yanıt

650'ye dizel oto C4 al Exclusive paket cillop gibi makine.

Polo 1.0 Trendline 2016-2017

Polo 1.6 TDİ Trendline 2017-2018

C4 2011-2015 1.6 e-HDi Exculusive.

Golf 5 2006 üstü 1.6 düz motor çok temizi bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8DE5A8EA -- 13 Kasım 2024; 13:5:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.