Şimdi Ara

550-600 tl bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bisikleti okula ve kısa gezilere gitmek için kullanacağım. Dağda bayırda kullanmayacağımdan emin değilim o yüzden mtb bakıyorum .Çok iyi F/P ürünü bulursam 650 ye çıkabilirim.

Daha önceki konularda bu ayarda genelde kron xc250 ve salcano ng650 önerilmiş.Kron hakkında biraz olumsuz yorum okudum o yüzden soğudum açıksası siz ne dersiniz?

Birde Carraro Force500 modelini buldum nasıldır?http://www.n11.com/carraro-force-500-26-bisiklet-P11870238

• Kron'dan neden soğudun ?

Ben ve 2 arkadaşım Kron Xc250 kullanıyoruz. Birinde 2012, ben ve diğer arkadaş da 2013 model olanı var. Hazirandan beri yağmur, çamur demeden kullanıyorum. Hiçbir sıkıntıları yok. Ufak tefek vites ayarı, akort ayarı dışında, bunlarda olağan şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maşasi icinde birkac olumsuz yorum vardi sanki.Bide bir bisikletci kadroda catlaklar oluyo demisti.Ama bilmiyorum siz memnunsaniz bakabilirim tabiki.

Diger modellere ne dersiniz?Yada yeni oneri?

• İlk bisikletim Salcano NG 450 V frendi. Başlangıç seviyesine göre iyi bir bisiklet zaten sık sık kron ile kıyaslanıyor bende ikisini deneyip almıştım salcano pişman etmez.
  • Konu guncel

• Sen internettte yazanların çoğuna inanma 5 aydır xc150 sahibiyim
    ne maşa sorunu ne amortisörün sertliği hiç bir sorun yok millet atıp tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Sen internettte yazanların çoğuna inanma 5 aydır xc150 sahibiyim

Herkes farklı şey söylüyor valla epey araştırma yaptım bazıları çok memnun iyiki aldım diyor bir başkası keşke almasaydım bozuk bu diyorlar ama genelde maşa ve pedalda sorun olduğunu söylüyor çoğu kişi.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    Manisadan alıcam kronu ve salcanoyu direk satan yer yok galiba.Carraro ve bianchi bayisi var.Carraro force500 ün aşağı kalır yanı var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Sen internettte yazanların çoğuna inanma 5 aydır xc150 sahibiyim

Sende sorun yok diye hepsi sorunsuz olacak diye bişey yok okadar insana yalancı diyorsun sen açık açık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.