Şimdi Ara

550-700 tl arası andorid telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.550-700 lira arasında android bir telefon almak istiyorum.Fiyat performans olarak önerebileceğiniz cihazları bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• Samsung Galaxy Ace
  • Huawei Ideos X5
  • 840 verebilirsen sıfır 2 yıl garantili galaxy s I9000 satyan siteler var yok veremessen kesinlikle
    huawei x5 derim
    4 ay galaxy ace kullanmış birisi olarak diyorumki sakın galaxy ace alma pişman olursun
    x5 in gpusu çok daha üstündür.
    x5 720p video kaydı yapar
    x5 in ekranı daha büyüktür
    x5 in işlemcisi yeni nesildir ve 1.4 ghzye kadar çıkabilir
    x5 in ekranı 800x480 dir
    ace nin gpusu daha düşüktür
    ace nin 640x480p video çekimi var
    ace nin ekranı daha küçük
    ace nin işlemcisi eski nesil ve 1ghznin üstüne hayatta çıkmaz
    ace nin ekranı 480x320 dir
    ve ace 250 tl daha pahallıdır

Örn :x5 te hd oyunların hepsini oynarsın acede oynayamassın ace hd oyunları açmaz bile çünki ekran çözünürlügü ve gpu su yetmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Aralık 2011; 19:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

840 verebilirsen sıfır 2 yıl garantili galaxy s I9000 satyan siteler var yok veremessen kesinlikle
    huawei x5 derim
    4 ay galaxy ace kullanmış birisi olarak diyorumki sakın galaxy ace alma pişman olursun
    x5 in ekranı 800x480 dir

Örn :x5 te hd oyunların hepsini oynarsın acede oynayamassın ace hd oyunları açmaz bile çünki ekran çözünürlügü ve gpu su yetmez...

Galaxy s çok daha iyidir sözüm yok, Ama Galaxy Ace'yi bu kadar ezmen çok saçma olmuş..

Dokunmatik telefonun ekranına toz giriyosa , ben napayım o telefonu ... Huawei kullananların çoğu bu sorunu aşmaya çalışıyorlar, soyliym de ..

• Ideos x5.
    Ortada ezmelik bir durum yok.Ace daha kötü bir telefon.
  • "
    x5 i samsung çıkarsaydı ace den daha pahalı olurdu.

bu açıdan düşün. hiçbir sorun da yaşamadım. ilk çıktığı hafta aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus S . Doğubanktan al sıfır jelatinli kutu.Google telefonu güncellemede de önde git ics yayınlandı bile.
  • Yapikredi kredi kartı ile Hepsiburadadan 790 TLye HTC Desire Z alıp, %10 puan alabilirsin. 720TLye gelir.
    Bir önceki telefonum Huawei X5'di.
    X5 hızlı ve şık bir telefon.
    Sesin boğuk gitmesi, kasa açıklığı veya Wifi sorunu gibi kronik sorunlardan birine rastlarsan soğutuyor.
    Çok kolay güncellenebiliyor veya yazılımlarla geliştirilebiliyor.
    Kamerası berbat. Fiyatına göre iyi bir telefon.
    HTC Desire ise ağır (180 gr) amaaa kamera, ekran hassasiyeti ve hareket algılayıcıların hassasiyeti kesinlikle Huaweinin 1 kademe üzerinde.
    özetle stabil ve kaliteli telefon istiyorsan Desire Z,
    hızlı bir telefon istiyorsan ve birçok yazılımla uğraşabileceksen ama kamera, ses kalitesi takıntın yoksa Huawei
  • quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

840 verebilirsen sıfır 2 yıl garantili galaxy s I9000 satyan siteler var yok veremessen kesinlikle
    huawei x5 derim
    x5 in ekranı 800x480 dir

Galaxy s çok daha iyidir sözüm yok, Ama Galaxy Ace'yi bu kadar ezmen çok saçma olmuş..

Dokunmatik telefonun ekranına toz giriyosa , ben napayım o telefonu ... Huawei kullananların çoğu bu sorunu aşmaya çalışıyorlar, soyliym de ..

1000 kişiden 10unda toz girmesi ve ışık sızması olabilir ama her x5 kulananda bu sorunlar yok degilmi?
    Not : galaxy s I9000 kulanıyorum telefondan çok memnunum . zaten ilk mesajımdada belirttim alabiliyorsa kesinlikle galaxy s I9000
    i tercih etmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Aralık 2011; 13:32:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Yapikredi kredi kartı ile Hepsiburadadan 790 TLye HTC Desire Z alıp, %10 puan alabilirsin. 720TLye gelir.
    Bir önceki telefonum Huawei X5'di.
    X5 hızlı ve şık bir telefon.
    Sesin boğuk gitmesi, kasa açıklığı veya Wifi sorunu gibi kronik sorunlardan birine rastlarsan soğutuyor.
    Çok kolay güncellenebiliyor veya yazılımlarla geliştirilebiliyor.
    Kamerası berbat. Fiyatına göre iyi bir telefon.
    HTC Desire ise ağır (180 gr) amaaa kamera, ekran hassasiyeti ve hareket algılayıcıların hassasiyeti kesinlikle Huaweinin 1 kademe üzerinde.
    özetle stabil ve kaliteli telefon istiyorsan Desire Z,
    hızlı bir telefon istiyorsan ve birçok yazılımla uğraşabileceksen ama kamera, ses kalitesi takıntın yoksa Huawei

HTC Desire Z çok hantal , kalın bir telefon ben asla kulanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Aralık 2011; 13:26:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

huawei x5 derim
    x5 in ekranı 800x480 dir

1000 kişiden 10unda toz girmesi ve ışık sızması olabilir ama her x5 kulananda bu sorunlar yok degilmi?
    Not : galaxy s I9000 kulanıyorum telefondan çok memnunum . zaten ilk mesajımdada belirttim alabiliyorsa kesinlikle galaxy s I9000
    i tercih etmeli

1000 kişiden 10 una olabilir, fakat sen ister misin yeni aldığın bir telefonda böyle bir sorun olmasini ? Sonucta maddi durumu iyi olsa gider galaxy s alır ama , parası buna yetiyosa boyle saçma sorunlarla da karşılaşmak istemez bence. Ki garanti dahilinde değil bu ekran açıklığı falan..

• 400 TL daha koy, zor olur belki ama... HTC Desire HD al, zorla bütçeni. Ben öyle yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.