Şimdi Ara

550 liraya anakart+ekran karti+islemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bu 3 bilesene ihtiyacim var sizce a10 6800k(dahili grafik birimi var)+asus a88xm-A f/p acisindan iyi mi onerilerinizi bekliyorum kullanim amacim ofis-internet tarzi sessiz calisan bir sistem olursa iyi olur oyun 2.plana atilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intro701 -- 7 Haziran 2014; 20:16:58 >

• Yardimci olabilecek yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: intro701

Evet arkadaslar bu 3 bilesene ihtiyacim var sizce a10 6800k(dahili grafik birimi var)+asus a88xm-A f/p acisindan iyi mi onerilerinizi bekliyorum kullanim amacim ofis-internet tarzi sessiz calisan bir sistem olursa iyi olur oyun 2.plana atilabilir

bende bu gun a88m-a ana kartı soarıs ettım a8 5600k ile konuyu takıp edıcem bakalım ne dıyecekler ana karta :)
  • oyun ikinci plan ise 4440 ve asrock h81 al
    ilerde diledigin karti takarsin
  • ahmetxx12xx kullanıcısına yanıt
    Vatanda a10 6800k kalmamis alirsam ben de a8 5600k alabilirim
  • Hocam ssd ile kullanicam amd ile 4440 arasinda cok fark olur mu ileride ekran karti alamayabilirim bu parayi zar zor buldum da
  • quote:

Hocam ssd ile kullanicam amd ile 4440 arasinda cok fark olur mu ileride ekran karti alamayabilirim bu parayi zar zor buldum da

O zamn kesinlikle apu yonelmelisin benim gibi :-)
    A8 5600k fiyati 232 tl gozunu seveyim amd 120 gb samsung evo ssd im de var fena olmadi sanki gunluk kullanimda gayet iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intro701 -- 8 Haziran 2014; 21:11:29 >
  • intro701 İ kullanıcısına yanıt
    Birde a88 ana kart alirsan ssd mukemmel olur ram var heralde :-)
    Evet 2.el 4 gb 1600 mhz ram aldim bile vatanda a10 6600k nin tukenmesi hayirli olmus apu+anakart 400 tl f/p olarak mukemmel oldu
    Yani
    A8 5600 230 tl ana kartta asus a88 180 tl :-)
  • quote:

Hocam ssd ile kullanicam amd ile 4440 arasinda cok fark olur mu ileride ekran karti alamayabilirim bu parayi zar zor buldum da

ssd ile tam performans calisir intel

amd icin ayni seyi soyleymiyecegim malesef
  • İntel Pentium G3220: 150 TL

Asus H81M-C: 155 TL

Sapphire R7 250: 196 TL

Toplam 551 TL

Vatan Bilgisayar'dan.
  • Kendi tecrubeleriniz mi yoksa bir yerlerden mi duydunuz
  • Intel core i5
  • Blood Money kullanıcısına yanıt
    Kafam iyice karisti ya amd de frekans hizi daha fazla bir tarafta da intel kalitesi var
  • loveuk kullanıcısına yanıt
    Amd ye karsi bir onyargi mi var yoksa gercekten kotu mü
  • Ben kafanızı karıştırmak istemem fakat AMD sevmiyorum
  • quote:

Kafam iyice karisti ya amd de frekans hizi daha fazla bir tarafta da intel kalitesi var

Amd Athlon X4 740 alabilirsin istersen. 160 lira civarındaydı. G3220'den daha fazla güç çekiyor ve tek çekirdek performans'ı daha kötü ama diğer alanlarda G3220'den güçlü. Tabi alırsan anakartı değiştirmen gerek.

Birde G3420 var. 3.2 Ghz'de çalışıyor. 175 TL.
    oncelikle sunu belirteyim kesinlikle fanboyluk gibi bir niyetim yok

konulari bulamadım ama ssd ler intelin yeni cipsetleri ile daha uyumlu calisiyirlar

eski cipsetler berbat vasat performans veriordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.