Bildirim
550 TL'ye akıllı telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Disovery onerilecek baska ne onerilebilir Allah askina. Hergun ayni konular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes discovery diyo ama discovery'nin bir çok sorunu cıkıyormus kamera peblesmesi, ölü pixel, reset atma sorunu gibi baska önerilerinizi bekliyorum.. -
bende alma aşamasındayım bende bu fiyatlar dahilinde düşünüyorum ama xperia e ye daha yakınım bu telefonu bir düşün bir bak sonyler güzel bence ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: yasincan37
Herkes discovery diyo ama discovery'nin bir çok sorunu cıkıyormus kamera peblesmesi, ölü pixel, reset atma sorunu gibi baska önerilerinizi bekliyorum..
Size simdi her konuda verdigim cevabi 50. Defa veriyorum.
Bana sorunsuz bir telefon soylermisin?
yok ya onlar tüm cihazlarda çıkmıyor ama söyle bişey var sorun mudur bilmem ama hafıza kartını çıkar tak telefon açıkken okumuyor 3-4 cihazda rastladım -
gm discovery -
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:56:37 > -
Xperia mıro
Sağolun arkadaslar forum dısından bi haftalık GMD 16 gb'lık telefondan aldım.Tavsiyeleriniz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasincan37
Sağolun arkadaslar forum dısından bi haftalık GMD 16 gb'lık telefondan aldım.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Kaça aldın -
600 Lira'ya buldum hocam. -
peki güle güle kullanın hocam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pttavm telefon alınır mı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- asker telefonu internetli
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- pwm dimming nedir
- device health services nedir
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X