Şimdi Ara

5500 Sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorunum var sizin bilgilerinize ihtiyacım var.
    Counter Strike oynuyorum ve Nvidia fx5500 kullanıyorum. Son bir haftadır oyunda bazen Fps düşüyor, sürekli bu sekılde devam edıyor cok nadır tekrar duzelıyor. sizce bunun nedeni nedir ? Ve bu olay oldugu zaman masaüstüne dönüp Ctrl+alt+delete görev yöneticisine baktıgımda işlemciyi system diye bir öğe % 15-20 lerde kullanıyor. bunu sonlandırmaya calısınca haliyle sistem kendını kapatıyor. sizce sorun nedir ?
    Çözüm için Yaptıklarım..
    -----------------------------
    1. sogutucu cok ısınıyordu fan takarak sorunu giderdim şu anda bu ısınma sorunu yok. tekrar aynı sorun
    2. ramleri degıstırdım vs. tekrar aynı sorun
    3. ekran kartını defalarca cıkarıp taktım gene aynı
    4. baska bir hdd ye baska bır cd den wın kurdum sorun gene aynı( kurduktan sonra driverler ve oyundan baska hıc bırsey kurmadım)

Son olarak birinden fikir aldım bana ekran kartının bios unu yenilemem gerektıgını soyledı.

bu ekran kartının biosunu flashlamayı bılen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devvrimm -- 22 Nisan 2007; 17:36:55 >

• benım tahmınım o calısan program pc nı kasıyor donanımsal bırsey değil buyuk ıhtımal ama işten anlayan üstatlarımız daha ıyı bılır
  • Hocam tekrar baska bi diske windows ta kurdum sonuc gene aynı. bugun baska bı ekran kartı taktım (5200) gene aynı oldu sanırım işlemci yada anakartta bırsey var işlemciyi sokup taktım gene aynı oldu, yarın baska bı pc ye takıp oyle deneyecegım kartı
  • Sadece CS üzerinde oluşan bir sorun mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.