Bildirim
5500TL ne alınır?
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Gerçekten aklında o araçlar varsa biraz daha sık dişini hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spring,Flash Falan.
2-3Bin Kredi Çekebilecek Durumdaysanız Yazdığınız Arabaları Biraz Kovalayabilirsiniz -
Öğrencisin güzel bir motosiklet al 5500 tl lik arabalardan daha fazla prim yapar -
ford taunus -
quote:
Orijinalden alıntı: 32 33 34
ford taunus
sen taktın taunus'a
Uno diyorum -
-
Spring,Flash en mantıklısı. -
-
herkes dalga geçmiş başlık açan arkadaşla. yalnız herkes 50000lik araba alamıyor yada almış gibi görünemiyor... -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-takasli-sorunsuz-87375669/detay
Marka olarak ne kadar bilinmesede görüntü olarak 600/1000lik modeller gibi görünmesi ile bence mantıklı bir alet.Devir kesicisi olmadığı için biraz dikkat etmek gerektiğini okumuştum takip ettiğim motosiklet sitelerinde. -
spring broadway felan olabilir çok dağıtılmamış bişey iş görür -
kanepe takimi basligi degistirsen iyi olur.
şu foruma hastayım. 8000 liradan aşağı bütçe olunca motosiklet önerirler.
Alacağın arabalar
Spring.
Broadway.
Flash.
Uno.
En genç görünümlü ama performansı düşük olan uno. En iyi kaçan ise flash.
Kardeşim bu adam kışın ayazda,karda,yağmurda motosikleti nasıl sürecek bu adam motosikleti nereye koyacak kömürlüğe konulmaz çalınır garaj gibi bir yer olması lazım ha yoksa zemin katta oturacakda anca öyle eve koyacak adam belki b ehliyet aldı motosiklet ehliyeti yok. Kafası esip köy yollarına girse gece köpeğidir kurtudur bu adamı kovalamaz mı yolda önüne köpek çıksa düşmez mi
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Aklımda olmayan arabalarıda sayenizde aklıma soktum. Unoyu özellikle araştırıcam.
Belki bileniniz vardır okul yolum; Erenköyden 2.köprü yoluna çıkarak 4-5 km sonra Şile yoluna sapıyorum ordan da 10-15 km gidiyorum. Her ne kadar az gibi görünsede yol boyunca TIRlar ve büyük dorseli kamyonlarla dolu. Daha çok boş kamyonların yarışına da sahne olabiliyor. Bu nedenle motor düşünmüyorum. Kar-yağmuruda var bunun malum. Rakım olarakda okulum yüksek kışları zor oluyor. -
-
95 model Uno 70S lerde sorun olur mu acaba? ekstra masraf vs? -
o paraya 91-93 arası temiz taunus alınır
Benzer içerikler
- nissan primera 1.6 tekna kronik sorunları
- hyundai h350 kullanıcı yorumları
- symbol 1.2 joy alınır mı
- volvo s60 en çok tutulan modeli hangisi
- skoda felicia 1.3 glx alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X