Uno ilk başta düşünmen gereken araç. Daha sonra Spring bakabilirsin. Tofaş Şahinlerde olur ancak ben sıcak bakmıyorum aynı paraya uno almak daha mantıklı. Subaru Vivio çok güzel arabadır ona da mutlaka bak.
Vivio güzel yanlız arkadaşın bütçesi düşük sorun çıkartma olasılıgı bana fazla gibi geliyor ayrıca parça vs. gibi sorunlar vardır Vivio da
Yaşınıza yakışacak arabalar Flash ve Uno olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: erAn_
Ben de lada Vega'dan yanayım en azından modeli de yüksek olur aracın.. Zaten bu fiyat seviyesinde ister istemez 3 aşağı 5 yukarı aynı özelliklerde ve seviyelerde araçlar bulunuyor...
Araba konusunda bilgim hiç yoktur ama akrabamda olmasından ötürü Daihatsu Applause derim. Yaşına gitmez belki ama sağlam araba olduğunu biliyorum o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnn
quote:
Ben de lada Vega'dan yanayım en azından modeli de yüksek olur aracın.. Zaten bu fiyat seviyesinde ister istemez 3 aşağı 5 yukarı aynı özelliklerde ve seviyelerde araçlar bulunuyor...
Valla hocam 5500'lük Lada Vega'dan bir hayır gelmez benden söylemesi. Bakımlı dedikleri bile çok kolay arıza verebiliyorken hele bi de düşük fiyatlısı neler çıkarır bilemiyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnn
quote:
Valla hocam 5500'lük Lada Vega'dan bir hayır gelmez benden söylemesi. Bakımlı dedikleri bile çok kolay arıza verebiliyorken hele bi de düşük fiyatlısı neler çıkarır bilemiyorum.
samara olsun o tam bir eşşek... her türlü yükleyip gidiyorsun