Şimdi Ara

5500TL ne alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Aklımda olmayan arabalarıda sayenizde aklıma soktum. Unoyu özellikle araştırıcam.

Belki bileniniz vardır okul yolum; Erenköyden 2.köprü yoluna çıkarak 4-5 km sonra Şile yoluna sapıyorum ordan da 10-15 km gidiyorum. Her ne kadar az gibi görünsede yol boyunca TIRlar ve büyük dorseli kamyonlarla dolu. Daha çok boş kamyonların yarışına da sahne olabiliyor. Bu nedenle motor düşünmüyorum. Kar-yağmuruda var bunun malum. Rakım olarakda okulum yüksek kışları zor oluyor.

Erenköyün tam olarak neresinden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz tofaş kartal bulabilirsen çok iyidir :)
  • arabayı değiştirmeyi düşünüyorum 93 toros 7binlira istiyorum düşünürsen mesaj atabilirsin üzerini senet yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

arabayı değiştirmeyi düşünüyorum 93 toros 7binlira istiyorum düşünürsen mesaj atabilirsin üzerini senet yaparız.

bıyık standart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32 33 34

quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

arabayı değiştirmeyi düşünüyorum 93 toros 7binlira istiyorum düşünürsen mesaj atabilirsin üzerini senet yaparız.

bıyık standart mı ?

???
  • komik olan nedir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

quote:

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Aklımda olmayan arabalarıda sayenizde aklıma soktum. Unoyu özellikle araştırıcam.

Belki bileniniz vardır okul yolum; Erenköyden 2.köprü yoluna çıkarak 4-5 km sonra Şile yoluna sapıyorum ordan da 10-15 km gidiyorum. Her ne kadar az gibi görünsede yol boyunca TIRlar ve büyük dorseli kamyonlarla dolu. Daha çok boş kamyonların yarışına da sahne olabiliyor. Bu nedenle motor düşünmüyorum. Kar-yağmuruda var bunun malum. Rakım olarakda okulum yüksek kışları zor oluyor.

Atatürk caddesi - İnönü caddesi biliyormusun? Atatürk caddesinin üstünde yeni garanti bankasının oralardayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

quote:

Atatürk caddesi - İnönü caddesi biliyormusun? Atatürk caddesinin üstünde yeni garanti bankasının oralardayım.

Bende tren istasyonunun ordayım. Senin orda oturan bir dhli arkadasımız var. Belki taniyorsundur.

Bknz: Efsaneazim

• hocam şöyle birşey var 5500 tl ye araç alıcaksınız sadece almakla bitmiyor. parçası tamiri var en önemliside yakıtı var.

bir kere öğrenci adamsınız yakıtı makul olacak. doğan şahin yakmaz demeyin çok yakıyorlar. birtane 2000 model slx 1.6 ie doğan var tanıdıgmda 350 yakıyor.

4 ileri murat var oda aynı sekilde. sakın tofaş alıyım az yakar diye düşünmeyin. ama şunu söyleyim arabaların bir yeri bozuldugu zaman götürüp 30 liraya yaptırıyorlar.

springe ve flashın yakacagıda 280 olsun hadi. o fiyata ben gider bir serçe alırdım emin olun şahinden iyi gider az yakar
  • Biraz daha biriktir twingo al.

Yok bekleyemem diyorsan uno vs...
  • pug 205 derim
  • Sevgılı yaştasım.

O fıyata alabılecegın en dokulmemıs arabalar uno ve sprıngtır. Hatta ben olsam sprıng bakardım. Az yakar parcası ucuzdur. Istedıgın zaman elden cıkartırsın.

Bazı arkadaslar sacma arabalar onermıs. Adınını ılk defa duydugumuz modeller. Alacak kısının ogrencı oldgunun farkında degılsınız galıba.

• Önerilerim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-sahibinden-lada-vega-6-200tl-140-000-km-yesil-86479365/detay masraf çıkarırmı pek bilğim yok yanlızyaş bakımından alınabilir sonçta çok eski bi araç değil az bi pazarlıkla bence alınabılecek bir arabadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-toplandi-yaz-geldi-evde-oturma-87575015/detay biraz yaşlı ama hala güzel bence masrafı diger önerilere(uno) göre fazla olabilir ancak tipi bence gayet yerinde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-takasli-serce-84376216/detay bence bu fiyata en masrafsız arabalardan biri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tertemiz-flash-93-85276072/detay# biraz daha bütceni zorlayarak alabılırsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-77641835/detay bence fiyata göre güzel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otomatik-vites-lpg-li-klima-li-1976-250-87024631/detay güzel ancak çok masraf açıçagına eminim ama ben olsam bunu alırım :) Ama ögrenci adama gitmez yani

sana tavsiyelerim bu kadar dostum umarım kendıne göre bir araba bulursun

• Arkadaşlar ellerinize kollarınıza sağlık. Hiç aklımda olmayan arabaları sayenizde baktım fikir edindim.

Lada Vegada karar kıldım. Hem yaşı, hem parça ucuzluğu hemde bagajının arka koltuk mesafesinin diğer aynı fiyatta olan araçlara göre büyük olması tercih sebebim oldu. Hız merakım yok zaten bu araçla ne kadar yapılır belli :D 50-75 beygir diyor 1.5 modeline. LPG taktırsak sorun çıkartır mı? yokuş çıkarken falan çıkmama durumu olur mu acaba?
  • hocam arkadasların dedigi gbi, tofas fazla yakar meret ama koskoca tamponun sifirini 25 tl ye alirsn.
    dikkat etttysen kimse ford ka dememis. bende bi aralar arastrmstm Ka'yi ka da soyle bi skinti var, uzun yola cikarsin hararet gostergesi olmadigindan dolayi gomlekler subaplar ucar anca haberiniz olur.
    ford ka yi arastrrken her yol twingo ya cikiyordu.
    unolarin cogununda motoru bitik oluyor onada dikkat et derim.

bi aralar forumda lada samarayi cok ovuyorlardi ama tam olarak arastrmadim. gencede gidermi orasi tartslr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

hocam arkadasların dedigi gbi, tofas fazla yakar meret ama koskoca tamponun sifirini 25 tl ye alirsn.
    dikkat etttysen kimse ford ka dememis. bende bi aralar arastrmstm Ka'yi ka da soyle bi skinti var, uzun yola cikarsin hararet gostergesi olmadigindan dolayi gomlekler subaplar ucar anca haberiniz olur.
    ford ka yi arastrrken her yol twingo ya cikiyordu.
    unolarin cogununda motoru bitik oluyor onada dikkat et derim.

bi aralar forumda lada samarayi cok ovuyorlardi ama tam olarak arastrmadim. gencede gidermi orasi tartslr.

hocam ilk mesajda yazmıştım amacım ford Ka ya da twingo almaktı ama 5500 biriktirene kadar imanım gevredi. Temiz sağlam Ka ve Twingolar 8000-9000 arası. :(
  • quote:

Arkadaşlar ellerinize kollarınıza sağlık. Hiç aklımda olmayan arabaları sayenizde baktım fikir edindim.

Lada Vegada karar kıldım. Hem yaşı, hem parça ucuzluğu hemde bagajının arka koltuk mesafesinin diğer aynı fiyatta olan araçlara göre büyük olması tercih sebebim oldu. Hız merakım yok zaten bu araçla ne kadar yapılır belli :D 50-75 beygir diyor 1.5 modeline. LPG taktırsak sorun çıkartır mı? yokuş çıkarken falan çıkmama durumu olur mu acaba?

Lada Vega iyidir. tutulmuyor ikinci eli cok zayıf ama sorun cıkarmaz diye biliyorum. o yuzden mumkun oldugunca uygun almaya bak

• Dostum bence sen lada ları iyice bir araştır diğer arkadaşlarında dediği gibi ikinci elleri pek iyi değil ancak o fiyata alınabilicek en güzel görünümlü ve genç arabalardır araştır bulursun kendine göre bence Ford Ka ve twingoyu tamamen kafandan çıkar seninde bildiğin gbi ortalama fiyatları 8-10bin tl arası ve bu miktar senin elindeki paranın neredeyse iki misli ve o araçlar için değermi bilinmez . Ayrıca Vegalara bildiğim kadaryla LPG sorunsuz bi şekilde oluyo araba sana hız konusundada yeticektır.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-hyundai-hunko-dan-lpg-li-vega-2110-sedan-81732019/detay pazarlıkla tam istediğin fiyata alırsın gibime gelıyo sadece bazı yerlerınde boya olması dışında süper gıbı gözukuyor 70.000de ve LPGli fiyatıda güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.