550w var 550w vaar değişiyo yani tam adını yazarmısın
al bi 700 lük ileriye dönük olsun sonra ekran kartın vs yükseltmek istersin psya ikinci kez değişmemiş olursun aralarında 50-60 tl gibi bi fark oynuyor marka modele göre tabi
yazıyo kardeşim yukarda :)
docking station (dokker) 550w midt atx thermaltak vm600m1w2z
quote:
Orijinalden alıntı: Fugative
al bi 700 lük ileriye dönük olsun sonra ekran kartın vs yükseltmek istersin psya ikinci kez değişmemiş olursun aralarında 50-60 tl gibi bi fark oynuyor marka modele göre tabi
abi aldık işte şimdi bu psu yetmez ise değiştircem sıkıntı yaşarmıyım pc kapanır mı herhangi bir parçaya birşey olur mu endişesi içindeyim
teşekkürler
ya şöyle diyim ozaman sınır noktasından toplayan adam onu değiştirsin 700 lük bişe taksın
Kaliteli bir 550W PSU ile O sisteme bir tane daha HD6850 alıp cf bile yaparsınız ama ben thermaltake in kasa ile gelen helede böyle orta-alt seviye psu larına hiç güvenmiyorum. Kuvvetle muhtemel peak 550W tır. Ama sisteminize yetecektir yinede. İleride daha güçlü ekran kartları alacağınızda psu yuda değiştirirsiniz.
sisteminizde oyun oynayacağınız için güçlü olsun kafanız rahat olsun 700 ve üzeri ileriyede dönük yatırım olacaktır pc ye ek bileşenlerde ekleseniz kafanız rahat olr
ya arkadaşlar hepiniz iyi güzel diyorsunuzda dün vatandan indirimle aldım malum o fiyata 700 lük falan bulamam zannımca ne yapcam şimdi :S
bu arada grafikerim bazen render falanda alırım pc çok kasabilirim vakit buldukça oyun falanda oynarım yüksek çözünürlük napcaz şimdi :)
msj atan herkese teşekkürler
kardeş grafikersen eğer neden böyle bi sistem topladın ozaman bi süre kasma makinayı dediğim gibi kağıt üzerinde yazan mimumum 500 550 yazdığına bakma adı üstünde mimumun böyle bi sistemin rahat çalışması için kafanın rahat olması için yüksek bişeyy daha iyidir tabi bazı arkadaşlar kağıt üzerindeki verilere göre konuşuyo herkesin fikrine saygı duymak lazım araştırıyolara ama işin aslı öyle değil
peak 550 watt o sisteme çok rahat yeter kafanız rahat olsun
tşk ederim 550 gercek degeridir buarada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme