Şimdi Ara

5530 güncelleme sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu aldığımdan beri mesaj yazarken deli gibi kasma sorunum var..*#0000# yapıyorum yazılım sürümü V10.0.050 yazılım sürümü tarihi 25-06-2009 Özel sürüm 10.0.050.C01.01 Özel Sürüm tarihi 06-07-09 son güncelleme güncellenmedi olarak gözüküyor wifi den güncellemeyi yapıyorum uzun süre bekleyip telefon tekrar başlatıldıktan sonra aldığım hata: "Telefon güncellenmedi. Güncelleme paketi telefonla uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla görüşün."

Yardımcı olabilcek varmı acaba??? Sorunsuz bir şekilde mesaj yazmak istiyorum artık :D

• beyler yardımcı olabilecek konuyla bi ilgisi, bilgisi olan yokmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnimytra -- 13 Aralık 2009; 16:18:58 >
  • Telefonu aldığımda banada aynı hatayı veriyordu.. Software update den ya da ovi suitten yapılan güncellemelerde de sürekli problem çıkartıyordu. Ben telefonumu noki shopa bıraktım ve 2 saat içinde yeni sürümü yükleyip verdi. Şu anda performans gözle görülür bir şekilde arttı. Tavsiyem teknik destek noktalarından yardım almandır. Onun dışında hiç bir programdan ya da telefonun kendisinden güncelleme yapman mümkün değil...
  • mesaj yazmak işkence haline geldi artık yazmaya üşeniyorum arıyorum herkesi..mesaj sorunu çzöüldü mü yeni sürümde peki? düzelmezse ben bu telefonu kullanamam çünkü sürekli mesajlaşan bi insan olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnimytra

Telefonu aldığımdan beri mesaj yazarken deli gibi kasma sorunum var..*#0000# yapıyorum yazılım sürümü V10.0.050 yazılım sürümü tarihi 25-06-2009 Özel sürüm 10.0.050.C01.01 Özel Sürüm tarihi 06-07-09 son güncelleme güncellenmedi olarak gözüküyor wifi den güncellemeyi yapıyorum uzun süre bekleyip telefon tekrar başlatıldıktan sonra aldığım hata: "Telefon güncellenmedi. Güncelleme paketi telefonla uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla görüşün."

Yardımcı olabilcek varmı acaba??? Sorunsuz bir şekilde mesaj yazmak istiyorum artık :D

Çoğu 5530xm lerdeki yazılımsal hatadır. Kendni uğraşma,nokia shopa götür onlar güncellesinler. Bizde aynı şekilde yaptık. Ki bahsettiğin sürümün üstü v11.... ile başlıyor. Ben telefonu servise verdiğimde yüklemişlerdi. En son v20 sürümünü ise kendim yaptım. Ama ilk update için bayiye götür. Onlar yükledikten sonra yeni çıkacaklar izlediğin yoldan yağtıgında bu sefer olur. Sadece ilk yüklü olan yazılımda olan birşey bu,diğer üst sürümü kabul etmiyor.

• peki mesaj yazma sorunu?
  • quote:

peki mesaj yazma sorunu?

Aynı şekilde o da düzelir. Ve 5530da mesaj yazmak keyiflidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefonu aldığımdan beri mesaj yazarken deli gibi kasma sorunum var..*#0000# yapıyorum yazılım sürümü V10.0.050 yazılım sürümü tarihi 25-06-2009 Özel sürüm 10.0.050.C01.01 Özel Sürüm tarihi 06-07-09 son güncelleme güncellenmedi olarak gözüküyor wifi den güncellemeyi yapıyorum uzun süre bekleyip telefon tekrar başlatıldıktan sonra aldığım hata: "Telefon güncellenmedi. Güncelleme paketi telefonla uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla görüşün."

Telefonun ilk 2 ayında tahminen 50-60 karakterden sonra kasmaya başladı. Yazdıklarım geriden geliyordu.
    Sonra yavaş yavaş hızlanmaya başladı ve hiçbir sorunum yok şimdi. Telefonu ne zaman aldın ve herhangi bir ilave yaptın mı program olarak?
    Ben de *#0000# yaptım herşey aynı çıktı senin yazdıklarınla...

• arkadaslar data kablosuyla güncelleyim diyorum v11 benm versiyon. v20 yüklememi önerirmisiniz. + olarak baska bir forumda arkadas demis ki menüde ki asagı dogru kaydırma menüsü gitmiş. v20 de ana menüde asagıya dogru kaydıramıyormuyum yani bu benim için önemli. uygulmalarda mı kalacak yani tüm programlarım?

bide v20 de mesajda kasılma sorunu gidiyormu?
  • arkadaslar surum 10 kusurden 11 e gecirmeyi nokia shop a goturmeden nasil yapabiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.