Şimdi Ara

555 XXX XX XX nolu numara fiyatı sizce nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eterya

Ben hiç fikir sahibi olmadığımdan ve numarayı 200 TL ye bir amcadan devraldığımdan sizlere danışmak istedim.Fikir yorum belirten herkese teşekkürler

Sen de bana 400 e devret,al sana 2 katı :)
  • vay be 200 tl ye mi aldın... Böyle bi şans geçmez elinize daha. En iyi şekilde satışını yaparsın inşallah
  • 49 yaşında bir amcadan aldım babamın tanıdığı.İçinde de alış fiyatının 1/4 ünden fazla bakiye vardı.Diğer başlıklara göz attım ağzım açık kaldı ama 5 haneye çıkması şart değil 4 haneli bir rakama satsam benim açımdan çok memnun edici bir satış yine olur.Satışa çıkarıp bekleyeceğim .Tekrar teşekkür ederim
  • vay ballı börek vaay amcanın piyasadan haberi yok galiba neyse hayırlı satışlar olsun
  • numaraya para mı verilir çok garip bişi, insanı kendini gerçekleştirme yöntemi mi bu
  • amca kendini gerçekleştirmiş numaraya takılmıyo...
    quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

vay ballı börek vaay amcanın piyasadan haberi yok galiba neyse hayırlı satışlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

vay be 200 tl ye mi aldın... Böyle bi şans geçmez elinize daha. En iyi şekilde satışını yaparsın inşallah

Hişt dostum piyasayı arttırma,ayıp ediyon,ben 400 e alıp,4000 e satacaktım.İçine ettin.

Neyse eterya dostum,madem 400 e vermiyon,madem 4 haneli rakam olsun illa diyorsun,1000 veriyorum,hem 4 haneli,işine yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

vay be 200 tl ye mi aldın... Böyle bi şans geçmez elinize daha. En iyi şekilde satışını yaparsın inşallah

Hişt dostum piyasayı arttırma,ayıp ediyon,ben 400 e alıp,4000 e satacaktım.İçine ettin.

Neyse eterya dostum,madem 400 e vermiyon,madem 4 haneli rakam olsun illa diyorsun,1000 veriyorum,hem 4 haneli,işine yarar :)

oooo açık açrttırma başlamış

NetAnket.Net'ten 1000 TL yok mu arttıran?

• xxx xx xx den benim anladığım arkadaşın anlatmak istediğiyle aynı ise tabi :)) Sonra çıkıyormu karşımıza 918 27 36 :)

abi x bilinmeyen anlamında şey etmiştim, x ile x in aynı rakam olduğunu sanacağınızı düşünememiştim :)
  • satan değil de, alan ihya olacak gibi görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Vayy, X'ler 7 miymiş.

Link de ekleyelim;

http://urun.gittigidiyor.com/ACIL-SATILIK-AVEA-OZEL-NUMARA-0-777-77-77_W0QQidZZ29361896

Valla bravo iyi yakalamışsın,sıkı takip ediyor olmalısın gg deki satılan numaraları.Evet,bencede ordaki 777 77 77 diye satılan numara burdaki arkadaşın numarası.İyiki haber verdin,çünkü vazgeçtim 1000 TL vermekten, 7 li rakama 500 den fazla verilmez. 222 22 22 olsaydı verirdim 1000 TL.

Ama 777 77 77 ye 1000 Tl veremem,kimse de 500 TL den fazla vermez hatta 40 yıl beklesen 400 den fazla veren çıkacağını sanmıyorum,ama benden sana bir kıyak,peşin 500 Tl vereyim :)

• quote:

quote:

Vayy, X'ler 7 miymiş.

Link de ekleyelim;

http://urun.gittigidiyor.com/ACIL-SATILIK-AVEA-OZEL-NUMARA-0-777-77-77_W0QQidZZ29361896

Valla bravo iyi yakalamışsın,sıkı takip ediyor olmalısın gg deki satılan numaraları.Evet,bencede ordaki 777 77 77 diye satılan numara burdaki arkadaşın numarası.İyiki haber verdin,çünkü vazgeçtim 1000 TL vermekten, 7 li rakama 500 den fazla verilmez. 222 22 22 olsaydı verirdim 1000 TL.

Ama 777 77 77 ye 1000 Tl veremem,kimse de 500 TL den fazla vermez hatta 40 yıl beklesen 400 den fazla veren çıkacağını sanmıyorum,ama benden sana bir kıyak,peşin 500 Tl vereyim :)

İnanır mısın 4000 TL veren var:) Senin 500 adet 50 lik banknot demek istediysen anlaşırız:)

*Dostlar birde ben kartımla ilan veremedim gittigidiyor adlı siteye eniştemin kartıyla ilan verdik üyelik açıp ona acaba parayı ben çekebilirmiyim dvir yapıldıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eterya -- 30 Temmuz 2010; 14:15:41 >

• gittigidiyor üyelik bilgilerinden kendine ait banka vadesiz hesap bilgisi ekle ;)
    kredi kartına yatmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eterya

quote:

quote:

Vayy, X'ler 7 miymiş.

Link de ekleyelim;

İnanır mısın 4000 TL veren var:) Senin 500 adet 50 lik banknot demek istediysen anlaşırız:)

*Dostlar birde ben kartımla ilan veremedim gittigidiyor adlı siteye eniştemin kartıyla ilan verdik üyelik açıp ona acaba parayı ben çekebilirmiyim dvir yapıldıktan sonra

p.m yolladım

• sadece sıralı bir numara, öyle 4000 falan çok uçuk bir rakam.

etse etse 500.
    en fazla 600.
    hadi diyelim 700.
    zorlasan 800.
    bilemedin 900.
    taş çatlasın 1000. işte ederi budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K

sadece sıralı bir numara, öyle 4000 falan çok uçuk bir rakam.

etse etse 500.
    en fazla 600.
    hadi diyelim 700.
    zorlasan 800.
    bilemedin 900.
    taş çatlasın 1000. işte ederi budur...

ben arkadaşa p.m yolladım bakalım ne yanıt verecek umarım kabul eder çünkü numaramı hiç sevmiyorum ve 7 en sevdiğim rakamdır
  • O X ler 5 ise 5555 TL veriyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

O X ler 5 ise 5555 TL veriyorum :D

555 555 55 55 in fiyatı 8 milyar dolardır. ( aria 4 milyar + aycell 4 milyar)
    çünkü bu numara aveanın sesli mesaj hattının numarasıdır. bu numarayı almak için avea yı komple alman lazım

quote:

ben arkadaşa p.m yolladım bakalım ne yanıt verecek umarım kabul eder çünkü numaramı hiç sevmiyorum ve 7 en sevdiğim rakamdır

ne teklif ettin pm at. bende numaranın peşindeyim. bir birbirimizi kırmayalım. fiyat yükselmesin

• quote:

quote:

çünkü bu numara aveanın sesli mesaj hattının numarasıdır. bu numarayı almak için avea yı komple alman lazım

quote:

ne teklif ettin pm at. bende numaranın peşindeyim. bir birbirimizi kırmayalım. fiyat yükselmesin

Direkt 13 milyar $ verip TTKOM'u almak daha mantikli Vay be harbiden mesaj kutusu cikti

• quote:

quote:

quote:

yok hocam korkacak birşey yok öyle çok şey teklif etmedim elimde olanı teklif ettim çünkü 7 rakamını severim, umarım arkadaş kabul eder

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.