Şimdi Ara

555 XXX XX XX nolu numara fiyatı sizce nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir numaranın satış fiyatı ne olmalıdır ve nasıl satılmalı acaba?

• 200.000 dolar olmalı ve burada satmalısın.
  • o x ler 3 se kimse almaz kolay iş değil milletin içinde dudağını büzerek 333 33 33 demek
  • 3 değil:) Bu numaranın devrinde herhangi bir sorun yaşanır mı.Hat aktif fakat açık tutmuyoruz zaten.Satış fiyatı ortalama ne kadar olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eterya -- 25 Temmuz 2010; 23:09:59 >
  • bende de 55x xxx xx yz var. kaç para veriyorsunuz :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eterya
    3 değil:) Bu numaranın devrinde herhangi bir sorun yaşanır mı.Hat aktif fakat açık tutmuyoruz zaten.Satış fiyatı ortalama ne kadar olmalıdır.

hepsi 5 ise Erkan Aydemir'i ara Avea'dan yüzde versin sana parayla olmaz
  • İçinde 20Tl bakiyesi varsa vergileriyle dahil 30TL veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

İçinde 20Tl bakiyesi varsa vergileriyle dahil 30TL veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

İçinde 20Tl bakiyesi varsa vergileriyle dahil 30TL veririm.

ne verirsen 1 fazlasını veririm:)
  • adamı soracağına pişman ettiniz yahu, kardeş sen bana devir yaptır hattı, avea tehlikeli operatördür seni bu yükten kurtarayım para falan da istemem üstüne heee
  • 10 lira veririm
  • 1 milyon dolar eder. arasan bulamazsın öyle numara :)
  • aslında çok değerli olmayabilir de çünkü çevirirken ekranda kaç kere bastım doğru bastım mı gibi sıkıntılar da doğurabilir, iPhone u bu yüzden seviyorum, ekranda 0(5xx) xxx xx xx şeklinde ayırıyor
  • forumun 2. elinde ve sahibinden.com da satılığa çıkar hattını,1 ay teklifleri gör,o zaman değerini anlarsın.Ben sıkıldım burada şu numara kaç para eder muhabbetlerinden,üstüne alınma sana demiyorum forumun kurallarını ben koymuyorum,ben karışamam ama ben sıkıldım " xx - xy -xx - xyz bilmem ne muhabbetlerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

forumun 2. elinde ve sahibinden.com da satılığa çıkar hattını,1 ay teklifleri gör,o zaman değerini anlarsın.Ben sıkıldım burada şu numara kaç para eder muhabbetlerinden,üstüne alınma sana demiyorum forumun kurallarını ben koymuyorum,ben karışamam ama ben sıkıldım " xx - xy -xx - xyz bilmem ne muhabbetlerinden.

sıkılmayan varmı ki hocam? Al 30-40 liraya güzel bir numara sonu 00 veya 11 gibi birşey ile bitsin tepe tepe kullan.

Ne gerek var milyarlar vermeye, ayrıca zaten herkes rehberden arıyor, numaraya bile bakan yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

forumun 2. elinde ve sahibinden.com da satılığa çıkar hattını,1 ay teklifleri gör,o zaman değerini anlarsın.Ben sıkıldım burada şu numara kaç para eder muhabbetlerinden,üstüne alınma sana demiyorum forumun kurallarını ben koymuyorum,ben karışamam ama ben sıkıldım " xx - xy -xx - xyz bilmem ne muhabbetlerinden.

sıkılmayan varmı ki hocam? Al 30-40 liraya güzel bir numara sonu 00 veya 11 gibi birşey ile bitsin tepe tepe kullan.

Ne gerek var milyarlar vermeye, ayrıca zaten herkes rehberden arıyor, numaraya bile bakan yok artık

Kolay tuşlanan numaraları severim,kolay hatırlananlarda her zaman işe yarar,kendime ait bir kaç bu tür numara var.Şu an kullandığım 0542 42* 42 42 ama özel olarak aramadım,eski bir tarihte telsim bayisinde kolay tuşlanan numara arıyorum anneme diye numara bakarken kız size çok hoş bir numara göstereceğim deyip içerden sakladıkları bir numara getirdi.Fiyatı normal kontörlü hatların 2 katıydı,tam hatırlamıyorum ama kontörlüler 3 Tl iken ben 7 Tl ye aldım galiba.Allah herkese versin,para sorunum da yoktu,10 dese de alırdım.Ordan kolay tuşlanan bir numara daha aldım,10 TL verdim, diğeri de 0544 *** 12 12 idi ve genellikle tuşlayarak arama yaparım,hazıfam da iyidir,tuşlayarak aramak hem hafızayı da güçlendiriyor sanırım.
    Numarasını hatırladıklarımı rehberden aramam tuşlarım genellikle.
    Hem numara sadece ararken karşımıza çıkmıyor,numarayı çok kez kullanıyoruz,yazmak yada birine vermek gerekiyor,mesela aveanın sitesine girerken numara yazıyorsun ve kolay tuşlanırsa iyi oluyor.

Kolay tuşlanan numarayı her zaman severim ama benim demek istediğim numara kaç para eder muhabbetleri meselesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Kolay tuşlanan numaraları severim,kolay hatırlananlarda her zaman işe yarar,kendime ait bir kaç bu tür numara var.Şu an kullandığım 0542 42* 42 42 ama özel olarak aramadım,eski bir tarihte telsim bayisinde kolay tuşlanan numara arıyorum anneme diye numara bakarken kız size çok hoş bir numara göstereceğim deyip içerden sakladıkları bir numara getirdi.Fiyatı normal kontörlü hatların 2 katıydı,tam hatırlamıyorum ama kontörlüler 3 Tl iken ben 7 Tl ye aldım galiba.Allah herkese versin,para sorunum da yoktu,10 dese de alırdım.Ordan kolay tuşlanan bir numara daha aldım,10 TL verdim, diğeri de 0544 *** 12 12 idi ve genellikle tuşlayarak arama yaparım,hazıfam da iyidir,tuşlayarak aramak hem hafızayı da güçlendiriyor sanırım.
    Numarasını hatırladıklarımı rehberden aramam tuşlarım genellikle.
    Hem numara sadece ararken karşımıza çıkmıyor,numarayı çok kez kullanıyoruz,yazmak yada birine vermek gerekiyor,mesela aveanın sitesine girerken numara yazıyorsun ve kolay tuşlanırsa iyi oluyor.

Kolay tuşlanan numarayı her zaman severim ama benim demek istediğim numara kaç para eder muhabbetleri meselesi.

. (NOKTA)

• Ben hiç fikir sahibi olmadığımdan ve numarayı 200 TL ye bir amcadan devraldığımdan sizlere danışmak istedim.Fikir yorum belirten herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.