Şimdi Ara

555 XXX XX XX nolu numara fiyatı sizce nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gg den zor satılır. Teklif verenlerin % 90 ı ödemeyi gerçekleştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: eterya

Ben 1500 e anlaştım demedim açıkcası 1500 e kaldı dedim.Henuz ödeme gelmedı gittigidiyor dan^''para ayarlıyorum falan dedi alıcı'' Bu yüzden atıştık ve zaten asil üyeliğim olmadığı için gittigidiyor daki göndermeyi düşünmüyorum şuandan sonra. Fakat akşam saatlerinde Almanya dan dahi 2 katı kadar teklif aldım 3 günlüğüne gelebileceiğini söyledi.Henüz anlaşmadık ama İstanbul da olan bir arkadaşmış.Kısmet biraz daha yüksek bir fiyat olursa satış yapacağım

ben 1500e anlaştığınızı sanmıştım pardon

Tamam üzülme syruse, ben 1550 ye alacağım,sana 3000 e satacağım,hat senin merak etme.Yalnız para peşin kırmızı meşin.Parayı veren düdüğü çalar ve saire ...

• acele paraya ihtiyacın yoksa bekle hocam. Ne acelen var. Yükselir günden güne onun fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: eterya

Ben 1500 e anlaştım demedim açıkcası 1500 e kaldı dedim.Henuz ödeme gelmedı gittigidiyor dan^''para ayarlıyorum falan dedi alıcı'' Bu yüzden atıştık ve zaten asil üyeliğim olmadığı için gittigidiyor daki göndermeyi düşünmüyorum şuandan sonra. Fakat akşam saatlerinde Almanya dan dahi 2 katı kadar teklif aldım 3 günlüğüne gelebileceiğini söyledi.Henüz anlaşmadık ama İstanbul da olan bir arkadaşmış.Kısmet biraz daha yüksek bir fiyat olursa satış yapacağım

ben 1500e anlaştığınızı sanmıştım pardon

Tamam üzülme syruse, ben 1550 ye alacağım,sana 3000 e satacağım,hat senin merak etme.Yalnız para peşin kırmızı meşin.Parayı veren düdüğü çalar ve saire ...

numara çok hoşuma gitti çünkü 7sayısını çok severim

• ben de 7 yi severim ama 7 kez üstüste 7 tuşlarken hata yapma oranı çok yüksek duruyor :)
  • Ben de zaten yukarda tuşlanma açısından değil de karizma duruş açısından iyi demiştim,ama numaralarda karizmaya değil tuşlanma kolaylığına önem veririm demiştim ama numarayı ucuza alıp,iyi fiyata satabilirim karizma takıntılı kişilere.Bir ara 0532 444 0 ile başlayan bir numara yı sahibinden comda bulmuştum,adam cidden memnun kaldığım fiyattan satıyordu,ilanı gödüm direk adresi sordum,Aydındaymış,tamam haftasonu numarayı almaya geliyorum dedim.Anlaştık falan,para hazır,sonra adam vazgeçti satmaktan,dedim 2 katını vereyim,tamam dedi yine vazgeçti,valla adamı uyandırdım sanırım,sonra bir baktım fiyatı 10 bin tl civarına çıkarmış.İlk anlaştığımızda fiyatı 200 TL li bişeydi. 444 0 ile başlıyo ama devamı da manyak.
    Kim ne derse desin,bu numaraların piyasası var.Ben en az 3 bin TL kazanç elde etmişimdir bu numaralardan şimdiye kadar ama 2 yıldır zamanım olması açıkcası.Zaman meselesi çünkü sürekli siteleri ve bazı bayileri takip edeceksin.Bir de çevrende bu numaralara para verebilecek kişilere zaten sattıktan sonra satacak kişi kalmıyor çevrende bu numaraları.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Ben de zaten yukarda tuşlanma açısından değil de karizma duruş açısından iyi demiştim,ama numaralarda karizmaya değil tuşlanma kolaylığına önem veririm demiştim ama numarayı ucuza alıp,iyi fiyata satabilirim karizma takıntılı kişilere.Bir ara 0532 444 0 ile başlayan bir numara yı sahibinden comda bulmuştum,adam cidden memnun kaldığım fiyattan satıyordu,ilanı gödüm direk adresi sordum,Aydındaymış,tamam haftasonu numarayı almaya geliyorum dedim.Anlaştık falan,para hazır,sonra adam vazgeçti satmaktan,dedim 2 katını vereyim,tamam dedi yine vazgeçti,valla adamı uyandırdım sanırım,sonra bir baktım fiyatı 10 bin tl civarına çıkarmış.İlk anlaştığımızda fiyatı 200 TL li bişeydi. 444 0 ile başlıyo ama devamı da manyak.
    Kim ne derse desin,bu numaraların piyasası var.Ben en az 3 bin TL kazanç elde etmişimdir bu numaralardan şimdiye kadar ama 2 yıldır zamanım olması açıkcası.Zaman meselesi çünkü sürekli siteleri ve bazı bayileri takip edeceksin.Bir de çevrende bu numaralara para verebilecek kişilere zaten sattıktan sonra satacak kişi kalmıyor çevrende bu numaraları.

AMA bayiler, bu numaraları daha ellerine gelir gelmez vitrine koymadan ayırıyorlar yani bulmak çok zor öyle değil mi?

• NetAnket.Net varmı satılık numara.

syruse Turkcell özel numaralar bayilere bile gelmeden ayrılıyor.
  • 2000 tl veririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

NetAnket.Net varmı satılık numara.

syruse Turkcell özel numaralar bayilere bile gelmeden ayrılıyor.

avea ve vodafone'da da böyle mi oluyor acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.