55es7000 - 55es8000 - 55la690s - 55etw60 - 55pfl7007 bunlardan hangisini tavsiye edersiniz maç ve film izlemek için alıyorum bütcem 3000 - 3500tl arası yada siz neyi tavsiye edersiniz?
panasonic plazma var stw serisi galiba.bi inceleyiver hocam belki memnun olursun alınca..ama illaki led alacam diyosan bisey diyemem
quote:Orijinalden alıntı: wkend panasonic plazma var stw serisi galiba.bi inceleyiver hocam belki memnun olursun alınca..ama illaki led alacam diyosan bisey diyemem ben de bakıyorum stwlere fakat heryer de teşhir kaldı neredeyse kapalısını bulmak çok zor.
SAMSUNG 55F6470 FULL HD SMART 3D DVB-S LED LCD TV+ 2 GÖZLÜK 3099-310 kupon indirimi-100 wp-avantajix kliksa beyler bir el atın... alınır mı? 2600 civarı
quote:Orijinalden alıntı: mdevran quote:Orijinalden alıntı: wkend panasonic plazma var stw serisi galiba.bi inceleyiver hocam belki memnun olursun alınca..ama illaki led alacam diyosan bisey diyemem ben de bakıyorum stwlere fakat heryer de teşhir kaldı neredeyse kapalısını bulmak çok zor. geçenlerde 2600 liraya satmışlar sonrada 2999 lira..para olacak anında alacaksın