Şimdi Ara

55mu8000 55mu9000 55pus8503 sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genelde film ve dizi seyretmek, arasıra da ps4 oynamak amaçlı bu 3 model arasında kaldım. Samsunglar 2017, philips 2018 model. Hemen hemen fiyatları birbirine yakın.

Mu8000 bakarken mediamarkt da bi çalışan one connectin çok bozulduğunu ve fiyatının çok yüksek olduğunu söyledi. Açıkcası biraz kafama takıldı.

Pus8503 için mu9000 ayarında hatta daha iyi bir televizyon dediler. Philipsi 5000 tl civarında buldum. Bildiğiniz gibi mu9000 daha pahalı bir televizyon. Arada ki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Philips gerçekten daha mı iyidir ?

Tv konusunda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Dünya kupası başlamadan bir tane televizyon alim diyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece fikirlerimi belirtmek istiyorum.

2018 model olan 55nu8000 almak daha mantıklı. Çünkü güncellenmiş versiyon sonuçta.

Mu9000 alacağınıza sony 55xe9005 5500tl lere gittigidiyorda yada n11 de günlük indirimlere giriyorlar.

Samsung olacaksa nu8000

Sony olacaksa xe9005

İlerde yeni tv çıktığında eskisini satayım deseniz sonyler 2.el de daha güçlü.

Örnek : 3 yıl sonra tv yi yenilemek isteseniz sony daha iyi gidebilir sadece şahsi fikrim

• 55mu8000 one connect bozulduğunu ilk defa sizden duydum hocam hiçbir forum ve paylaşım sitesinde böyle bir durumdan bahseden yok media markt çalışanı sallamış tamamen ayrıca one connect tv duvarda asılı olarak kullananlar için bulunmaz bir nimet ve mükemmel bir şey

• Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.. evet dediğiniz gibi galiba mediamarkt da çalışan satıcı arkadaş yanlış bilgi verdi.

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Ustam 55xe9005 5500 tl demissin ama 7 binden aşağı neredeyse yok. o fiyata nereden buldun link atabilirmisin.
  • profstyle P kullanıcısına yanıt
    2-3 hafta önce 5400tl lere gitti gidiyorda satıldı

2-3 hafta önce n11 de 5550tl lere satılıyordu

Daha bu haftalarda şişirmişler fiyatları 6000tl olmuş ama yine düşecektir.

Stokaları tüketmiş millet belli o tv ye 7000tl verilmez verilmez bence ederi 5500tl millet hep bu fiyatlara aldı

7000tl ye oled alıyor millet

• 55mu8000 kullanıyorum , anlatılmaz yaşanır. One connect cihazı pratik usb yi tak hdmı kabloyu tak tv nin arkasıyla uğraşmıyorsun.Tasarım olarak mu9000 den daha güzel bence mu8000 gri ve ayaklıkları daha hoş bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 50ku7000 Nasıldır ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAMSUNG mu 9000 veya 8000 maç izleme performans ları iyi değil topta çok titreme oluyor bende 8000 seri vardı elden çıkardım 55PUS8503 modelini aldım daha iyi bir cihaz bençık memmunum

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Belirtmiş olduğun nu 8000 serisini bizzat flaş bellekle teknosadan denedim top titreme top resmen havada kayboluyor bence iyi bir cihaz değil 55PUS8503 daha iyi bir cihaz

• 1-2 sene öncesinin philips leri dahili uydu bakımından berbattı. şimdi nasıl?eğer aynı şekilde devam ediyorsa sırf dahili uydusu için bile philips alınmaz.
    8000 de top titreme neyse de, kaybolması garip geldi. 8 sene öncesinin tv lerinde bile olmayan olayın 2018 tv sinde olması ...
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Uydusu fena değil diğer performans ları iyi maledef bende 55mu 8000 vardı titreme olayından dolayı elden çıkardım aynı sorun Nu 2018 serilerinde var filaş bellek bizzat yerinde inceledim öyüzden 55PUS8503 daha başarılı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 2013 model philips 46pfl7007 tv var. Dahili uydusunun yavaşlığından aldığımın ertesi günü harici uydu aldım. Aldığım günden beridir smart tv sinden hiç faydalanamadım. O kadar yavaş ve sorunlu ki adamı kanser ediyor. Youtube bile açamıyorum. Philipste durum hala aynı mı işletim sistemini değiştirdi mi smart tv den internete girip rahatça film izlenebiliyor mu artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 4 Ağustos 2018; 17:35:15 >
  • Arph kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yok her özelliğini rahatlıkla kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.