Şimdi Ara

55PFL7007K 'YI VATAN %30 İNDİRİMİNDEN 3.732 TL 'YE ALDIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ölü pixel 1 tanede olsa değiştirebiliyorsan değiştir.Daha sonra pişmanlık duyarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bence ölü pixel 1 tanede olsa değiştirebiliyorsan değiştir.Daha sonra pişmanlık duyarsın.

PEKİ DAHA SONRAKİ GELEN TV 'NİN ŞU GARANTİSİ OLACAK MI ?

BU SEFER ÖLÜPİXEL 0 GELECEKMİ ? MUAMMA ? YİNE YAŞAMA İHTİMALİN VAR ?
    DÜNYA KADAR SERVİS VE ÜRÜNÜ BEKLEYECEN ?

SONRA TV 'SİZ KALACAN ?

YA SONRA HADİ DİYELİM HERŞEY GÜZEL GİTTİ YENİ TV GELDİ.. ÖLÜ PİXEL ÇIKMADI...

ONDAN SONRA BU SEFERDE IŞIK SIZMASI VEYA BULUTLANMA DAHA BİR BERBAT TV GELME ŞANSIDA VAR...

YANİ NASIL UĞRAŞIRSAN UĞRAŞ.. BİR SORUN ÇIKIYOR..

BEN 6 AY ARAŞTIRDIMMMMMMMMMM EN SORUNSUZ TV ALMAYA ÇALIŞTIM BAŞIMA BUNLAR GELDİ....... MİLLETİ DÜŞÜNEMİYORUM

HERŞEY ŞANSDAN İBARET............ HEYBEYE YAŞIYORUZ HEYBEYE...

• Ölü piksel sürekli siyah falansa birşey olmaz. TV nin dibine girmezsen görmezsin. Ama tek renk yanıyor ve karanlık sahnelerde belli oluyorsa rahatsız edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ölü piksel sürekli siyah falansa birşey olmaz. TV nin dibine girmezsen görmezsin. Ama tek renk yanıyor ve karanlık sahnelerde belli oluyorsa rahatsız edebilir.

yok ALLAHTAN ÖYLE DEĞİL
    UZAKTAN BELLİ OLMUYOR HİÇ ŞİMDİLİK ALLAHA ŞÜKÜR..
  • İşık sızması yok denecek kadar az. Ölü pikseli de yok kabul et . kafandan sil ve keyfine bak.
    Tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu tvyi alacagim tavsiye edermisiniz yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

Bende bu tvyi alacagim tavsiye edermisiniz yani?

KESİNLİKLE..
  • Sizin tv de ışık sızma problemi yok bence... bulutlanma var...

Bendeki tv hem bulutlanma hem sol alt köşede oşık sızması var inanın bulutlanmadan bir kere oısun
    rahatsızlık duymadım belli olmuyor çünkü ama ışık sızması ara ara gözüme görünüyor...
  • Bu kadar hassas olmayın, şu an ki eski televizyonda 8 e yakın ölü piksel var ve dikkatli bakılmadığı sürece yakından belli olmuyor. Bu hassaslık sizin de yeteri kadar mutlu olmamanıza sebep oluyor. Televizyona gelince, bütçeniz varsa ne mutlu size, taş gibi televizyondur, 55 inçte 8007 ile beraber alınacak 2 televizyondan biridir.
  • Ölü pikseli ekranda hareketli video veya resim varken yakından inceleyerek mi buluyorsunuz, yoksa elinize büyüteç mercek alıp ekranı iyice köşe noktalarından başlayarak incelemeye başlıyorsunuz.Benim bildiğim kadarıyla toplu iğnenin batan ucu kadar ekranın herhangi bir yerinde/yerlerinde bulunan siyah (mat) noktacıkların siyah yansımasına ölü piksel denmektedir. Tv'yi aldıysan 1 -8 adet ölü pikselle karşılaştıysan, servis kurulumunda test ederek ,(i)-kaz edip kontrolleri yaptırarak almasın. Aksi takdirde uğraşmaya değmez. Yeni aldığın tv keyfini, keyfini kaçıracak şekilde 2-6 ay arasında bekleyip bu zamanda da tv niye değişmedi derdine girmek istemiyorsan, ya tv almayıp eski tüplü tv'ne devam edeceksin, yada akıllı ve fonksiyonel büyük ekran tv alacaksanda birazcık eksikliklerine katlanacaksın. Daha kapsamlı düşündürecek ve içerine kurt sokacak bilgi alışverişlerinde bulunmayacaksın.
    rir

• sende benimle aynı kaderi paylaşıyorsun kardeşim bendede bir adet kırmızıda kalmış piksel ve sol yandan ışık kaçırması var, bu firmalar nasıl böyle hata yaparlar anlamıyorum bütün modellerde aynı sounlar var, led televizyon falan alınmaz valla yazık günah.
  • 3D aktif mi pasif sistem mi?
  • 50pm6900 kullanan varsa bir ricam olacak

mümkünse kullandıkları uzaktan kumandanın düz olan modelin fotosu isteyeceğim

şu açıdan soruyorum piyasada çok fazla sayıda yan sanayi model var hepsi bir birinin işini görüyor ama

orjinal düz kumandanın tuş yerlerini mutlaka görmem gerekiyor !

şimdiden teşekkürlerimle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.