56+11 spear alps serverinda arkadaş oluyor süper bişi http://img218.imageshack.us/img218/7138/sro2008032016464269nw6.jpg
quote:Orijinalden alıntı: lolex64+3 sword Kadar Mag. Var maşaLLahAlıntıları Göster serverde tek +11 silah
quote:Orijinalden alıntı: LoRdUmSuserverde tek +11 silah Alıntıları Göster helan olsun bız +3 basamıoz :D Sız asın +11 basın:D:D
quote:Orijinalden alıntı: hakanstarrrhelan olsun bız +3 basamıoz :D Sız asın +11 basın:D:DAlıntıları Göster o silaha o stat yakışmamış
quote:Orijinalden alıntı: hakanstarrrTabı herşeyin :D başı sağlıkAlıntıları Göster Bu Haliyle 64+3 Bir SwordLa Eşit Şuan.. 72+11 Olsaydı Ozaman milyarlar ederdi İnan bana Serverde Çıgır Açardın (Benim Düşüncem Bu) ..
quote:Orijinalden alıntı: Royalty*Bu Haliyle 64+3 Bir SwordLa Eşit Şuan.. 72+11 Olsaydı Ozaman milyarlar ederdi İnan bana Serverde Çıgır Açardın (Benim Düşüncem Bu) .. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: UnDeRBooY Bu Haliyle 64+3 Bir SwordLa Eşit Şuan.. 72+11 Olsaydı Ozaman milyarlar ederdi İnan bana Serverde Çıgır Açardın (Benim Düşüncem Bu) .. 64+4 sworda eşit +11 süpermiş wallaha fakat nedense bunları hep stallda görüyoruz adamın elinde göremedik bi
quote:Orijinalden alıntı: Royalty*Bu Haliyle 64+3 Bir SwordLa Eşit Şuan.. 72+11 Olsaydı Ozaman milyarlar ederdi İnan bana Serverde Çıgır Açardın (Benim Düşüncem Bu) .. Alıntıları Göster Öfff onelan çüşşş Onasıl Parlıyo acaba sora bilirmiyim ? +9 la aynımı parlıyo yoksa değişikmi parlıyo Cevap Plssss Hala Şoku Atlatamadım
quote:Orijinalden alıntı: Dead Silencequote:Orjinalden alıntı: UnDeRBooY Bu Haliyle 64+3 Bir SwordLa Eşit Şuan.. 72+11 Olsaydı Ozaman milyarlar ederdi İnan bana Serverde Çıgır Açardın (Benim Düşüncem Bu) .. 64+4 sworda eşit +11 süpermiş wallaha fakat nedense bunları hep stallda görüyoruz adamın elinde göremedik biAlıntıları Göster Benim alps'ten ayrılmamı mı bekliyolarmışş?
quote:Orijinalden alıntı: the_BUGBenim alps'ten ayrılmamı mı bekliyolarmışş?Alıntıları Göster Eğer silah arkadaşınınsa bir dış görünüşünün ssini alabilir misin?
quote:Orijinalden alıntı: CrimeIceEğer silah arkadaşınınsa bir dış görünüşünün ssini alabilir misin?Alıntıları Göster neden yüksek +lı silahlar genelde spear oluo
quote:Orijinalden alıntı: Mertneden yüksek +lı silahlar genelde spear oluoAlıntıları Göster Ben bunun fotoshop unu gormstm ama 72 +11 Sun shield & sword oLarak fotoshop diyorum bana ole qeLdi resm olarak ark. gondermişti gerCekte olabilieR
quote:Orijinalden alıntı: -ChOJuK.Ben bunun fotoshop unu gormstm ama 72 +11 Sun shield & sword oLarak fotoshop diyorum bana ole qeLdi resm olarak ark. gondermişti gerCekte olabilieRAlıntıları Göster cok iyi bi silah 64 lvldan daha iyi statlari var
quote:Orijinalden alıntı: -Cronuscok iyi bi silah 64 lvldan daha iyi statlari varAlıntıları Göster 10 crtical %50 diyor :)
quote:Orijinalden alıntı: -Cronuscok iyi bi silah 64 lvldan daha iyi statlari varAlıntıları Göster Hakkaten de bu ne manyak bişey 68 lvl e kadar daha bişey almasına gerek yok bu ne lan böyle ohaa yaaa
quote:Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109Hakkaten de bu ne manyak bişey 68 lvl e kadar daha bişey almasına gerek yok bu ne lan böyle ohaa yaaaAlıntıları Göster Silahdan Dıs Gorunus İsteriz
quote:Orijinalden alıntı: KocaeliİzmitSilahdan Dıs Gorunus İsteriz Alıntıları Göster silahın dış görünmüşü yok ama çektirmeye çalışırm silah yesşil-mavi parlıo