Şimdi Ara

5600 tl sistem alınır mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi şimdi vatandan topladım. Kdv indirimi var sanırım baktığım kadarıyla parçalar en uygun burada.
    Oyun oynamak için kullancağım.
    Parçalar birbiri ile uyumlu mu sıkıntı yapar mı bilmiyorum.
    Alınır mı? Alınmazsa tavsiyeleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
    Bunun yanına Asus VG248QZ 1ms 144Hz HDMI DisplayPort 24” Full HD Gaming monitör almayı düşünüyorum incehesaptan şuan fiyatı 1.139

5600 tl sistem alınır mı sizce?

• anakart işlemci uyumlu değil. işlemci için intel çipli h310, b360,365 ve z serisi anakartlara bakman lazım.
    e.kartında, tuf serisinde soğutma demiri ile fan saçmalığı var.
  • Ryzen 5 3600
    MSI B450A-Pro MAX
    2x8gb 3200 veya 3000Mhz CL15 veya CL16 ram
    SSD tercihi guzel devam
    MSI RX 5700 XT Mech (sogutmasi cok cok iyi olmasa da fiyati mukemmel 2.700 liraya alip RTX 2070 performansi elde edersiniz)
    Kasa tercihi size kalmis PSU mumkunse Bronze sertifikali olsun.

9400f yerine kesinlike R5 3600 alin. Ekran karti RTX 2060da alinabilir ama 5700xt daha performansli. Anakarti MAX model almaniz gerekiyor B450'lerden. A Pro iyidir.
  • böyle bir sistem toplayabilirsin

İşlemci : Ryzen 5 3600
    Anakart : Msi B450 Gaming Plus 3466(O.C.)Mhz ATX
    Bellek DDR4-3200Mhz 2X8GB=16GB dual

Ortak donanımlar
    SSD sabitdisk 240/250/256GB SSD M.2 PCIe (NVMe)
    Dahili sabitdisk (HDD) ; SEAGATE 1TB 64MB 7200rpm
    Ekran kartı; .....
    Kasa 650W 80+ PSU'lu mid tower : fiyatına bak

Ekran kartı RX 5700 : fiyatına bak

veya

İşlemci İntel Core İ5-9400
    Anakart ASUS PRIME H370 ATX
    Bellek DDR4-2666Mhz 8GB 2X8GB=16GB dual

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.Sizin sistem olarak bir tavsiyeniz var mı acaba baştan sona ekran dahil max 6.500 civarı bir şey düşünüyorum
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.
    Ryzen 5 3600+rx5700 oyun deneme videolarına bir göz attım, performans olarak gerçekten güzel ama ısı olarak 80dereceleri görüyordu bu normal mi sizce yoksa iyi soğutma ile düşürülebilir mi?
  • Merhaba, cevap için teşekkür ederim
    Bu sistemde ısı konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxseitz

Merhaba, cevap için teşekkür ederim
    Bu sistemde ısı konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba?
    diğer sistemlerde nasıl bir sıkıntı yaşarsan
    aynı sıkıntıyı yaşarsın
    Custom (özel) ekran kartı alırsan sorun olmaz
  • mxseitz M kullanıcısına yanıt
    Hangi Rx5700'u tercih ettiginize gore degisiyor isi konusu. "EN dusuk" MSI Mech modelini tercih edin. Blower tarzi referans sogutucu tercih etmeyin. Gigabyte in 3 fanli modeli, Sapphire Nitro modeli, Asus Strix modeli, powercolor Red Dragon modeli gayet guzel sicaklik degerleri veriyor. Referans tasarim ise 80+ da calisiyor. Su video'da karsilastirmali sonuclar var;

Gamers Nexusyoutube
    Sapphire RX 5700 XT Nitro+ Review: In-Depth Thermals, Noise, Overclocking, & Power
    https://www.youtube.com/watch?v=kh1DeO4yz2s

• www.sinerji.gen.tr
    Sinerji (Oyuncu Rehberim Estrela) B45-206 16GB 480GB SSD RTX2060
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-oyuncu-rehberim-estrela-b45-206-16gb-480gb-ssd-rtx2060-pmu418867

buna da bakabilirsin hocam

• neroforte N kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, baktım bu da gayet güzel bir sisteme benziyor
    Seçenek arttıkça kafam oldukça karıştı açıkçası
  • ne için kullanılacak önemli.diyelimki o listedeki en yüksek özellikteki ürünleri aldın.bundan 5 sene sonra orta seviyeye düşecekler.bana göre min. sata3 destekli anakart en az 1600 frekans rem ve min 4 cekirdek pc yeterli gelir.e. kartıda orta yollu 250 -300 ikinci el bulunabilir. tabi almışken en iyisini almak isterim dersen al.kasa 500 tl çok.
  • asitsoft kullanıcısına yanıt
    oyun için kullanılacak, sorun çıkarmasın en az 3 sene götürsün, oyunları akıcı oynatsın diye böyle bir şey bakıyorum aslında
  • min. directx 11 destekli gpu ve rem degeri yüksek bir kart bulabilirsin rahatlıkla.bence o sistemin kasmaz ancak bence oyunu tek grafikler etkilemez arkaplanda çalışan uygulamaların olabilir.v senkranizasyon acarsın o kastırır.sata 3 sisteme sata 2 hdd takarsın bunlar neden olur.opengl desteği yuksek bir kart arastır.monitorde 144hz lik bulabilirsen onu al yada hdmi lı.oradaki ekran kartı çok yüksek ve her grafiğin hakkından gelir.
  • Önerebileceğiniz bir sistem var mı bu fiyat çerçevesinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.