Şimdi Ara

R5 5600x ısınma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük ihtimalle dediğin gibi kasa içi havalandırma yetersiz montaj zaten dediğin gibi yaptım teşekkür ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unalk41 U kullanıcısına yanıt

O ısımım sebebi anlaşıldı ŞAYET soğutucu fanlarını aynı yöne derken 2 fanda birbirine üflüyorrsa ters takmışsın 2 fanda arka egzoz fana üflemeli artı tepedeki fanda kasa içinden alıp tepeye üflemeli aynı arka egzoz fan gibiR5 5600x ısınma sorunu  sana da iyi bayramlar

Benim kasadan örnek fan üfleme yönleri belki işine yarar

R5 5600x ısınma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Haziran 2023; 1:39:49 >
  • Gayretin ve emeğin için çok teşekkür ederim işlemci fanları şekilde görüldüğü gibi ama kasanın üst fanını kontrol edeceğim

• Konu hakkında güncelleme.

Egzoz fanının ters takıldığını fark ettim.(montajı ben yapmadım)

Egzoz fanını söküp doğru şekilde taktım. İşlemcinin değerlerinin son durumu aşağıdaki gibi.

İşlemci %4 yükte bile 4,00GHz'nin altında çalışmıyor. %30'luk yükte 57-60 derecelere çıktığında alttaki gibi bir duruma geldiğinde yavaş yavaş 50-52 derece arasına iniyor.

R5 5600x ısınma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysferdal -- 2 Temmuz 2023; 2:4:20 >
  • Hocam selam PBO falan ne durumda? Ryzen masterdan ekran görüntüsü atar mısınız tüm sekmeleri açıp?

• R5 5600x ısınma sorunu
  • ysferdal Y kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.