Bildirim
5600x stok fan yaprağı beyaz olması hk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
siyah fanlarin irkciligi cagristirmasi nedeniyle amd artik seffaf.fan kullanma karari almisti gecen aylarda. -
-
Wraith prism yollamışlar üst model fanı -
@napervasız 'ın dediği doğru, tepki almıştı bu durumdan, hatta siyahi birisi video çekmişti, bulabilirsem atarım buraya. Bu nedenle fan kasasını siyah yaprakları beyaz üretmeye başladı.
-
bu 2700 un stok fanı degıl mı ? 5600 unki kağıttan hallice idi.
işlemci tray dır. eldekı 2700 fanlarını kullanmıslardır. genelde 300 tl cıvarına satıyorlardı.
-
Fanin iyisini göndermisler, güle güle kullan
Saka maka koskoca amd nin yapmaya eğrindiği wraith fani gaming.gen.tr vermis, helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 11 Şubat 2022; 18:31:59 > -
tam olarak bilmiyorum ama ilk defa gördüm bunu. wraith prism sanırım. -
harici soğutucu almama gerek var mı hocam 😁 -
En basinda amd nin bunu yapmasi gerekirdi, sen testini yap bir zahmet bize söyle :) kule tipi sogutucular daha performansli lakin bunun yeterli gelmesi lazim bence. En kötü biraz undervolt ile sicakliklar düzenlenebilir.
-
3700x ile kullanıyorum. Gayet memnunum. Taş gibi soğutucu. Ve RGB ışıklandırmasıda ayrı hoş -
aida64 testi yapmam gerekiyor sanırım uzun süredir bi bilgisayarım yoktu 😂 şöyle 10 yıldır -
Prime95 var o da olur, ücretsiz üstelik..
-
Bu fandan memnun olmazsan eger fuma2 fan al. Sessizligin ve serinligin keyfini cikar. -
siz de sanırım sıvı soğutucu taraftarı değilsiniz 😁 -
Fan dedigin sey yuvarlak donen bir sey. Karesi uretilene kadar almamaya karar verdim.😇
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 12 Şubat 2022; 16:28:36 > -
Cok cok sacma
O zaman siyah renk ayakkabi da giymeyelim. Beyaz renkte olmasin. -
Hocam yuvarlak olmayan, kare sekilinde olanlari da var. Ama onlar daha kötü... Hatta isimleri bile Passive Cooler.
-
hazır sistemi gönderenleri beni kandırdı mı diyordum içimden. arkadaşımın bilgisayarında siyahtı yaprakları
meğerse ırkçılık yüzündenmiş. kaliforniyadaki amd merkez binası önünde ırkçılığa karşı protesto yapılıp bu karara varılmış?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
siyah fanlarin irkciligi cagristirmasi nedeniyle amd artik seffaf.fan kullanma karari almisti gecen aylarda.
|
Wraith prism yollamışlar üst model fanı
|
Benzer içerikler
- 4060 ti için işlemci
- tray işlemci nedir
- smt mode nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- pbo enhancement nedir
- amd 9950x3d
- çet çipi
- ryzen 9000
- dünyanın en iyi işlemcisi
- hx işlemci nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X