Şimdi Ara

5636 TL Xiaomi Redmi Note 11 4-64gb/AMOLED 90Hz/50MP(S5KJN1)+13MP(S5K3L6)/Snpdrgn 680/5000mAh(33W)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5636 TL Xiaomi Redmi Note 11 4-64gb/AMOLED 90Hz/50MP(S5KJN1)+13MP(S5K3L6)/Snpdrgn 680/5000mAh(33W)

https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z2SPRB6

• Bu redmi'lerde ahize sensörü ve jiroskop sensörü sorunlarını düzelttiler mi artık. hanımda redmi note 4, ben de redmi note 8 vardı, telefonla konuşurken ikimizden birimiz yanağıyla ya sessize ya beklemeye alırdı, hatta en son işi büyütüp aramaya başkalarını bağlardık felan. hatta hiç unutmuyorum bi kere 7 dk beklemede kalmıştım, hanım artık nasıl sinirlenmişse 7 dk sonunda "dinliyomusun beni sen" diye soru sormuş, cevap alamayınca öyle farketmiş, beni tekrar hatta bağlayınca da önce "neden beklediğini söylemiyosun" diyip "neyse sinirim geçti sinirim zaten" diyerek tatlıya bağlardık.

• iş yapar orta seviye bi telefon,çok bi beklentiniz olmasın,eğer sıfır takıntınız yoksa,ikinci el note 10 pro bundan daha iyi,hem kamera,hem ekran(biri 90hz biri 120) vs vs, ben olsam ikinci el note 10 pro bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 10 Ocak 2023; 15:38:48 >
  • vade farksız oniki ay taksit olsa alınabilirdi

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    • işlemci böyle yazıyor ama Snapdragon 680 İşlemci

yanlış mı?

• levoank kullanıcısına yanıt

11 pro ile karıştırmışım hadi işlemciden artıya geçti ama diğer 3-4 eksisini atlamamak gerek.

o zaman dediğiniz gibi 10 pro ya bakayıım :)

Hic bir şeyden anlamayan ama bos bos konuşan birisin. Her şeye yorum yapma. Sadece rezil oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Redmi K30 / Poco X2 8/128GB
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

hahahah peki :D

• 10 pro kronik sorunlu bir cihazdı

• Canavar gibi cihaz fakat 64gb depolama bu devirde büyük eksi. Hafıza kartı da bir halta yaramıyor.

• Bu redmi'lerde ahize sensörü ve jiroskop sensörü sorunlarını düzelttiler mi artık. hanımda redmi note 4, ben de redmi note 8 vardı, telefonla konuşurken ikimizden birimiz yanağıyla ya sessize ya beklemeye alırdı, hatta en son işi büyütüp aramaya başkalarını bağlardık felan. hatta hiç unutmuyorum bi kere 7 dk beklemede kalmıştım, hanım artık nasıl sinirlenmişse 7 dk sonunda "dinliyomusun beni sen" diye soru sormuş, cevap alamayınca öyle farketmiş, beni tekrar hatta bağlayınca da önce "neden beklediğini söylemiyosun" diyip "neyse sinirim geçti sinirim zaten" diyerek tatlıya bağlardık.

• Ahize sensörü yani yakınlık sensörü olmadığı için bu sorun giderilemez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ram kesinlikle artık yetersiz. 6 gb ramden aşağı bu donemde cihaz tavsiye etmiyorum.

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi sorunkarı vardı, ben de 10 pro almayo düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerose P kullanıcısına yanıt

tam net hatırlamıyorum belki şurdaki yorumlar yardımcı olur

www.sikayetvar.com
    Xiaomi Kronik ve Note 10 Pro Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/xiaomi/kronik/note-10-pro
  • arkadaşlar telefonu pahalı yapan 2 sey var işlemci(grafik işlemciyi de burda saydım) ve kamera

oyun oynamıyorsanız işlemci ve grafik işlemciyle işiniz yok

kamera sizi ne kadar tatmin eder düzgün ışıkta oldukça tatmin edeceği aşikar kendi araştımanızı yapın

fotograf yada oyun kalitesi aramıyorsan internnette gezincem whatsapp twitter facebook instagram işte diyorsan al mis gibi telefon

snapdragon olunca bişi oluyor zannedenlere de kulak asma giriş seviyesi işlemci var 5 yıl önceki işlemci serilerinin daha az elektrik harcayanı öyle düşün

yılarca en ucuz telefonu en ucuz işlemciyle alıp mediatek işlemcisine laf atmak da bir garip açıkçası

orta üst segment mediatek işlemci yerine giriş seviye snapdragon tercih edenleri de gördük konu sayesinde

4 gb ram uzun vadede seni pişman edebilir o bir gerçek bu arada

• 5G yok heralde bunda dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.