Şimdi Ara

57 bin TL'lik iPhone 14 Pro Max ekranı dayanıksız çıktı: Dinamik ada yerle bir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Siz de sanki kendinize hakaret edilmiş gibi parlamayın. Yere batsın ayfonu da androidi de. Ayfon dandiktir desem sanane, senden bir şey mi eksilecek? Oku geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin kafan mı güzel? Ne kullanıyorsan azalt!

BİLMEDİĞİN BİR ŞEYİN izahını, açıklamasını yaptım. Telefonu alıp kutusunu açmadan sattığın belli. Fatura görseli atınca telefonun profesyoneli olduğun sonucu çıkmaz ortaya.

Ben diğer arkadaşın yazdığı gibi bir cevap vermedim! "En başından beri var, yeri değiştirildi" dedim. Sen kalktın iOS 16'da pil yüzdesi yeni gelmiş diye açıklama yapmışsın. BİLMİYORSUN, KULLANMAMIŞSIN, bari bilmediğin konular hakkında saçma sapan yorumlar yapma!

Bana tavsiye ettiğin oku geç kısmını esas ben sana tavsiye edeyim. Bilmediğin konularda yorum yapınca insan komik duruma düşer, bari bunun farkında ol.

Olmayan bir şeyi, öyleymiş gibi lanse edersen herkes tepki gösterir. İstersen Apple toptancısı ol, kendini kanıtlamaya çalıştığın yer telefonu aldım, sattım dan öteye gidemiyor.

Oku, geç!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 17 Eylül 2022; 15:42:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader kibarca yazsaydın "kullanmadığınız telefon hakkında yanlış bilgiler vermeyin" diye ağzımı açmazdım. Sem ise tam tersi "saçma sapan" diyerek başlayan sözlerinde polemiğe benzin döktün. Fbook iphone gruplarında pil yüzdesi geldi diye sevinen çok kişi gördüm ona istinaden yazdım. Sen buna sevinen biri olmadığına göre benim sözüm seni niye alevlendirdi? Oku geç

Ben alevlenmedim, bilmediğin bir konu üzerinden yalan yanlış ifadelerle sözde dalga geçmeye çalışan sensin!

Fanboy diyen sensin (bir de benim gibi Apple'ın en ufak bir hatasını gördüğünde markayı itin götüne sokup gerekirse kullanım alışkanlıklarını değiştiren birine fanboy dedin ya hadi onu da geçtim), lan diyen sensin, çocuk diyen sensin, iOS 16'da pil yüzdesinin yeni geldiğini sanan sensin, sözde ve bilmeden dalga geçen sensin!

Facebook iPhone gruplarında (otoriteler sanki ya onlar, kaynakta müthişmiş takdir ettim) sevinilen konu, pil yüzdesini görmek için denetim merkezine bakmak gerekiyordu. Pil durumunu gösteren batarya logosuna bunu sayısal olarak entegre ettiler. Yoksa bataryanın ne kadar kaldığını zaten logoya bakarakta görebiliyordun. Artık denetim merkezine bakmaya gerek kalmayacak. Bunu da sadece çentiği olan telefonlar için yaptılar. Diğer iPhonelar'da zaten böyle bir durum yoktu.

Demek ki bilmediğin, kullanmadığın, X bir yerde sadece okuyup araştırmadan, sorgulamadan ya da doğrusunu öğrenmeden başka yerde sözde dalga geçerek mesaj yazmak insanların tepkisini çekiyormuş.

Neyseki öğrenmenin yaşı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amma yazdın be tmm sen haklısın ben pes ediyorum senden daha önemli dertlerim var benim. Ne iphone muş arkadaş laf atanı kurşuna diziyorlar

• yarısından fazlası vergi

• Iste bu haberlerle gelin abd usaklari sizlaniyordur bu haberle simdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tank degil bu electronic device

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "iPhone 14 için 4000 TL, iPhone 14 Pro Max için 19500 TL." Bu ne abi. 4 bin saçma da 20 bin ne? kurşun geçirmez cam alınır o fiyata, delilik aldı başını gitti.

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 17 Eylül 2022; 21:56:29 >
  • İçim dışım iphone haberi oldu pro modeli dışındakilerde geçen senenin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 17 Eylül 2022; 23:13:11 >
    "Pil yüzdesi hep vardı, çentik gelince yukarıdan kaldırdılar" demişler :) Komik misiniz siz. Pil yüzdesi göstermeyen cihaz yok zaten.

Ama yüzdeye bakmak için ekranı kaydırmak gerekiyordu, çünkü çentik yüzünden üst kısımda göstermek istemediler. Bence bu durum, başarısız bir tasarımın (çentikten bahsediyorum) kullanım kolaylığından bir götürüsüydü.

Hayır pile bu şekilde bakmak kullanışlıydı diyorsanız üst kısma neden geri geldi, neden geri gelmesine sevinildi diye de sorarım. Bence fan boyluğun hiç lüzmu yok.

@mahmut_emmi Boşver hocam ergenlere bu durumu anlatamazsın. Popüler kültür fanatizmi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Eylül 2022; 11:37:31 >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah akıl fikir versin ayfonu şımartanlara.

• Yorumların neredeyse çoğu çöplükten ibaret ??

• Bıktık şu iPhone haberlerinden de onu bu kadar şımartanlardan da,bi bitmediniz.

• Yok artık! 50 bin liralık telefonun ekranı kırılmayacak da ne olacaktı! Kul yapısı, tabii ki kırılacak. (Benim zamzung s10e'nin üzerinden bir araba her iki tekerleğiyle üzerinden geçti, ekranın bir köşesi kırıldı ve aylardır kullanıyorum  )

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.