|
57 bin TL'lik iPhone 14 Pro Max ekranı dayanıksız çıktı: Dinamik ada yerle bir!
-
-
Editör
- Ne paylaşsam???
dur googldan kırık iphone bulup günden yapem
-
"Dokunmatiği güzel olsun, çözünürlüğü yüksek olsun hem de hiç kırılmasın" camı isteriz.
aypon alamıyorum alanlarla dalga geçeyimciler için haberimiz taze taze fırından çıktı bekleriz.
aypon alabilirim ama almamayı seçiyorum (yersen) cuları da bekleriz.
-
Bir şey olmaz. Adaya düşseler yanlarına alacakları 3 şeyin 3 üde iPhone olur yine.
-
Nerede eski plastik kapaklı bataryası değişen güzel telefonlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti kapsamında yenisi ile değişim yapılır
-
Huawei: DuanRui al oğlum şu parayı iPhone 14'ün ekranını kır sonra ekranı dayanıksız çıktı diye paylaş.
Yada belkide gerçekten dayanıksızdır öyle ise iPhone 14 alanlar tank kılıf ve en babasından kırılmaz cam taktırsın :D Ben alırsam sadece evde kullanırım çıkmadan öncede özel bir kasa alır ona koyarım :D
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a01-core-samsung-turkiye-garantili-p-hbv00001c7cba
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-xcover-4-16-gb-samsung-turkiye-garantili-p-hbv00000ing52
ilk iki telefonu bilmiyorum ama 3. verdiğim likteki telefonda kapağı çıkabildiğini yazmıştı kullanıcı
-
iphone almıyorum one plus 7pro her isimi görüyor anlayacaginizher yönden üst düzey bi telefona para veresim yok kullanmadığım gereksiz özellikler var .ön kamerayi hic kullanmam aynda yilda bir goruntulu konusursam zaten altyapimizda goruntu kotu gidiyor elindeki telefon on numara olsada seni kısıtlayan çok engel var sosyal medya ile aram yoktur oyun araştırma film .gidip telefonumu masayada koymam zaten cafe bar krathaneye gitmem hava atmaya kalksam yine isime yaramaz zaten kafamda öyle bisi olusmuyor isime yarayan bir alet bu yani süs flan degil .benim karakterimle en zit insana bile saygi duyarim sizde bizim gbilere duyuyorsunuzdur umarım saygilar
-
Android dünyasında 5 bin'den 25 bin'e, her cüzdana göre telefon var.
Burda sorun işlevsellik değil. İşlevsellik isteyen, 3,5mm portu olan, Amoled 120Hz'lik ekranı, kızılötesi sensörlü, 5bin mAh'lı bataryası hatta radyosu olan 10bin TL'ye Poco X4 Pro 5G alır.
Yok illa lüks istiyorum diyen için 20-25bin TL'ye yine gayet düzgün telefonlar var.
Samsung, "bana 25bin TL verirsen sana multitasking yapan, DEX masaüstü olan, aydınlatma oranı 1,750 nits olan, 6.8 inç'lik devasa ekranı, sadece 2.8ms 'lik gecikmeyle ekrana yazabileceğin S-Pen'li, tasarımı görünüşü mükemmele yakın bir telefon veririm" diyor.
Iphone'a bakıyorum, 40bin TL'den başlıyor. Multitasking var mı? yok. Tasarım? 10 üzerinden 4 hadi.
25bin TL bir telefon için fazla aslında, ama 40bin TL'yi (ki en düşük modeli) o kadar boş bir telefona, sadece "baak ayfon 14üm var" diyebilmek için vermek çok anlamsız.
-
iPhone kırılamaz mı nedir bu haber?
DİNAMİK ADA
-
Tam bir fanboy yorumu. Şunu bile savunmuş. En iyi iphone ekranı kırılır samsung onla yarışamaz yazsaydın bide.
-
pil yüzdesi iOS 16'yla geldi diye sevinip takla atıyor adamlar. çok mu önemli? yıllardır android'de vardı zaten.
-
Her yeni iphone haberinde aynı tip boş beleş konular.
-
insanoğlu koca bir hiçlik
-
Bize 57 bin. Adamlara değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lütfen şöyle cihazları ülkemizin değersiz para birimi ile abartı değerliymiş gibi göstermeye çalışmayın komik oluyorsunuz. adamlar için 1000 birimlik cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 16 Eylül 2022; 23:40:58 > -
Abi ne diyorsun istediğin o olsun gel vereyim j5 2016 mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Editör
- Ne paylaşsam??? dur googldan kırık iphone bulup günden yapem |
Tam bir fanboy yorumu. Şunu bile savunmuş. En iyi iphone ekranı kırılır samsung onla yarışamaz yazsaydın bide.
|
Bir şey olmaz. Adaya düşseler yanlarına alacakları 3 şeyin 3 üde iPhone olur yine.
|
pil yüzdesi iOS 16'yla geldi diye sevinip takla atıyor adamlar. çok mu önemli? yıllardır android'de vardı zaten. |
Android dünyasında 5 bin'den 25 bin'e, her cüzdana göre telefon var.
Burda sorun işlevsellik değil. İşlevsellik isteyen, 3,5mm portu olan, Amoled 120Hz'lik ekranı, kızılötesi sensörlü, 5bin mAh'lı bataryası hatta radyosu olan 10bin TL'ye Poco X4 Pro 5G alır. Yok illa lüks istiyorum diyen için 20-25bin TL'ye yine gayet düzgün telefonlar var. Samsung, "bana 25bin TL verirsen sana multitasking yapan, DEX masaüstü olan, aydınlatma oranı 1,750 nits olan, 6.8 inç'lik devasa ekranı, sadece 2.8ms 'lik gecikmeyle ekrana yazabileceğin S-Pen'li, tasarımı görünüşü mükemmele yakın bir telefon veririm" diyor. Iphone'a bakıyorum, 40bin TL'den başlıyor. Multitasking var mı? yok. Tasarım? 10 üzerinden 4 hadi. 25bin TL bir telefon için fazla aslında, ama 40bin TL'yi (ki en düşük modeli) o kadar boş bir telefona, sadece "baak ayfon 14üm var" diyebilmek için vermek çok anlamsız. |
Bize 57 bin. Adamlara değil
|
fanboy arkadaşlarıma anlatmak istediğim tam da bu işte hocam.İphone larda bildiğin donanım yazılım eksikliği var.
redmi note 10 kullanıyorum bana göre tüm iPhone lardan üstün özellik olarak. |
iphone yerine sana ters bir laf söylesem bu kadar zoruna gitmezdi. ne komiksiniz siz iphonecu fanboylar. iphone 13'ü aldım 22bine, sattım 25bine. benim gözümde sadece al-sat yapılacak değerde bir telefon, kullanmaya değmez. sizin gibi fanboylar sayesinde bu telefondan çok ekmek yenir. |
Amma yazdın be tmm sen haklısın ben pes ediyorum senden daha önemli dertlerim var benim. Ne iphone muş arkadaş laf atanı kurşuna diziyorlar
|
Benzer içerikler
- hepsiburada premium ücreti
- mırıldanarak şarkı bulma
- facebook dondurma
- wechat qr code sorunu
- müzik indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X