Şimdi Ara

57 bin TL'lik iPhone 14 Pro Max ekranı dayanıksız çıktı: Dinamik ada yerle bir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 57 bin TL'lik iPhone 14 Pro Max ekranı dayanıksız çıktı: Dinamik ada yerle bir!

iPhone 14 ve 14 Pro modelleri, Türkiye’de henüz ön siparişe açıldı, yurt dışında da bugün teslim edilmeye başladı. Bazı kullanıcılar, iPhone 14 Pro Max kutu açılımı sonrası bir sürprizle karşılaştı; dinamik adayı da içine alan kırık ekran.

Ayrıca Bkz.iPhone 14 ön sipariş Türkiye'de açıldı: iPhone 14 Pro Max, çılgın fiyatıyla satışta!

iPhone 14 Pro, kırık ekranıyla gündemde

Apple Türkiye, iPhone 14 ailesini bugün Türkiye’de ön siparişe açtı. Amerika, Japonya, Çin ve diğer ülkelerde kullanıcılardan çoğunluğu yeni iPhone’larına kavuştu. iPhone 14 Pro Max, en çok tercih edilen model oldu. Şu anda sosyal medya platformu Twitter’da iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max gündem olmuş durumda ve en çok kullanılan etiketlerin başında iPhone 14 geliyor. iPhone 14 paylaşımları arasında en dikkat çekeni; kırık ekranlı iPhone 14 Pro Max.

Creamic Shield kurtarmadı

“iPhone 14 Pro Max kutusundan kırık ekranla çıkıyor” izlenimi yaratan paylaşımların sayısı giderek artıyor. Çinli sosyal medya platformu Weibo üzerinden gönderilen görselleri paylaşan DuanRui’nin ortaya çıkardığı kırık ekranlı iPhone 14 Pro Max, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Düz iPhone 14 ile 14 Pro arasındaki en büyük farklardan biri olan dinamik çentik Apple’ın deyimiyle dinamik adanın yerle bir olduğu görülüyor. Hiçbir detay paylaşılmamış, kullanıcı kaynaklı mı yoksa başka bir sorun mu var henüz bilinmiyor. Apple, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in ekranının diğer tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam olan Ceramic Shield ön yüzeye sahip olduğunu söylüyor. Görünen o ki, iPhone 14 ekran koruyucu olmadan kullanmak mümkün olmayacak.

iPhone 14, çıkarılabilir arka cama sahip

Bu arada, iPhone 14 ve 14 Pro ekranına ve arka yüzündeki cama erişim ve onarım eski modellere kıyasla çok daha kolaylaştı. Eski iPhone’larda ekran, tüm True Depth kamera modülünü çıkarmadan değiştirilemiyordu. iPhone 14 ve 14 Pro ile bu değişti. Ayrıca, arka cam da zarar gördüğünde, kırıldığında vs. artık daha rahat değiştirilebiliyor. Arka camı değiştirmek için telefonu parçalarına ayırmak gerekmiyor. Bu, beklenmedik bir değişiklik. Çıkarılabilir cam arkaya sahip son iPhone modeli, 2011 yılında çıkan iPhone 4s idi.

iPhone 14 Pro Max’in arka camı 19.500 TL!

iPhone 14 arka cam değişimi fiyatı ne kadar? diye soracak olursanız, iPhone 14 için 4000 TL, iPhone 14 Pro Max için 19500 TL. Ön ekranın zarar görmesi (çatlak vs.) durumunda ise; iPhone 14 ekran fiyatı 7000 TL. iPhone 14 Pro’nun ekranı kırıldığında vs. fiyat 10.000 TL’ye çıkıyor.

Kaynak:https://twitter.com/duanrui1205/status/1570638160492908545
    Kaynak:https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair

• Android dünyasında 5 bin'den 25 bin'e, her cüzdana göre telefon var.

Burda sorun işlevsellik değil. İşlevsellik isteyen, 3,5mm portu olan, Amoled 120Hz'lik ekranı, kızılötesi sensörlü, 5bin mAh'lı bataryası hatta radyosu olan 10bin TL'ye Poco X4 Pro 5G alır.

Yok illa lüks istiyorum diyen için 20-25bin TL'ye yine gayet düzgün telefonlar var.

Samsung, "bana 25bin TL verirsen sana multitasking yapan, DEX masaüstü olan, aydınlatma oranı 1,750 nits olan, 6.8 inç'lik devasa ekranı, sadece 2.8ms 'lik gecikmeyle ekrana yazabileceğin S-Pen'li, tasarımı görünüşü mükemmele yakın bir telefon veririm" diyor.

Iphone'a bakıyorum, 40bin TL'den başlıyor. Multitasking var mı? yok. Tasarım? 10 üzerinden 4 hadi.

25bin TL bir telefon için fazla aslında, ama 40bin TL'yi (ki en düşük modeli) o kadar boş bir telefona, sadece "baak ayfon 14üm var" diyebilmek için vermek çok anlamsız.
  • Editör

- Ne paylaşsam???

dur googldan kırık iphone bulup günden yapem

• "Dokunmatiği güzel olsun, çözünürlüğü yüksek olsun hem de hiç kırılmasın" camı isteriz.

aypon alamıyorum alanlarla dalga geçeyimciler için haberimiz taze taze fırından çıktı bekleriz.

aypon alabilirim ama almamayı seçiyorum (yersen) cuları da bekleriz.

• Bir şey olmaz. Adaya düşseler yanlarına alacakları 3 şeyin 3 üde iPhone olur yine.

• Nerede eski plastik kapaklı bataryası değişen güzel telefonlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti kapsamında yenisi ile değişim yapılır

• Huawei: DuanRui al oğlum şu parayı iPhone 14'ün ekranını kır sonra ekranı dayanıksız çıktı diye paylaş.
    Yada belkide gerçekten dayanıksızdır öyle ise iPhone 14 alanlar tank kılıf ve en babasından kırılmaz cam taktırsın :D Ben alırsam sadece evde kullanırım çıkmadan öncede özel bir kasa alır ona koyarım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dead Space6 D kullanıcısına yanıt

• iphone almıyorum one plus 7pro her isimi görüyor anlayacaginizher yönden üst düzey bi telefona para veresim yok kullanmadığım gereksiz özellikler var .ön kamerayi hic kullanmam aynda yilda bir goruntulu konusursam zaten altyapimizda goruntu kotu gidiyor elindeki telefon on numara olsada seni kısıtlayan çok engel var sosyal medya ile aram yoktur oyun araştırma film .gidip telefonumu masayada koymam zaten cafe bar krathaneye gitmem hava atmaya kalksam yine isime yaramaz zaten kafamda öyle bisi olusmuyor isime yarayan bir alet bu yani süs flan degil .benim karakterimle en zit insana bile saygi duyarim sizde bizim gbilere duyuyorsunuzdur umarım saygilar

• Android dünyasında 5 bin'den 25 bin'e, her cüzdana göre telefon var.

Burda sorun işlevsellik değil. İşlevsellik isteyen, 3,5mm portu olan, Amoled 120Hz'lik ekranı, kızılötesi sensörlü, 5bin mAh'lı bataryası hatta radyosu olan 10bin TL'ye Poco X4 Pro 5G alır.

Yok illa lüks istiyorum diyen için 20-25bin TL'ye yine gayet düzgün telefonlar var.

Samsung, "bana 25bin TL verirsen sana multitasking yapan, DEX masaüstü olan, aydınlatma oranı 1,750 nits olan, 6.8 inç'lik devasa ekranı, sadece 2.8ms 'lik gecikmeyle ekrana yazabileceğin S-Pen'li, tasarımı görünüşü mükemmele yakın bir telefon veririm" diyor.

Iphone'a bakıyorum, 40bin TL'den başlıyor. Multitasking var mı? yok. Tasarım? 10 üzerinden 4 hadi.

25bin TL bir telefon için fazla aslında, ama 40bin TL'yi (ki en düşük modeli) o kadar boş bir telefona, sadece "baak ayfon 14üm var" diyebilmek için vermek çok anlamsız.

• iPhone kırılamaz mı nedir bu haber?

DİNAMİK ADA

• runo487 kullanıcısına yanıt
    Tam bir fanboy yorumu. Şunu bile savunmuş. En iyi iphone ekranı kırılır samsung onla yarışamaz yazsaydın bide.

• pil yüzdesi iOS 16'yla geldi diye sevinip takla atıyor adamlar. çok mu önemli? yıllardır android'de vardı zaten.

• Her yeni iphone haberinde aynı tip boş beleş konular.

• insanoğlu koca bir hiçlik

• Bize 57 bin. Adamlara değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lütfen şöyle cihazları ülkemizin değersiz para birimi ile abartı değerliymiş gibi göstermeye çalışmayın komik oluyorsunuz. adamlar için 1000 birimlik cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 16 Eylül 2022; 23:40:58 >
  • Dead Space6 D kullanıcısına yanıt
    Abi ne diyorsun istediğin o olsun gel vereyim j5 2016 mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.