Şimdi Ara

57 bin TL'lik iPhone 14 Pro Max ekranı dayanıksız çıktı: Dinamik ada yerle bir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Sence 1000 birim bir Amerikalı için hiç mi sanki adam o parayı 1sn de kazanıyor gibi yazıyorsunuz.Bu arada vergileri savunmuyorum böyle anlaşılmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    fanboy arkadaşlarıma anlatmak istediğim tam da bu işte hocam.İphone larda bildiğin donanım yazılım eksikliği var.

redmi note 10 kullanıyorum bana göre tüm iPhone lardan üstün özellik olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdoka11234 E kullanıcısına yanıt

tabi ki onlar için o kadar değersiz değil, ama bizim 57.000 tl için hissettiğimiz kadar değerli hiç değil. bizim 5000 tl için hissettiğimiz değer gibi desek daha doğru. sonuçta sen burda asgari maaşın olsa yemesen içmesen 11 ayda alabiliyorsun. adam orda asgari maaşla 1 ayda alabiliyor, üstüne de para kalıyor. böyle düşün.

• Kedi ve ciğer haberi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • para karşılığında yapılan zoraki haber de böyle oluyormuş

• quote:

iPhone 14 Pro Max’in arka camı 19.500 TL!

Çüşşşş!

• iphone 14 de boş beleş, ondandır

• Vloggerların unboxing videolarını izleyeceğim cihaz.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    olm cahilsin bari belli etme! daha haberin yok. pil yüzdesi iphonelarda yüz yıldır var ama eline alamayacak kadar uzaksın belli ki. sadece bazı modellerde kaldırılmıştı. tekrar geldi. sen vestel kullanmaya devam et 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S9+ telefonunun arka camı 150TL'ye satılıyor.

Pil yüzdesi ilk iPhone'dan beri var zaten.

Bilmiyorsun madem, sırf saçma sapan cevap vermek için yazma bari.

Hiçbir modelden kaldırılmadı. Çentik gelince yeri değiştirildi. Eline iPhone almayı bırak telefonu gördüğün şüpheli...

• Esxici E kullanıcısına yanıt

olsa ne olacak?

https://www.saturn.de/de/product/_apple-iphone-14-pro-max-256-gb-dunkellila-dual-sim-2832778.html

Burada da 1600 euro para çekmişler.

araplar için 1 aylık 5 çocuk parası devletin verdiği de ...

bu iphoneları pek almanın elinde göremezsin. nerede arap, almancı, afgan vs var onların elinde iphone şaşmaz. birde boşnaklar ve arnavutlarda çok var. bu telefona 1600 euro verende kafa yok derim.

• arizaeren A kullanıcısına yanıt

parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. boş konuşma. garibim sanki iphone kullandı da uzayı keşfetti. sen ve türevlerin öyle cahilsiniz ki iphone kullanınca kendinizi adam sanıyorsunuz.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

iphone yerine sana ters bir laf söylesem bu kadar zoruna gitmezdi. ne komiksiniz siz iphonecu fanboylar.  iphone 13'ü aldım 22bine, sattım 25bine. benim gözümde sadece al-sat yapılacak değerde bir telefon, kullanmaya değmez. sizin gibi fanboylar sayesinde bu telefondan çok ekmek yenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Eylül 2022; 13:17:20 >
    Hah beklediğim cevap

Size söylenen her şey "zorunuza gittiği için" herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz. Üstelik bir şey söylemedim, en başından beri var dedim. Madem alıp sattığın telefon (3.000 TL mi kazanabildin sadece ), madem biliyorsun her şeyini o zaman neden iOS 16'da geldi diye bağıra çağıra mesaj yazıyorsun.

Hayatınız palavra. Kesin alıp satmışsındır, he...

eğer eminsen kendinden reel sosyal medya hesabından görüşelim. tahsil seviyemizi ve cehaletimizi orada çarpıştıralım. ancak sadece kedi misali ciğere sallayan, hayallerde yaşayan ergen bi kardeşimizsin😐 paranın kimde olduğu belli olmaz ama sende olmadı belli. ülke insanımızın bu zengin kıskançlığı gelişimi engelliyor. çalış senin de olur kardeşim…

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    hocam şu seviyede şu yaş grubuna bir şey anlatamazsınız. çok öfkeliler. her şey oturdukları yerden kendilerine gelsin istiyorlar ve bu yüzden kaliteli olan her şeye düşmanlar:)

kaç sene önce kendime bir rolex alacağım ve ilgi alanıyla ilgili bölüme kararsızlığımla ilgili başlık açtım. gelen mesajları görmeliydin. bu adamlara göre casio ve rolex arasında bile fark yok…

• lan çocuklar sakin. Şu yaş grubu dediğiniz adam babanız yaşında, 1973 doğumluyum ben çömezler.
    Çoluk çocukla muhattap olmakla hata ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Eylül 2022; 14:53:23 >
    Senin benim yaşımda kaç tane çocuğun var da lanlı lunlu, çocuklu vs konuşabiliyorsun?

Madem 73'lüsün yaşının adamı ol! Zira arada çok fark yok.

Telefon alıp satmakla bilgisiz olmadığını mı iddia ettin sen şimdi? Al satçılık yapıp "ben iPhone aldım, her şeyini bilirim" tribinde olanı da ilk kez görüyorum. Bir halt bildiğin yok, bilmediğin şeyi düzelttik, zoruna gitti dedin! Açıklamasını yaptık, çocuk dedin.

Kimin kimle muhatap olmaması gerektiği çok açık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 17 Eylül 2022; 15:33:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.