Diğer arkadaşlar usta birliklerini yazarsa daha iyi olur. Benimkisi Maltepe Askeri Lisesi Loj. Des. Kom. Hiz. Bl. korkmuyor da değilim hani nası bir vaziyetle karşılaşıcaz bakalım
bnmde acemilik ve usta senın gibi kardes
Hayırlısı olsun kardeş, bakalım nası bir durumla karşılaşacaz? Peki hiç bilgin var mı nedir nasıldır oralarda askerlik? İnternette pek denk gelemedim gözle görülür bir şeylere
:) vallahi etrafımdaki herkez rahat edersin cok sanslısın falan diyorlar ama bilemiyorum durum konusuna gelince de saga don sola dön 1 ay öyle geçecek sonrası da yatış gibi sanırm bilemiyorum ki bnm etrafımda izmire düşen tertibim kiğmse yok ki
Banada çok şanslısın diyorlar ama bakalım gidince görücez anyayı konyayı Umarım karşılaşacağımız adamlar düzgün insanlar çıkar. Şimdi bir de lojmanlarda mı görev alacaz yoksa lisede mi onu da tam kestiremediğim için merak ediyorum.
aynen kardeş hayırlısı neyse o olsun sen nerede oturuyorsun , ek olarak memleket neresi ?
Acemi birliği 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR Usta birliği 57 NCİ TOP.TUG.K.YRD.LIĞI 3 ÜNCÜ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 155/52 MM.LİK ÇEK.OB.BT. (PANTER) / İZMİR MENEMEN / İZMİR çıktı :)
quote:
Orijinalden alıntı: forward1
Selam arkadaşlar benim de askerlik
Acemi birliği 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR Usta birliği 57 NCİ TOP.TUG.K.YRD.LIĞI 3 ÜNCÜ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 155/52 MM.LİK ÇEK.OB.BT. (PANTER) / İZMİR MENEMEN / İZMİR çıktı :)
Hoşgeldin kardeş, öncelikle hayırlı olsun. Umarım rahat bir askerlik geçiririz izmir tayfası olarak
2pacmania
kullanıcısına yanıt
Hoşbulduk kardeş teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bana da rahat bir askerlik geçirecekmişiz gibi geliyor hayırlısı
Devrem twitterdan 1dönem önce askerliğini Menemen'de yapmış bi arkadaşla konuştum çok iyi olduğunu söyledi hele bizim gideceğimiz yer baya iyiymiş öyle diyor neyse devrem Allah'a emanet ol iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: forward1
Hoşbulduk kardeş teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bana da rahat bir askerlik geçirecekmişiz gibi geliyor hayırlısı
Teşekkür ederim bende. Umarım dediğin gibi olur. Su gibi akıp geçsin şu vakitler
Bende izmire çıkmışı eğitim: 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR esas:EGE ORDUSU KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL. / İZMİR NARLIDERE / İZMİR
Narlıdere nasıl acep.
quote:
Orijinalden alıntı: akooturka
Bende izmire çıkmışı eğitim: 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR esas:EGE ORDUSU KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL. / İZMİR NARLIDERE / İZMİR
Narlıdere nasıl acep.
Alıntıları Göster
ne götüreceksiniz arkadaşlar :D renk olarak yeşil değil mi iç çamaşırları
quote:
Orijinalden alıntı: srvt71
ne götüreceksiniz arkadaşlar :D renk olarak yeşil değil mi iç çamaşırları
Yeşil olması lazım benim bildiğim. Malzeme olarak çok bişi götürmeyi düşünmüyorum ben. Temel gereksinimleri götürücem muhtemelen. Traş bıçağı, tuvalet kağıdı, tırnak makası, don, atlet, botlar için tabanlık vs. daha başka ne götürülür ki?