Şimdi Ara

57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
30.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyv hocam teşekkür ettim
  • şimdi kısa donem oldugumuz için çok sıkıntı vereceklerini dusunmuyorum. bilmiyorum sizin yaslar nedir ama ben 29 yasındayım birazda yastan dolayı rahatlıgım var :) inş yaşamayızda... ustalar neresi bilmiyorum ama usta birligindede sınıf a gore rahatlık degisiyormus.. benim sınıf : muhabere.. ya yazıcı olursun yada kurye diyorlar.. e ben izmiri gozum kapalı gezebilirim cok iyi biliyorum o sebepten umarım kurye olabilirim ki devamlı dısarı cıkıp girer rahat bir askerlik yaparım diye umut ediyorum...
  • abarthy A kullanıcısına yanıt
    Otobüsler girişte bırakmıyor olabilir, ben bursadan gelecem geçen sefer geldiğimde bir asker çocuk vardı ona müsade edememişlerdi. Ceza veriyorlar felan diyordu muavin. Ama yinede sormak lazım kimisi verebilir.
  • şimdi devrelerim birşey istesem.. herkes tam birliklerini ve sınıflarını yazabilirmi acık olaraktan tekrardan.. kimler 6 ay hep birlikte olacak kimler sadece acemide tam ogrenelim... benimkisi

acemi birliği : 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR

usta birliği : EGE ORDUSU HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS BŞK.LIĞI MEBS TB. 1 İNCİ TASMUS BL. / İZMİR NARLIDERE / İZMİR
    MUHABERE sinifi.
    yaş 24, sınıf piyade. ustalık maltepe askeri lisesi loj. des. k.lığı hiz. bl. olarak geçiyor. bende çok merak ediyorum askeri lisede nasıl bi görev verirler acaba
  • acemilik - 57. TOP.TUG.KH VE KH. BL./ İZMİR/BORNOVA
    USTA - 57. TOP.TUG.K.YRD.LIĞI ÖLÇME VE HEDEF TESPİT BL. İZMİR/MENEMEN
    edit yas 25
    topçu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crystal71 -- 28 Ekim 2013; 14:04:16 >
  • gelecegin firma ile alakalı... nilufer , kamil koc indirir... metro varan digerlerini bilemem... oda olmadı en kotu manisa kavsagında inecegim dersen yakında inersin.. yada ege universitesi de oyle soyleyince daha kolay anlayabiliyorlar :) zaten tugay izmirin tam girisinde otobusun gidis yonu ile sag tarafta manisadan sonra sabuncubeli yokusundan inise basladıktan sonra kafanı sagdan ayırma gorursun... :)
    Eyvallah sağolasın. kamil koçtu indirmeyen bir şekilde ulaşılır ya sorun olmaz. Tugay hakkında bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırsa cahil gitmemiş oluruz
  • SKCocuk S kullanıcısına yanıt
    evet
  • Eğitim Birliği
    57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR

Esas Birliği
    57 NCİ TOP.TUG.K.YRD.LIĞI 2 NCİ TOP.TB. KH. VE KH.HİZ.BL. MEBS TK. / İZMİR MENEMEN / İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osasuna atakları -- 28 Ekim 2013; 15:34:52 >
  • 2pacmania kullanıcısına yanıt
    devrem acemi bornova usta güzelbahçe maltepe benimde...:)
  • kasım2013 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun devrem şimdiden, umarım sıkıntı yaşamadan geliriz. Gideceğimiz yerler hakkında bilgin var mı nasıldır durumlar diye? Bu arada sınıfın nedir? Benim piyade.
  • fuzzylogicgorki F kullanıcısına yanıt
    hocam hiç ses seda yok senden nerelerdesin
  • ole uzak durmayın yanaşın
  • Hakkaten burası fena tenhalaştı sanki bi bizler gidicekmişiz gibi
  • İzmir-Bornova topçu tayfası nerdesiniz???? ALOOOOOOOOOOOOO
  • osasuna atakları O kullanıcısına yanıt
    gidiciyiz ondan tenhalaştı sanırım
  • daha var ya...6 günümüz daha var
  • osasuna atakları O kullanıcısına yanıt
    Askere gitmeden son sivil günlerimizi iyi değerlendirelim bende bugün sülüsü aldım 6 kasım sabah 10da teslim zamanı. Bizim şubedeki komutan 7sine kadar vakti var desede ben 6sında teslim olmayı düşünüyorum var mı benim gibi düşünen?
  • 2pacmania kullanıcısına yanıt
    bende ordaki albaya sordum ...sana verdiğimiz tarihte birliğine katılman lazım dedi...ama saat konusunda öyle kesin şu saatte ol demedi(benim sülüstede 6 kasım saat 10.00 da birliğine katılman lazım ibaresi vardı)...gününde katılmak önemli...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.