Şimdi Ara

57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
30.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabanlık goturmeyecem varsa kantınden alırım gerek olursa . keçe götürmeyı dusunuyorum bende cok bısey goturmeyecegım çamasır fılesı , kırlı temız çamasır torbası vs ılave olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

tabanlık goturmeyecem varsa kantınden alırım gerek olursa . keçe götürmeyı dusunuyorum bende cok bısey goturmeyecegım çamasır fılesı , kırlı temız çamasır torbası vs ılave olur

Keçe ne için götürceksin ki? İzmir çok soğuk olmaz hani sabahları soğuk olur yinede gündüz doğudaki kadar soğuk olacağını sanmıyorum. Kirli temiz çamaşır için normal poşet kullansak işimizi görür bence. Tabanlığı bence buradan almaya çalış çünkü tugaya gidicez 5bin kişi olur rahat. Kantinde sıra olma ve bulamama ihtimaline karşı demek istedim. Bu arada memleket neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2pacmania

quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

Keçe ne için götürceksin ki? İzmir çok soğuk olmaz hani sabahları soğuk olur yinede gündüz doğudaki kadar soğuk olacağını sanmıyorum. Kirli temiz çamaşır için normal poşet kullansak işimizi görür bence. Tabanlığı bence buradan almaya çalış çünkü tugaya gidicez 5bin kişi olur rahat. Kantinde sıra olma ve bulamama ihtimaline karşı demek istedim. Bu arada memleket neresi?

Alıntıları Göster
    Bunlara ek olarak birde kilit almak lazım botlara malum yer değiştirme ihtimaline karşı

• 2pacmania kullanıcısına yanıt
    kırıkkale memleket keçede ince olmasın taban diye sıcaklıktan değil ya :D abi tabanlıkta çalınır botu çalamayan onu alır gider :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystal71

kırıkkale memleket keçede ince olmasın taban diye sıcaklıktan değil ya :D abi tabanlıkta çalınır botu çalamayan onu alır gider :D
    sana soğuk koymaz zaten soğuğun memleketinden geliyorsun umarım çalınma olayı ile karşılaşmayız.
  • İnş temennimiz o
  • quote:

İnş temennimiz o
    yok mu gelişme nerede kimse yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: takm

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğer arkadaşlar usta birliklerini yazarsa daha iyi olur. Benimkisi Maltepe Askeri Lisesi Loj. Des. Kom. Hiz. Bl. korkmuyor da değilim hani nası bir vaziyetle karşılaşıcaz bakalım

bnmde acemilik ve usta senın gibi kardes

Hayırlısı olsun kardeş, bakalım nası bir durumla karşılaşacaz? Peki hiç bilgin var mı nedir nasıldır oralarda askerlik? İnternette pek denk gelemedim gözle görülür bir şeylere

:) vallahi etrafımdaki herkez rahat edersin cok sanslısın falan diyorlar ama bilemiyorum durum konusuna gelince de saga don sola dön 1 ay öyle geçecek sonrası da yatış gibi sanırm bilemiyorum ki bnm etrafımda izmire düşen tertibim kiğmse yok ki

Banada çok şanslısın diyorlar ama bakalım gidince görücez anyayı konyayı Umarım karşılaşacağımız adamlar düzgün insanlar çıkar. Şimdi bir de lojmanlarda mı görev alacaz yoksa lisede mi onu da tam kestiremediğim için merak ediyorum.

aynen kardeş hayırlısı neyse o olsun sen nerede oturuyorsun , ek olarak memleket neresi ?

Kütük bursa, ikametgahta bursa. Bahtımıza izmir çıktı askerlik senin neresi kütük ikametgah?

kardeş ancak bakabildim. benm kütük ttrabzon ikamet ist. 7 kasım öğlen 11:30 a uçak biletimi aldm. hayırlısı ile gideceğim. bekleyip göreceğiz.

• takm kullanıcısına yanıt
    hayırlı yolculuklar şimdiden. sülüsü aldın mı bu arada? son teslim saati kaç olarak yazıyor sende?
  • quote:

hayırlı yolculuklar şimdiden. sülüsü aldın mı bu arada? son teslim saati kaç olarak yazıyor sende?
    Sülüsünü alan var mı gençler en son teslim tarihi kaç yazıyor sülüslerinizde? Bende çarşamba almayı düşünüyorum.
    aldım 6sı saat 10
  • quote:

aldım 6sı saat 10
    Selamlar Arkadaşlar Devrelerim..
    acemi birliği : 57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR

usta birliği : EGE ORDUSU HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS BŞK.LIĞI MEBS TB. 1 İNCİ TASMUS BL. / İZMİR NARLIDERE / İZMİR
    Muhabere sinifi.

ben biraz şanslıyım sanırım çünkü ege üniversitesi mezunuyum... birazda uzatmalı bi okul hayatım oldu 10 yılda bitirdim.. izmiri havasını avcumun içi gibi bilirim... kar görmeyiz ancak yagmurlar bizi biraz etkileyebilir.. gündüleri bahar gibi sıcak bir hava fakat geceleri biraz üşüyebiliriz.. ama araştırmalarıma gore gidecegimiz birlik cokta sıkıntılı degilmiş... simdiden hepinize selamlar haftaya birlikteyiz inş.. bu arada sülüsünü alıp son teslim tarihini net olarak bilen varmı?

• abarthy A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun arkadaşım... net teslim tarihini şubeden sana söyleyecekler...ben istanbul'dan geliceğim...benim net katılma tarihim 6 kasım saat 10:00...bu arada istanbul'dan uçakla geleceğim...havalimanından direk bornovaya araç var mı? otobüs,minibüs,metro falan? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna atakları

hayırlı olsun arkadaşım... net teslim tarihini şubeden sana söyleyecekler...ben istanbul'dan geliceğim...benim net katılma tarihim 6 kasım saat 10:00...bu arada istanbul'dan uçakla geleceğim...havalimanından direk bornovaya araç var mı? otobüs,minibüs,metro falan? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
    var direk havalimanından bornova metro istasyonuna gidiyor.. fakat birlik biraz daha uzakta kalıyor bu duraga... ama taksiye binsen 10 tl yi gecmez.. yanılmıyorsam 200 numaralı otobus.. ama sorarsın zaten havalimanından kalkan 3 otobus var karıstırmazsın...
    otogardan nasıl giderim acaba hocam
  • bizimde öyle olur muhtemelen. bende çarşamba günü alacam bakalım. bu arada teslim saati herkesin 10 galiba forumda da herkes 10 yazmış. önceden akşamüstü 5e kadardı diye hatırlıyorum.
    bu sefer öyle olmuş herkesde aynı saat evet 10
    Umarım dediğin gibi sıkıntılı bir acemilik geçirmeyiz. İzmiri bende az çok bilirim akrabalarım var o yüzden sıkıntı yaşamam şehir olarak. Umarım acemide de ustada da yaşamayız.
  • quote:

bizimde öyle olur muhtemelen. bende çarşamba günü alacam bakalım. bu arada teslim saati herkesin 10 galiba forumda da herkes 10 yazmış. önceden akşamüstü 5e kadardı diye hatırlıyorum.
    Şimdi nereden gelecegine baglı.. eger istanbul tarafından geliyorsan otobusten rica edersen tam tugayın onunde indirir.. yok ankara veya akdeniz tarafından geliyorsan otogardan bornovaya dolmuslar var veya bindigin firmanın servisleri olur onlarla bornovaya gider oradan tekrar taksi ile tugaya gecebilirsiniz.. dolmus ve servise bindiginizde ineceginiz yer manisa kavşagı olarak geçer diğer ismide osman kibar kavşagıdır...
  • quote:

Umarım dediğin gibi sıkıntılı bir acemilik geçirmeyiz. İzmiri bende az çok bilirim akrabalarım var o yüzden sıkıntı yaşamam şehir olarak. Umarım acemide de ustada da yaşamayız.
    Eğitim Birliği57 NCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR
    Esas Birliği57 NCİ TOP.TUG. MEBS BL. / İZMİR BORNOVA / İZMİR

arkadaşlar sülüsleri herhangi bir şubeden alabiliyormuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.