Mito, Defaulticus'a bi sorsana yahu. Ne istiyor 5900x 'e.Yanlış hatırlamıyorsam eşe-dosta bi güzellik yaparım gibi bi şeyler demişti.Sıkı bi de pazarlık yaparız. Biz yabancı deiliz,sonuçta. Alırız, takarız senin Asus anakarta(neydi o anakart,onu da unuttum ya); Soğutamayız diye korkma. Altından girer üstünden çıkar, tüm mühendislik bilgimizle iyi bi mücadele verir, ve hallederiz. Yaw,hayali bile güzelmiş bu işin be .Benim kafama yattı, şahsen ve de mantıken.Sen mangırları hazırlamaya başla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 5 Eylül 2022; 3:35:53 > |
5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE (4. sayfa)
-
-
Yok hocam o da olmaz dedi benim soğutucuyla 5900x Anakart C6H taşır da millet sıvıyla yada d15 mi noctua nın? onunla kullanıyor bu işlemciyi yoksa benimde niyetim 5900x ti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Eylül 2022; 3:45:25 > -
Hocam sağ ol
-
Bizimkiler nedense şuan bile Doları 25 sayıp Üzerine %20 koyuyor. Bize bu fiyatlar muhtemelen Eylül sonuna ancak yansır.
Tabi ki bekleyip göreceğiz bakalım fiyatlar ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorma ya çakal bunlar 5700xi 1000 tl fazla fiyata satıyorlar
-
Hocalar az önce hb de 5,699 tl görünce aldım 5700X işlemciyi kartlarda kampaya da varmış 3+3 peşin fiyatına taksitle iyi mi ettim bilmem
@Master_Sergeant Sende duy LEM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Eylül 2022; 2:49:53 > -
İyi kötü napacan, alınmış işlemcinin davası olmaz . Hayrını gör, güzel günlerde kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La olm korkutma la insanı Sağ ol inşallah
-
Korktuğunu belli etmezsen bişi yapmaz kuzu kuzu çalışır, ama belli edersen 500 watt çeker, 30 fps nen oynatır oyunları . Yav sanki dün çıktı 5000 serisi, takacan anakarta çalışcak hayvan. Gelince az biraz kurcala, standart hali kesmezse ayar işine gireriz, ama sana çok çok yetecektir, 50 mhz için 50 takla atanlar gibin kasman zannımca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manyah bakam gelsin takalım çalışsın da durumu nasıl sonra kurcalarız sana sorarım pbo mu ne karın arısıysa da standartta ısı iyi olursa dokunmam zaten çalışsın hayvancık öyle la bide noctua h2 macun tr de yok sadece amazon tr de varda yurt dışı geliyor bir de onu bekleyecez şimdi inşallah çabuk gelir
-
Mito, gözün aydın,Turnayı vurmuşsun.
Bedafaya almışsın.Daha ne istiyon.
Macun, falan boşver. Sür diş macununu geç gitsin.
Şaka bi yana,Şimdi 26 gün macun mu beklenir.Vallahi ,ben olsam çattadanak çatlardım.
O kadar beklenmez. Al şunu 30 kağıda ,sür ,hemen başlayalım operasyona.Hiç bi şey olmaz.
Öteki gelince değiştirirsin.
https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-dkcct510p-ultimate-termal-macun-1-gr-p-HBCV00000S61HX
-
Sağ ol hocam fiyat iyi geldi yani 299 usd kendi fiyatına inmiş de malum dolar uçuk
Valla sorma bende nasıl beklerim bilmem ama sanki bende soğutucudan kalma nuctua macun vardı bakıcam duruyorsa dayanamayıp belki onu sürerim de noctua h2 de iyi diyorlar nasıl yapacaz bilmem aman hocam ben takınca daha bozulana kadar sökmem naptın sen öteki gelince değiştirirsin neyse zaten komple dağıtıp temizlik yapıcam fanlara yapışan tozlar var fan kontrolcünün bir fişi kopuk onu tamir ederim sökmüşken duruma göre varsa macun belki dayanamayıp sürüp takarım belli olmaz benim işim
bu arada alt linkteki soğutucu yeterli diyenler var buna göre benimki fazlasıyla yeter
ID-Cooling SE-224-XT Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyatı (hepsiburada.com)
Ve benim soğutucun bu işlemci desteğine baktım alttaki gibi abartılı oc yapılmazsa yeter diyor fakat 1 fanlı göründüğü için bunu yazıyor benzer, yani tıpatıp aynı olan 2 fanlıda tam yeter dediğine öre ve bende 2 fan olduğuna göre tam yetiyor ki zaten oc sevmem.
Not: dediğim model NH-U12A-TIKLA boyut tip olarak aynı olsa da 7 ısı boruluymuş ve bendeki NH-U12S SE-TIKLA. 5 galiba neyse
AMD Ryzen 7 5700X | CPU Compatibility | Noctua Compatibility Centre
Bu da diğer işlemciler ilginç olan 5900v bile aynı onu bile alsak olacakmış hatta 5800x3d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Eylül 2022; 7:33:50 >
-
Hayırlı olsun bence güzel fiyatquote:
Orijinalden alıntı: mito1172Hocalar az önce hb de 5,699 tl görünce aldım 5700X işlemciyi kartlarda kampaya da varmış 3+3 peşin fiyatına taksitle iyi mi ettim bilmem
@Master_Sergeant Sende duy LEM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sağ ol hocam rahatlattın beni fiyata güzel deyip, acele mi ettim deyip duruyordum
-
Yaw, 2-3 derece bi şey ya farkeder ya farketmez. Overclock denemelerimde bi çuval macun kullandım zamanında.Açıkçası doğru dürüst bi fark görmedim.Hem zaten senin zımbırtı ısınamayacağı için ,macunun fazla bi esprisi kalmıyor.
Hele bi de,PBO yu açmazda kullanırsan,diş macunu bile olurdu.
-
1800x ile arada nasıl bir fark var acaba merak etmedim değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X