Şimdi Ara

5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
4
Favori
11.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hayırlısıyla takalım sorunsuz çalışsın bende merak ediyorum5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE işlemci geldi bu arda ama hem kasayla az işim var hemde macunu da kargoya vermişler onu beklerim sanırım almışken. ayrıca bende h1 varmış macun neyse hayırlısı bakalım5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Yeni macun ne aldın?

Bir ara almışken noctua u12a da alınabilir. En iyi tek kule hava soğutmalardan. Sen havacısın diye dedim5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam da verdik siparişi şansa kargoya da verilmiş macun. canavar geldi bu arada5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Ne macunu, ne soğutucusu, adama kaç yıldır işlemci aldıramadık, soğutucunun altını yalar işlemcinin üstüne kapatır, oldu bitti.

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

Soğutucu ama bu almak lazım. Zamanında noctua u14s almıştım minimum 5-6 sene kullandım en az 3 sistem götürdü beni ve parasını da misli misli çıkardı ürün. Üstüne de sattım 2.elde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Eylül 2022; 20:9:34 >

Aynen o zaman ilk kez alınca acemilik vardı dediğini alsaymışım daha iyiymiş sonradan görmüştüm o soğutucuyu almış bulunduk5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE macun bu hocam Noctua NT-H2 3.5g termal macun,(3.5g)

u12a anın yanında bunu verirlerdi he. Gerçi arada baya fiyat farkı var tabii.

nt h1-h2 ler çok güzel macunlar bence. Üstüne çıkmaya gerek bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Eylül 2022; 20:12:40 >

Yörü git lem5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

Hocam bendekini 300 tl ye almıştım şimdi benimki bile 900 yada 1000 tl5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

aynen h1 hala güzeldi 2017 yılında sördüm yeni açtım hiç kuruma yoktu noctua macunlar iyi5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Eylül 2022; 20:32:19 >

H1 için birkaç ay içinde yok oldu diyen vardı forumda. Heral sahteydi onunki. Bende bir ara niyetlenip vazcaydıydım öyle denince. Neyse gırla macun var zaten elimde, yeni birşey almazsam 2 3 yılda anca söküyorum soğutucuyu, bayatlama olmazsa, ki olmadı kaç yıldır, bitirmeye ömrüm yetmez. 5700x te seni gömer zannımca, keşke yeni macun almayaydın, kefen daha iyi bir yatırım olurdu senin için5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE .

Sahtedir büyük ihtimal çünkü 2017 de bir sürdüm daha dün açtım hem işlemci de hem de soğutucuda baya macun vardı seni kandırmış o kimse5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE  ben am3 işlemciye 9 yıl dokunmadım stok soğutucuya sürülü gelen kendi macunu vardı da o bile yapışmamıştı ve ısı bile iyiydi 3 yılda bir ne ki5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

Hocam benim de bugün geldi kargo, bendeki de 2210 sus, eski stoklar var demek ki ellerinde.

• Geçmişte bir süre 5800x kullandım ve çok rahat 5 ghz görüyordu, çok merak ediyorum bu işlemci o hızlara çıkabilir mi pbo ile, pek test yok bu işlemci için genel olarak.

• Mito, ht1 var iken ht2 yi ne bekler durursun . Sürsene şunu.Ne farkedecek.Boşuna para verdin,macuna.5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

• oemci32 kullanıcısına yanıt

Gerek yok fazla zorlamayın işlemcileri. Zaten ,ateş ediyolar.

Hiç farkını hissedemeyeceğin 3 -5 puan için ,değmez. Benchmarklar da ,puana bakıp duranlardan olmamak lazım.5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

• Konunuza musallat oluyorum kusura bakmayın ama bende de 3700X-Stok soğutucu-X570 Tuf var. 7000 serisi pahalı olucak DDR5'ler falan uçuk galiba işlemciyi de değiştirmek istiyorum. 5700X-5800X-5800x3d ne alsam hangisi fiyatına değer bilemedim. Soğutucudan da sıkıldım PBO açmıyorum çok ısınmasın diye sıvı soğutma alıcam tavsiyeniz olur mu ? Ve X570 Tuf yeterli olur mu yeni işlemciye bilemedim değiştirmem lazım mı? Sadece tak-calıştır-elleme-kurcalama :) oyun oynarım başka bir kullanımım yok. Bütçede sıkıntı yok ama parasını haketsin isterim zaten sadece oyun oynarım gereksiz masraf etmek istemem ama kötüsünü de almam :( Saygılar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 8 Eylül 2022; 23:22:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oemci32 kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz bence zaten yeni sayılır işlemci5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

• Hocam macun kaldı mı emin değildim o yüzden aldım bu gün baktım az kalmış yetermiş ama emin değildim olduğundan5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE  kasayla bir iki güne işim biter baktım gelmedi eldeki macunu sürer takarım5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

• DukeMew D kullanıcısına yanıt

Anakartın yeterli bence soğutucu sorarsan ben noctua derim sıvı sevmem çünkü5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE  yukarıda arkadaş yazdı U12A olabilir ama 5900x yada 5800x alırsan ve oc istersen daha heybetli modelini alırsan daha iyi olur d15 gibi artı fuma2 de iyi diyorlar. ama 5700x e ilk söylediğim yeterli, gerçi noctua sitesinde diğerleri içinde yeterli diyor. Şuan hb de indirim de var 5,669 tl 5700x. he ben sıvı isterim dersen ya burada yazar kullanan bir arkadaş yada diğer konulara sor olmadı konu aç5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Eylül 2022; 0:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.