Şimdi Ara

5700x veya 5800x ile takaslı 5700g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 5700x veya 5800x ile takaslı 5700g

2022 Ocakta Hb'den aldığım apu işlemcimi ekran kartı aldığım dolayı satıyorum. Aldıktan 1 sene kadar 2300 Mhz'de 1.2v'de ve ramleri 4133 mhz'de Oc'li olarak kullandım. Bu süre zarfında biraz kendi stok soğutucusuyla kullanıldı sonra 224Xt aldım. 2022 Kasım ayında ekran kartı aldım voltajı 1.15'e düşürerek sadece Ramleri oc'li şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sıcaklık 72 derecenin üstüne çıkmıyor termal macun olarak gene ID cooling markasının tg05 modelini kullanıyorum belki daha iyi bir macun'a geçilirse sıcaklık biraz daha düşebilir. 72 beni rahatsız etmediği için gerek duymadım. Pci Express 4 desteklediği için 5700x veya 5800x ile takaslamak istiyorum. Ürünün stok fanı hariç Kfg tam, Kfg'li bir ürün arıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.