Şimdi Ara

5750/5850'ye FSP 400W ATX PSU yeterli olur mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    o psu sanırım benimkinden atx-400pnf v2.01
    alıp çalıştırmışsın da zamanla bir sorun yaratır mı göreceğiz buraya yzarsın zira bende 5770 alablirim şu nvidia dx11i çıkarsın da sonra karar vereceğim.
    450w öneriyor ati 75amper çıkış istiyormuş sitesinde yanlış görmediysem bu sebep yetmeyebilir.
    zaten cpu dar boğaz yaratır kesin eşeğin yanına at aldın şimdi eşek dizginler atı işlemciyi 3ghz çıkartmalısın tabi bu psudan işlemcinin çektiği gücü dahada artıracaktır.
    7600gt dediğin gibi slayt şeklinde verir yeni oyunları bende de 7900gs var azıcık detay girdi mi 10fpsleri görüyorum
     5750/5850'ye FSP 400W ATX PSU yeterli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

tartışmaya bende müdahil olayım.
    o psu sanırım benimkinden atx-400pnf v2.01
    alıp çalıştırmışsın da zamanla bir sorun yaratır mı göreceğiz buraya yzarsın zira bende 5770 alablirim şu nvidia dx11i çıkarsın da sonra karar vereceğim.
    450w öneriyor ati 75amper çıkış istiyormuş sitesinde yanlış görmediysem bu sebep yetmeyebilir.
    zaten cpu dar boğaz yaratır kesin eşeğin yanına at aldın şimdi eşek dizginler atı işlemciyi 3ghz çıkartmalısın tabi bu psudan işlemcinin çektiği gücü dahada artıracaktır.
    7600gt dediğin gibi slayt şeklinde verir yeni oyunları bende de 7900gs var azıcık detay girdi mi 10fpsleri görüyorum

Hocam bi yanlış anlaşılma oldu bi tartışma yok sizinde ekran kartınızı değiştirmenizin vakti yaklaşmış artık

Bende zamanında Enermax alıcaktım fakat fiyatı bizi durdurdu hocamın galaxy incelemesi süper

• yok lafın gelişi dedim şimdi atinin 5770 sistem gereksinimlerine baktım şu var:
    quote:

450 Watt or greater power supply with one 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
    http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5770/Pages/ati-radeon-hd-5770-system-requirements.aspx

75amper değilmiş wattmış
    psuya gelince; enermax beni aşar fiyat bazında 2.elini bilmem de ben max 150lira civarına bakabilirm.

evet kartın vakti geldi de geçiyor hem benimki grafiksel hatalar ve masaüstünde yavaşlama(video dosyalarının önizlemelerini açarken) ve video dönüştürmede seri olmama gibi sorunlarla da muhattap ediyor beni.
    O nedenle alacağım ama nvidia eteğindeki taşı döksün diye bekliyorum malum cuda physix vs avantajları var atiye göre.

• Evet 450 w ve üstü demiş tek kart için Enermax bizi de aştığı için fsp alabildik napalım

Fermi çıkınca Ati fiyatlar da tüketici açısından yararlı indirip yapmasını herkes ümit ediyor Fermi nin fiyatları uçuk seviyede olur tahminimce

Benim şuan karta ihtiyacım yok hangisi sizin için performansıyla, bütçenize uygunsa onu tercih edersiniz zaten

Bu firmalar ne bizim ,ne ülkemizin bunlar için millet kavga ediyo fanlığını yapmaya lüzüm yok para onların cebine giryo sonuçta

Yeni alacağınız sistem hayırlı olsun şimdiden
  • elbetteki nvidiacı değilim aticide değilim hangisi uygunsa onu seçerim sonuçta babamızın şirketleri değiller
    hem nvidia ucuz çıkmaz tabi de ne olursa olsun bu seferde dediğiniz gibi ati fiyatları aşağı çeker şuan 5770 320 sanırım 250-300 arasına iner 3aylık sürede bize o yönden de katkısı olmuş olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.