Şimdi Ara

5750/5850'ye FSP 400W ATX PSU yeterli olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mete Can,

Evet Sapphire 5770 New Edition modeli. Ekran karti komple plastik kapli degil, 5750 gibi fani acikta. Ancak cok kaliteli bir fan sistemine benziyor. Bakir Heat Pipe'lari falan var.

Merak edenler icin fotograflarini koymaya calisirim.

PSU'da 6 pinli guc cikisi yok. Eski IDE power kablosu seklinde olan Molex'ler var, MB ve CPU fan icin kablolar var bir de SATA power var. O kadar. Benim kasa dolu oldugu icin (3 x SATA HDD, 4-5 Fan, 2 x DVD-RW vs vs) malesef bosta Molex kalmamis. :P Umarim paylastirmak sorun cikartmaz. Aksam deneyip sonucu bildiririm.

Selamlar,
  • Hayırlı olsun Sorun olabilir, kart o kadar tüysiklet değil.
  • Yerinde olsam ekran kartına gelen moleksi başka parçayla paylaştırmam, diğerlerini çoğaltarak kullan ekran kartına tek bir moleks bırak derim.
  • Katiliyorum, kesinlikle tuy siklet bir karta da benzemiyor

Cep telefonuyla resimlerini cektim, biraz bulanik oldu ama size bir fikir verecektir.

Selamlar,

5750/5850'ye FSP 400W ATX PSU yeterli olur mu?
  • Bu da yandan gorunusu...

5750/5850'ye FSP 400W ATX PSU yeterli olur mu?
  • @DeadZon

Kartını gülel güle kullan. Sorunsuz çalışması dileğiyle. Yorumlarını buraya yazarsan seviniriz.
  • O Soğutucu gpuyu soğutmada stoktan daha iyi ama remleri soğutmuyor. 20 YTl'ye vga rem heatsink alırsan oc ile yüksek değerlere cıkabilirsin.
  • Arkadaşlar bende ekran kartı almaya karar verdim onboard ekran kartı kullanıyordum ama plazmaya bağlayınca pek verim alamıyordum oyunlardan.Görüntü kalitesine acaip düşkün birisi değilimn yani benim için stabilite olması sistemimde sorun çıkartmıyacak olması daha önemli.Sİstemim imzamda yazıyor 400Watt bir psu var ve 5770 serisini önerdiğinizi takip ettim. Ben bu sistemimle plazmada oyunları yuksek ayarlarda oynayabilirmiyim?Birde bu 2 üründen sizce hangisi seçilmeli?Son olarak Bit değeri 128 bit olmasına rağmen 256 bitleri geride bırakır değil mi pek bir bilgim olmadığı için soruyorum?

Sapphire 1 Gb Ati HD5770 (128Bit) GDDR5 Hdmi Pci.Exp Ekran Kartı
    His 1 Gb 5770 GDDR5 128Bit Pci.Exp 16X Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: !nF3Rno

Arkadaşlar bende ekran kartı almaya karar verdim onboard ekran kartı kullanıyordum ama plazmaya bağlayınca pek verim alamıyordum oyunlardan.Görüntü kalitesine acaip düşkün birisi değilimn yani benim için stabilite olması sistemimde sorun çıkartmıyacak olması daha önemli.Sİstemim imzamda yazıyor 400Watt bir psu var ve 5770 serisini önerdiğinizi takip ettim. Ben bu sistemimle plazmada oyunları yuksek ayarlarda oynayabilirmiyim?Birde bu 2 üründen sizce hangisi seçilmeli?Son olarak Bit değeri 128 bit olmasına rağmen 256 bitleri geride bırakır değil mi pek bir bilgim olmadığı için soruyorum?

Hangisi ucuzsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !nF3Rno

Arkadaşlar bende ekran kartı almaya karar verdim onboard ekran kartı kullanıyordum ama plazmaya bağlayınca pek verim alamıyordum oyunlardan.Görüntü kalitesine acaip düşkün birisi değilimn yani benim için stabilite olması sistemimde sorun çıkartmıyacak olması daha önemli.Sİstemim imzamda yazıyor 400Watt bir psu var ve 5770 serisini önerdiğinizi takip ettim. Ben bu sistemimle plazmada oyunları yuksek ayarlarda oynayabilirmiyim?Birde bu 2 üründen sizce hangisi seçilmeli?Son olarak Bit değeri 128 bit olmasına rağmen 256 bitleri geride bırakır değil mi pek bir bilgim olmadığı için soruyorum?

http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/ekran-kartlari-c/pci-ex-ekran-kartlari-c/gigabyte-vga-896mb-gf-260-gtx-tvo-dvi-gddr3-174269.html
    bence şunu al 20 lira farkeder en fazla , hem donanım hem yazılım olarak daha performanslı bir kart

• Arkadaslar merhaba,

Aksam 5770'i benim emektar'a taktim, problemsiz calisiyor. Oldukca da fazla yuklendim karta, hicbir problem gorunmuyor.

Oyunlari 1680x1050 full detay'da calistirmak cok keyifliymis 7600GT ile 1024x768'in uzerine cikinca genelde slideshow seklinde oluyordu. Oyunlar bu sekilde genelde 30fps uzerinde calisiyor ancak bazen anlik 15-16fps olabiliyor. CPU'dan olabilir diye dusunuyorum. (E6300 1,86GHz)

Yorumlar:
    - Kart MSI 7600GT'ye gore cok daha sessiz. Resmen kasadan gelen vizilti kesildi. Karta yuklensem bile cok az bir fan sesi duyuluyor. yukten cikinca fanin yavasladigi anlasiliyor ama fan sesi her durumda da cok az...
    - 3DMark06'da (BASIC versiyon) 8900 gibi bir skor veriyor.
    - Kart benim kasaya (Thermaltake Tsunami Dream) HDD yanyana tam oturdu. Batmobil sogutuculu versiyon olsaydi HDD'yi kaydirmak zorunda kalirdim.

Birkac soru:
    - Toplam kullandigim PSU gucunu veya sadece VGA'nin cektigi gucu olcebilecegim bir program var midir?
    - Ekran kartini nasil burn/stability test yapabilirim? Amacim PSU'dan guc cekimi acisindan bir problem olmadigindan emin olmak.

Selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

İki kartıda o psu o sistem ile kaldrır. Ama 5850 ile darboğaz sorunu yaşarsımn. Bana kalırsa 5770 al birde q8400 al.

abi bravo ya

hakkaten bravo
  • ya arkadaslar bendedeilk cıkan E6300 1.86 ghz işlemcilerden var o/c ile 2.80 Ghz olarak kullanıyorum profilimdede sistemim yazılı, ben yarın 5850 ekran kartından almaya karar verdim benim PSU antec neo power 480w bir sıkıntı olurmu acaba simdilik?
  • sorun çıkacağını zannetmiyorum ama kesin raat kullanırsın da diyemiyorum.

işlemcin bir miktar sınırlar ayrıca o kartı
  • amd 6000+ ile 8800gts den , gtx260 a geçtim cok büyük bir fark hissedemedim , şuan 9800gtx+ amp kullanıyorum hala bir fark yok
  • Eski nesil E6300 (1.86Ghz) ile kullanmaya devam ettigin sürece , HD5770 i çok kısıtlayacaksın.
    Kısa zamanda anakart ve işlemci değişikligine git derim. Çünkü HD5770 ten bekledigin vermi alamayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 26 Aralık 2009; 8:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Eski nesil E6300 (1.86Ghz) ile kullanmaya devam ettigin sürece , HD5770 i çok kısıtlayacaksın.
    Kısa zamanda anakart ve işlemci değişikligine git derim. Çünkü HD5770 ten bekledigin vermi alamayacaksın.

İşlemciyi 3ghz yakınlarına çıkarabilirse 5770'i kısıtlamaz.
  • 3.0 ghz civarına çekebilirse sorunsuz kullanır.
    Psu yu düşünüp HD5770 almış arkadaş ama,Cpu çok kısıtlayacak 1.86 kullanılırsa.
    Yani verdigi para boşa gidecek.

Oc iyi fkir ama eski nesil e6300 ün ne kadar çıkabildigini unuttum,zaten hiç sevmedigim bir işlemcidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

İki kartıda o psu o sistem ile kaldrır. Ama 5850 ile darboğaz sorunu yaşarsımn. Bana kalırsa 5770 al birde q8400 al.

Helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.