Şimdi Ara

5770 + 8500 gt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amd athlon 2 x3 425
    gigabyte 790xta-ud4
    kingston 2 gb 1333mhz
    sapphire 5770

elimde 8500 gt var bu kartıda taksam herhangi bi performans artışı vb. gibi bişy olurmu?

• hiç bi performans artışı sağlaymazsın fakat 9600 gt gibi bi kart alırsan physx destekli uygulamalarda 2. kart olarak büyük katkısı olur
  • teşekkürler...
  • 8500GT ile de medium seviye physx açabilirsin. Physx i high açsanda beklediğin görsel zevki alamıyorsun zaten. Batman i HD4870x2+9800GT ile physx high iken bitirdim. O nedenle söylüyorum.
    ATI+nvdia hybrid physx düzeneği nasıl kurulur buradaki siteden öğrenebilirsin.
    http://physxinfo.com/news/category/hybrid-physx/
  • teşekkrüler showstopper41
    linkden pek birşey anlıyamadım türkçe bi kaynak verebilirmisin ?
    ati 10.7 ve nvıdıa 258.96 driverlerini yükledim.bundan sonra ne yapmam gerekiyor ?
  • Ya ben konuyu anlamadım yada yanlış mı gördüm 5770 ile gt8400 aynı anakart ta ne cf ne slı olur..
    aynı üreticinin kartı olmsdı gerek ya ikisede ATI olacak yada İkiside NVİDİA olacak

zaten eger diyelimki elinde bir tane 4580 var bir tanede 4870 var
    bunları croosfıre yaparsan,4870 kendini otomatikman 4850 nin hız larına düşürecektir.
    sebep:aynı hızlara sahip olmayan katlar la CF ya da SLI yaparsanız kartlar kendini en yavaş olana göre ayarlayacaktır...

acaba gecenin 02.20 de ben mi konuyu yanlış anladım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Ya ben konuyu anlamadım yada yanlış mı gördüm 5770 ile gt8400 aynı anakart ta ne cf ne slı olur..
    aynı üreticinin kartı olmsdı gerek ya ikisede ATI olacak yada İkiside NVİDİA olacak

zaten eger diyelimki elinde bir tane 4580 var bir tanede 4870 var
    bunları croosfıre yaparsan,4870 kendini otomatikman 4850 nin hız larına düşürecektir.
    sebep:aynı hızlara sahip olmayan katlar la CF ya da SLI yaparsanız kartlar kendini en yavaş olana göre ayarlayacaktır...

acaba gecenin 02.20 de ben mi konuyu yanlış anladım kusura bakmayın

Amaç physix kartı yapmak
  • abi gerçkten bu konuyu bilmiyorum haklısın gül gül
  • physx amaç nedir bende gtx295 var 1.gpu yu phssx ayır felan seçenekleri var yok cpu yok gpu yok otomatik seç bunlar nedir...
    ben en iiyisi biraz dinleneyim abi
  • cumartesi gecesi forumda herkes alkollü galiba

SLI için kullanacağın kartların aynı olması, ram miktarlarının ve üzerindeki gpu'ların aynı olması lazım. yani Zotac ile Evga kartı sli yapabilirsin ama gidip 8500 GT'yi 9600 GT ile sli olarak kullanamazsın.
    5770 le zaten ihtimal dışı

8500gt de ilk çıktığında dahi çok vasat bi karttı, yanında çalıştırsanız bile faydası olmaz.
  • ati kartın yanında nvidia physx için kullanılıyor? vay be yeni öğreniyorum

ben bunun verimli çalışacağına inanmıyorum yalnız, CF ve SLI bile çoğu zaman arıza çıkartırken bunu çalıştırmak için baya bir kasmak gerekir. çok enteresan
  • Benim bildiğim sadece physx işliyor ati'nin yanına taktığın nvidia kart. Yani microstutters vs bu tarz problemler söz konusu bile değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

ati kartın yanında nvidia physx için kullanılıyor? vay be yeni öğreniyorum

ben bunun verimli çalışacağına inanmıyorum yalnız, CF ve SLI bile çoğu zaman arıza çıkartırken bunu çalıştırmak için baya bir kasmak gerekir. çok enteresan

bende ilk gordugum de inanamamıştım ama just cause 2 yi oynayan ati ve nvidia kartla aynı anda oynayan birini gorunce nvidia atinin olmayan physx hızlandırma olayını goruyor oyunda ama sadece o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifurkancan

teşekkrüler showstopper41
    linkden pek birşey anlıyamadım türkçe bi kaynak verebilirmisin ?
    ati 10.7 ve nvıdıa 258.96 driverlerini yükledim.bundan sonra ne yapmam gerekiyor ?

nvidia driverı kurduktan sonra o site gösterilen linkten patch i indiriyorsun. Sonra sağ fare/nvidia özellekleri physx enabled yapıp GPU yu seçiyorsun physx işlemci olarak.
    İşe yarayıp yaramadığını kontrol etmek için physx destekli bir oyunda physx i aktif edip oynamaya çalış. 1-2 fps alırsan alırsan olmamaış demektir. Zaten bu şekilde oyunu oynaman mümkün değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.