Şimdi Ara

5800 3g Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yine bir 5800 başlığı açılmış gözüyle bakmazsanız teşekkür ederim.Ana başlığa yazdım herhangi bir cevap gelmediği için ayrıca hem okuyup hem çalışan bir üniversite öğrencisi olduğumdan çok fazla vaktim olmuyor cevabımı en kısa yoldan alabileceğimi düşündüğümden başlık açtım.

Turkcell den Notebook + 4gb 3g internet paketi + yeni bir hat kampanyasına katıldım.Yeni sahip olduğum hatla notebook ile herhangi bir bağlantı sorunum bulunmamakta.Soruma gelecek olursam Nokia 5800 xp müzik ile yeni hattımla internete girmek istiyorum.İnternete 3g ve bu hat ile nasıl bağlanabilirim?

Cevap veren herkeze teşekkür ederim.İyi forumlar.

Edit:Dip not: Hat ile konuşma yapabilmem mümkün değil.Sadece mesaj ve 3g internetini kullanabilmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkc -- 10 Nisan 2010; 23:32:20 >

• 3G ye kayıtlı olan hattı telefona takıp internete bağlanacaksın. Olay bu.

Turkcell den destek alabilirsin.

Ayrıca notebook ile girmek isteyince de telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayacaksın. Oradan modem olarak seçeceksin telefonu. Olay bu.
  • Hattı telefona taktığımda bağlantı bölümünde direk turkcell internete görmesi gerekiyor sanırım.Fakat bende görmüyor.Sorunumu net olarak anlatamadım.Normal bağlantı şekli ile bağlantı kuramıyorum sanki 3g paketim yokmuş gibi gözüküyor telefonda.Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Telefonun bağlantı ayarından çift modu seçeceksin. ( Bu olmaz ise GPRS ten bağlanıyor sanırım. )

Bağlantı ayarı altında hedefler kısmında Turkcell internet diye bir seçenek olması lazım, onu kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Nisan 2010; 12:54:19 >
  • Teşekkürler ilerleme kaydedebildim.Fakat bu sefer başka bir sorunum var.İnternete bağlanmaya çalışırken altta yazmış olduğum hatalar karşıma geliyor.

Paket veri:Paket veri bağlantısı yok.
    Web:İşlem gerçekleştirilemiyor.
  • Hedeflerde Turkcell İnternet Seçeneği mevcut mu?

Her halukarda. Turkcell den telefonun için 3G ayarlarını göndermesini iste. A tabi telefonu yeniden başlat ilk önce bir de öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Nisan 2010; 13:11:11 >
  • Evet hedef/internet/turkcell internet mevcut.Telefonu kpatıp açtım sonuç değişmedi.Aynı hata mesajları da hala mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müşteri hizmetlerini ara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.