Şimdi Ara

5800'da karşılaştığınız yazılımsal hatalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde , çağrı yaptıgım zaman ' arama kapat - hoparlör etkin- seçenekler ve numara çevir ' dokunmatiği çalışmıyor anca tuş kilidi açıp kapadığım zaman çalışıyor çok garip ya
  • Bende tema ayarları sayfasına girdiğmde ekranın rengi gidiyor ve telefon açılıp kapanıyor.
  • Yok canım... 5800 ve hatamı?

Yanlışınız var!

Not: Ana başlıkta hataları sorunları var diyince yok efenim şöyleydi böyleydi bu fiyata bu cihaz vs diyolardı. Buyursun desinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydnsnr

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuatsengul

Ben birkaç gün önce 21.0.0.25 sürümüne güncelledim. Güncellemeden sonra ev ekranını seçtim. Ama ev ekranında problem vardı. Henüz masaüstüne kimseyi eklememiştim ama 4 tane düğme görünüyordu içleri boş halde. Onlara bir kez tıkladığında birşey açılacakmış gibi olup kapanıyor ve masaüstüne geri geliyor. tekrar tıkladığında alt menüsü çıkıyor ama hiçbir şey yok orada da. ve bunun yanında alttaki rehber ve çevirme tuşu da işlevini yerine getiremez hale geliyor. Kısacası ev ekranını rehber seçersen çalışmıyor. Ama kısayol çubuğu seçersen hiçbir sorun olmuyor.

bende de v31.101 yüklü birebir aynı sorun var, tek çare format mı acaba?

yorumu olan yok mu arkadaşlar, birde format atınca sonradan yüklenen proğramlarda gidiyormu ?

çözümü buldum burayada yazayımda başına gelene faydası olur...

c>private>10202BE9>persists dosyası içindeki 10275102.cre dosyası silindiği zaman format falan atmaya gerek kalmadan telefon düzeliyor haberiniz ola... restart edin sadece...

selam ,
    bende de benzer problem var. bu dosyayi silmek cozuyor demek ki.
    ancak bu bahsettigin yol ''c>private>10202BE9>persists'' nerede? klasore ve dosyaya ulasamadim.

selamlar, bendede aynı sorun var.

bu dosyayı nasıl sileceğiz. sanırım önce porgram yüklemek gerekiyor. lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Yok canım... 5800 ve hatamı?

Yanlışınız var!

Not: Ana başlıkta hataları sorunları var diyince yok efenim şöyleydi böyleydi bu fiyata bu cihaz vs diyolardı. Buyursun desinler...

Her güzelin bi kusur var be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

quote:

Yanlışınız var!

Bende olmamalı olmasın demiyorum ki...

Alacak arkadaşlar dikkate alsın bunları diyorum. Sonradan pişman olmasınlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

quote:

Yanlışınız var!

Bende olmamalı olmasın demiyorum ki...

Alacak arkadaşlar dikkate alsın bunları diyorum. Sonradan pişman olmasınlar.

Yaw pişman olacak ne var ki ? Şu iphone fanatikleri de nereye gitseler komplekslerini oraya taşımasalar olmaz yani. Sorun olması demek, telefonun sorunlu olmasından çok, program çakışmaları, yazılımsal ayarlamalar, kullanım hatalarından kaynaklanan sorunlar gündeme gelmiş şu ana kadar ki bu tür sorunlar her telefonda olur. Açık açık söylemek gerekirse şu " ezik iphone kullanıcılarının " veryansınlarından bıktık yahu.

5800 alanlar iphonun problemleriyle uğraşmamak için aldılar. Siz gidin kameranızın flaşıyla oynayın biraz. Yeter yani.

• Evet doğruya doğru yukarda sayılan yazılımsal hataların 2-3 tanesi bendede mevcut. Alarmın susmaması, bazı temalarda dönmenin geç olması ve geç algılanması ve ana ekranın dönmemesi. Bunun haricinde diğer sorunlar bende yok.
  • @ Re-Atum

Sorunların mı var arkadaşım? Anlama zorluğu fln? Kafanmı güzel?

Bende 5800 kullanıcısıyım. Bahsedilen hataların bi kaçını yaşadığım için almak isteyen arkadaşlara iyi düşünsünler diyorum...

Nedir senin sorunun?
  • quote:

@ Re-Atum

Bende 5800 kullanıcısıyım. Bahsedilen hataların bi kaçını yaşadığım için almak isteyen arkadaşlara iyi düşünsünler diyorum...

Nedir senin sorunun?

Yani sen dedin diye mi düşünecek bu kadar insan ? Düşünmesinler diyince düşünmesinler, düşünün deyince düşünsünler... iyi yani..

Düşünsünler deyip ortalığa laf atacağına neyi düşüneceklerini de söyle bari, sen de rahatla, millet de rahatlasın... Ortalığa laf atıp da milleti gaydır gabalak kara tavuklar gibi, " ahanda bu da ne demek istiyor acaba? " diye kara kara düşündüreceğine, açık açık söyle almasınlar mı demek istiyorsun..? yani sen düşün diye elaleme izin verdin ya.. senin yazdıklarını okuyacaklar ve ahkamında bırakıp karalahanaya dalmadan senin ne demek istediğini şıpıdanak belliyecekler ve senin yönerge emir ve doğrultunda karar verecekler... öyle mi ? nasıl olacak bu ?

Hoş, senin yaşadığın sorunları da herkesin yaşaması zorunluluğu da yok ya... laf öte beri gele.. konuşuyorsun, olmadı bide kendin dışındakilerde sorun arıyorsun ama kendindeki sorunu göremiyorsun...

Daha ne diyeyim ki ? Sorun mu ? yok bence, ne ossun ?
    Not: senden ricam, yazdıkların belki çok önemli ama, kalın kalın yazacağına biraz da ince ince düşün lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 22 Aralık 2009; 1:08:08 >

• bu bahsi gecen problemler yeni firmware guncelleyerek düzeliyormu?? yapan deneyen düzelten varmı?*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

bu bahsi gecen problemler yeni firmware guncelleyerek düzeliyormu?? yapan deneyen düzelten varmı?*

Daha eski sürümlerde daha fazla sorun yaşanıyor ki normali budur zaten çünkü nokia ilk defa geniş kapsamlı bir dokunmatik telefon piyasaya çıkarıyor ve bunun için sıfırdan yazılım yapıyorlar sıfır hata ile olması zaten beklenemez. Şu anda v31 versiyonunda birçok hata düzeltilmiştir. Ancak yukarda arkadaşın saydığı tüm problemler benim cihazımda yok sadece 2-3 maddesine katılıyorum. Daha fazla sorun yaşayan arkadaşların ya cihazlarında sorun var ya yükledikleri uygulamalar yazılımda kendini çok belli etmeyen ama böyle ufak hatalara neden olan sorunları ortaya çıkarıyor olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben birkaç gün önce 21.0.0.25 sürümüne güncelledim. Güncellemeden sonra ev ekranını seçtim. Ama ev ekranında problem vardı. Henüz masaüstüne kimseyi eklememiştim ama 4 tane düğme görünüyordu içleri boş halde. Onlara bir kez tıkladığında birşey açılacakmış gibi olup kapanıyor ve masaüstüne geri geliyor. tekrar tıkladığında alt menüsü çıkıyor ama hiçbir şey yok orada da. ve bunun yanında alttaki rehber ve çevirme tuşu da işlevini yerine getiremez hale geliyor. Kısacası ev ekranını rehber seçersen çalışmıyor. Ama kısayol çubuğu seçersen hiçbir sorun olmuyor.

yorumu olan yok mu arkadaşlar, birde format atınca sonradan yüklenen proğramlarda gidiyormu ?

c>private>10202BE9>persists dosyası içindeki 10275102.cre dosyası silindiği zaman format falan atmaya gerek kalmadan telefon düzeliyor haberiniz ola... restart edin sadece...

Millet birbirine laf yetiştirmekten asıl konuşulması gerekenler havada kalıyor.
    Bu işlemi nasıl ve nereden yaptın arkadaşım, lütfen yardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

@ Re-Atum

Nedir senin sorunun?

Yani sen dedin diye mi düşünecek bu kadar insan ? Düşünmesinler diyince düşünmesinler, düşünün deyince düşünsünler... iyi yani..

Düşünsünler deyip ortalığa laf atacağına neyi düşüneceklerini de söyle bari, sen de rahatla, millet de rahatlasın... Ortalığa laf atıp da milleti gaydır gabalak kara tavuklar gibi, " ahanda bu da ne demek istiyor acaba? " diye kara kara düşündüreceğine, açık açık söyle almasınlar mı demek istiyorsun..? yani sen düşün diye elaleme izin verdin ya.. senin yazdıklarını okuyacaklar ve ahkamında bırakıp karalahanaya dalmadan senin ne demek istediğini şıpıdanak belliyecekler ve senin yönerge emir ve doğrultunda karar verecekler... öyle mi ? nasıl olacak bu ?

Hoş, senin yaşadığın sorunları da herkesin yaşaması zorunluluğu da yok ya... laf öte beri gele.. konuşuyorsun, olmadı bide kendin dışındakilerde sorun arıyorsun ama kendindeki sorunu göremiyorsun...

Daha ne diyeyim ki ? Sorun mu ? yok bence, ne ossun ?
    Not: senden ricam, yazdıkların belki çok önemli ama, kalın kalın yazacağına biraz da ince ince düşün lütfen.

Sorunlarıda yaz demişin ama hangi konuda neler yazdığımdan hiç haberin yok.

Forumda 5800 la ilgili sadece bu konu yok. Gerek ben gerekse de diğer arkadaşlar yaşadıklarını yazdılar zaten diğer başlıklar altında. Herkesin yaşadığı bi takım sorunlar var cihazla ilgili., Sadece iyi düşünün diyip kenara çekildiğimiz flnda yok. Herşeyi yazdık zaten diğer başlıklarda da.

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

quote:

quote:

quote:

quote:

Millet birbirine laf yetiştirmekten asıl konuşulması gerekenler havada kalıyor.
    Bu işlemi nasıl ve nereden yaptın arkadaşım, lütfen yardım...

Xplore tarzı bir program ile telefonda C klasörüne ve private ..., belirttiğim alt klasörlere ulaşabilirsin ama sanırım ayrıca telefonunun hackli olması lazım signed helloOX2 programı ile beraber telefona ROMpatcher+ yükleniyor bunun içinde Installserver_FP2 ve Open4All_RP+ ı aktif yapıyorsun böylece Private dosyasının içindeki 10202BE9 klasörüne ve diğer dosyalara ulaşabiliyorsun. Belkide daha kısa ve basit bir yolu daha vardır bu dosyaya ulaşmak için ama ben bilmiyorum yani telefonumda bu hacklenme olayını yaptıktan ve helloOX2 yükledikten sonra bu dosyalar ulaşılabilir oldu açıkcası. Eminim forumdaşlardan alternatif methodlar gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtascr

benimde , çağrı yaptıgım zaman ' arama kapat - hoparlör etkin- seçenekler ve numara çevir ' dokunmatiği çalışmıyor anca tuş kilidi açıp kapadığım zaman çalışıyor çok garip ya

Ekran koruyucu jelatini falan kullanıyorsan sensorü etkiliyor arkadaşım bende de aynı sorun vardı aynalı gibi bir jelatin vardı,çıkardım ve düzeldi..
  • sorun benden kaynaklanıomuş ;
    ->> ayarlar >>telefon>>dokunma girişi>> uyarlanır aramayı kapalı duruma getir düzeliyo ...... Sadece 1 sorunum var şuan bilgisayardan attığım videoyu oynatamıyorum ses var götüntü yok , bunu halletmek için hacklemeden ve sertifika gerektirmeden ne yapabilirim arkadaşlar
  • ARKADAŞLAR YARDIM

TELEFONUM 5800 TELEFONUMUN SORUNU ANA EKRAN KISAYOLLARI ÇALIŞMIYOR. YANİ NUMARA EKRANI VE REHBER VARYA ANA EKRANDAKİ KISA YOLLAR. VE ÜS TARAFINDA BULUNAN 4 KISA YOLDA SİMGELERİ GÖZÜKMÜYOR. TUŞLAMA YAPIYOR. ELİMİ DOKUNDUĞUM ZAMAN TELEFON TİTRİYOR AMA AÇMIYOR. VE TERCİHLERDEDE YENİ TERCİH OLUŞTURAMIYORUM. TELEFONU FABRİKA AYARLARINA GETİRDİM YİNE BİŞEY DEĞİŞMEDİ. VİRÜSMÜ KAPTIM YADA NE OLDU ANLAMADIM. BİLGİSİ OLAN VARSA BURDAN YADA KİŞİSEL MSJDAN BANA YARDIM ETSİN LÜTFEN. YOKSA GARANTİYE GÖTÜRÜCEM ONLARDA 2 HAFTA SALLIYACAKLAR BENİ :)

ve arama tuşuna bastığımda oda çalışmıyor
  • Ya bu kisayollarin ustunde ve altinda ince bir siyah cizgi cikti simetrik.. rehber cubugu secince sorun yok ama kisayol cubugu secince cizgiler cikiyor.. nasil kaldirabilirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: tekeskiya

ARKADAŞLAR YARDIM

TELEFONUM 5800 TELEFONUMUN SORUNU ANA EKRAN KISAYOLLARI ÇALIŞMIYOR. YANİ NUMARA EKRANI VE REHBER VARYA ANA EKRANDAKİ KISA YOLLAR. VE ÜS TARAFINDA BULUNAN 4 KISA YOLDA SİMGELERİ GÖZÜKMÜYOR. TUŞLAMA YAPIYOR. ELİMİ DOKUNDUĞUM ZAMAN TELEFON TİTRİYOR AMA AÇMIYOR. VE TERCİHLERDEDE YENİ TERCİH OLUŞTURAMIYORUM. TELEFONU FABRİKA AYARLARINA GETİRDİM YİNE BİŞEY DEĞİŞMEDİ. VİRÜSMÜ KAPTIM YADA NE OLDU ANLAMADIM. BİLGİSİ OLAN VARSA BURDAN YADA KİŞİSEL MSJDAN BANA YARDIM ETSİN LÜTFEN. YOKSA GARANTİYE GÖTÜRÜCEM ONLARDA 2 HAFTA SALLIYACAKLAR BENİ :)

ve arama tuşuna bastığımda oda çalışmıyor

YARDIM EDECEK YOKMU
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.