Ben birkaç gün önce 21.0.0.25 sürümüne güncelledim. Güncellemeden sonra ev ekranını seçtim. Ama ev ekranında problem vardı. Henüz masaüstüne kimseyi eklememiştim ama 4 tane düğme görünüyordu içleri boş halde. Onlara bir kez tıkladığında birşey açılacakmış gibi olup kapanıyor ve masaüstüne geri geliyor. tekrar tıkladığında alt menüsü çıkıyor ama hiçbir şey yok orada da. ve bunun yanında alttaki rehber ve çevirme tuşu da işlevini yerine getiremez hale geliyor. Kısacası ev ekranını rehber seçersen çalışmıyor. Ama kısayol çubuğu seçersen hiçbir sorun olmuyor.
bende de v31.101 yüklü birebir aynı sorun var, tek çare format mı acaba?
yorumu olan yok mu arkadaşlar, birde format atınca sonradan yüklenen proğramlarda gidiyormu ?
çözümü buldum burayada yazayımda başına gelene faydası olur...
c>private>10202BE9>persists dosyası içindeki 10275102.cre dosyası silindiği zaman format falan atmaya gerek kalmadan telefon düzeliyor haberiniz ola... restart edin sadece...
c>private>10202BE9>persists dosyası içindeki 10275102.cre dosyası silindiği zaman format falan atmaya gerek kalmadan telefon düzeliyor haberiniz ola... restart edin sadece...
BÖYLE Bİ DOSYADA YOK :)
Arkadaşlar 5800'ım da bluetooth ile aldığım mp3 video v.s. dosyaları hafıza kartına taşıyamıyorum. Gelen mesajı seçip taşı dediğimde mesajların içinde ki klasörlerim seçeneği çıkıyor sadece. Hafıza kartının içerisinde ki sesler, videolar gibi klasörlerin içine taşınmıyor mu? Bunun bi ayarı ve bu ayarı bilen birisi varsa lütfen yardım etsin..
Arkadaşlar bir ipucu vereyim size. Eğer telefon açıldığında nokia yazısında kalıp ilerlemiyorsa batarya çıkarıp takmanıza rağmen halen sorun devam ediyorsa telefon kapalıyken hafıza kartını çıkartın telefonu açın ardından kartı telefon açıkken takın 3-4 dakika bekleyin ardından telefonu ara kabloyla depolama modunda çalıştırın hafıza kartına sağ tıklayıp diski denetle komutu verin ardından güvenle kaldırın ve telefonu kapatıp açın sorun düzelmiş olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: fromelf
Ya bu kisayollarin ustunde ve altinda ince bir siyah cizgi cikti simetrik.. rehber cubugu secince sorun yok ama kisayol cubugu secince cizgiler cikiyor.. nasil kaldirabilirim??
bunun çözümünü bilen yok mu arkadaşlar
Telefonda bir sorunla karşılaşmaya başladım galiba hafıza kartı çok dolu olduğunda telefon sapıtmaya başlıyor. Uzun süredir %50 doluydu hafıza kartı cihazda hiç sorun yoktu. Birkaç birşey attım 2.5 gb boş yer kaldı sonra cihazda anlamsız kasılmalar başladı. Şarja takıyorum öyle mal gibi bekliyor nokia ekranında şarja geçmiyor. Telefonda açılmıyor öyle nokia ekranında bekliyor ancak hafıza kartını çıkarıp açarsam jet gibi açılmaya başlıyor. Demekki fazla doldurmayacağım hafıza kartını.
benimde bir sorunum mp4 e çevirdiğim bir video vardı attım onu realplayer a girdiğim an takılıyor kırmızı tuşuyla çıktığımda saat yok oluyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor
Alarmı kapat deyip, sonra geri açmak için tekrar alarmı kapat demeniz gerekiyor. N82 de de var aynı hata.
Bende de bir kaç problem var bunlardan bahsedicem. Öncelikle bu cihazı bir arkadaşta görüp aldım sonra arkadaşımın arkadaşlarından da alanlar olmuş benim çevremde de 2 kişi var bunu alan. Bu fiyata böyle bir telefon güzel fakat tek sorun şarjı çok az gidiyor.
Benim karşılaştığım ve cevap bulamadığım şöyle bir sorun var, dünden önceki gün telefon alan arkadaşımın telefonunda yeşil tuşa bastıqınızda bir liste yok. biri çaldırdıqında cevapsızı göster diyorsun hemen açıp kapatıyor. Menü de işlem kaydına girdiğinde sağdaki sekme hiç açılmıyor. Rehberde isimler normal görünüyor mesajlaşmada da sıkıntı yok fakat gelen aramalar giden aramalar gibi işlem kayıtları yok. Özellikle yeşil tuşa basarak açtıqınız ekranda cevapsızlar bölümüne tıkladığınızda çıkış tuşu işlevini kaybediyor, titreşim geliyor fakat ne kadar bassanızda çıkmıyor.
Bende de şöyle bir problem var gayet güzel ev ekranı menüsü kullanıyorum fakat işaretlediqim halde altta takvim ve müzik çalar ile ilgili bağlantılar çıkmıyor. Yalnızca bul çıkıyor diqerlerini işaretleqim halde yoklar. Bir de alarm kurduqum zaman bazen vaktinde çalmıyor. Mesela birkaç kez denedim saat 08.35 e tekrarlanmıyor şeklinde alarm kurdum ve günü de doğru olduğu halde telefonun saati 08.40 iken hala 08.35 alarmı listede duruyor, bir kere de saat 12.00 'a kurduğum alarm saat 12.10 'da çaldı. Bir başka denememde ise saat 08.30'dan sırayla 5er dakika aralıklarla 9 'a kadar kurulu alarmlar saat 9'da peş peşe çaldılar. birini bitir diyorum masaya koyuyorum bir diqeri başlıyor çalmaya . .
Bunların dışında da şöyle bir problem var, labirent oyunu yükledim buradaki forumlardan, oynarken topu sabit tutmak için telefonu düz tutmadığımı fark ettim ve masanın üzerine koyduqum zaman sürekli top deliklerden birine kendi kendine gidiyordu. Bu sensörün sıfır noktasını ayarlayabilir miyiz ?
Bunun dışında da msn de iken modem yoqunluqu veya bağlantı kesilmesi durumunda bağlantı kuruluyor lütfen bekleyiniz yazısı eşliğinde msn donuyor ve yaklaşık yarım saat bekledim fakat hiçbir şey olmadı. Oturumu kapatıp tekrar açmamız şart mı buna daha güzel bir çözüm yok mu ?
arkadaşlar bu telefonda galeride ayrı ayrı klasörler açamıyor muyuz?
Şimdi telefonu elime aldım anlatıyorum.
Galeriye gir > Görüntü ve videolar > bir resmi açmadan seç > seçenekler > klasor secenekleri > yeni klasor bitti gitti
arkadaşlar herkese merhaba ben 12.01.2010 da nokia 5800 xpress music aldım daha 2 gün önce 2 dir teknik servise götürüyorum müzik attım telefona müzik bilgilerini yenile dedim telefon yeni müzikleri buldu ama kilitlendi sonra bataryayı çıkarıp taktım bu seferde kısayol tuşları rehber ve sayı tuşları açılmadı nokia nın kendi tknk servisine götürdüm yazılım atırdım yine aynı hatyı verdi aldığıma pişman oldum yahu sorun neden kaynaklanabilir.
Donanımcı123 bu bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim. Dün Nokia'nın sitesinden bir uygulama indirdim fakat uygulamadan çıkmayı bir türlü bulamadım, sonra ortadaki tuşa basarak çıktım fakat uygulama hala çalışıyordu ve telefonu acayip kasıyordu. Bende telefonu kapatıp açayım dedim, açıldığında Nokia yazısında kaldı, pili çıkar tak,aç kapa bir türlü olmadı. Telefonu da daha yeni aldım bir ay olmadı henüz,nasıl üzüldüm anlatamam. Şöylede bir huyum var telefon garantiye gittiği zaman o telefondan soğuyorum. Neyse hemen bilgisayarın başına geçtim donanım haberi açtım ve Donanımcı123 adlı arkadaşın önerisini gördüm, uyguladım telefon açıldı Allaha şükür. Bu sitede emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim,donanımcı123e ayrıyetten teşekkür ederim.
telefonda hiç bir sorun yoktu.ama format attıktan sonra uygulama yükleyemedim''işlem başlatılamıyor yükleyici zaten kullanılıyor.'' diye bir yazı çıkıyo.nasıl çözebilirim bu sorunu?
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
@ Re-Atum
Sorunların mı var arkadaşım? Anlama zorluğu fln? Kafanmı güzel?
Bende 5800 kullanıcısıyım. Bahsedilen hataların bi kaçını yaşadığım için almak isteyen arkadaşlara iyi düşünsünler diyorum...
Nedir senin sorunun?
hocam senin alet arızalı diye hepsini aynı kefeye koyma :S 1 hafta oldu alalı hiç sorunu yok. Ama iyice inceledim. kasa açıklığı vardı birkaçında. aralarından seçerek aldım
Arkadaşlar ben nokia 5800 XM kullanıyorum. Ama aklıma takılan birşey var. Arkadaşımın 5230 unda yan çevirirken efekt oluyor ama benimkinde olmuyor. 5800 lar gelişmişi olduğu için herhalde bunlardada olabilir diye düşünüyorum lütfen yardım edin !!!!
Arkadaşlar bu arada 5800a symbian belle yükleme şansım var mı ??
abo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme