Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: techaddict

Arkadaşlar v40 firmware dosyasını rapid harici başka bir siteye upload edebilme imkanınız var mı?

bir kaç mesaj yukarınızda hot file linkleri mevcut.
  • şimdi ben black yaptım diye garantisi uçarmı bu zımbırtının?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

avirayı devre dışı bırak bu işlemleri yapana kadar

Avira'yı devredışı bırakayım da, ya gerçekten trojan ise?? Ya da onu geçtim, bu emülatörlerde falan Win7 x64 desteği var mı? Yoksa illaki xp mi istiyor? Birazdan yüklemeye başlayacağım çünkü...

Ha bide herkez kırmızıya siyah, siyaha kırmızı vs. yüklemiş, bunun orjinale orjinal olanı olmuyor mu yaw? Benimki direk siyah?
  • valla trojan olup olmadığını bilemem çünkü ben yapmadım henüz şarj performansımı deniyorum tlfn yeni olduğu için. ben v40 yüklerken black yaptım oldu zaten black benimki ama sonra tekrar eski produce koduna çevirdim tabi
  • Benim product code ile ilgili bir sıkıntım olmadı zaten.

Telefonu aldıktan bir hafta sonra güncelleme var dedi, allah allah noluyo dedim, kodundan arattırdım v31 olan versiyon için v40 var dedi nokia nın sitesinde.

Sonra bağladım yükledim, sonra hard format attım kullanmaya devam ettim amma, şarjım gidiyo 1 gün kadar. Onuda geçtim, kilitlenme sorunu sinirlerimi bozmaya başladı.

Yani bu işlemi bu akşam yapıcam, ama hem kilitlenme hem de şarj süresi için.

Acaba bunu yükledikten sonra hene hard format atmaya gerek var mı?
  • Paylaşım için teşekkürler. Fakat; bende böyle bir sorun olmadı.... Gayet başarılı bir güncelleme yaptım. 2 haftaya yakın da kullanıyorum. şarj süresi aynı bi değişim yok.
  • ya cemaat, box driver hatası alıyorum nedir bu ?? kalıyorum sonra.. devam ettirmeyi denemedim hiç
  • acaba nemesis ile kodu değiştirip v40a güncelledikten sonra diyelimki şarj sorunu çıktı,tekrar bu yöntemle de kurabilir miyiz v40ı?
  • ya benim de şarj 5 çubuk kaldı. daha bugün öğlen 12 de çıkardım şarjdan. şimdi ben de bu işlemi yapmayı düşünüyorum ama bugün baya bi konuştum oyun falan oynadım acaba onun mu etkisi olmuştur. kararsız kaldım
  • Arkadaşlar Allah rızası için şu box driver muhabbetini nasıl geçicez yükleme yapan arkadaşlar bi yardımcı olsun lütfen, bakmadığım yer kalmadı.. bulamıyorum sebebini

• tam iştahlı bir şekilde işlemi uygulamaya başladım ki başlamadan bitti
    şu uyarıyı alıyorum emulatörü açıp step2ye geçiyrm go diyorum ve ''Not supported Windows version'' diyor.
    benim pc windows 7 acaba o yüzden mi? kotalı kullanıcıyım yav o kadar da indirdim yaklaşık 200MB
  • quote:

tam iştahlı bir şekilde işlemi uygulamaya başladım ki başlamadan bitti
    şu uyarıyı alıyorum emulatörü açıp step2ye geçiyrm go diyorum ve ''Not supported Windows version'' diyor.
    benim pc windows 7 acaba o yüzden mi? kotalı kullanıcıyım yav o kadar da indirdim yaklaşık 200MB

uyumluluk modundan xp'yi seçip yönetici olarak çalıştır deyip açmayı dene. belki olur
  • UYGULAMAK İÇİN İLLAKİ XP,VİSTA W2K GEREKİYOR. BUNLARI GEÇTİM,

YAŞADIĞIM SORUNLARI ÇÖZDÜM ŞÜKÜR... EN AZINDAN BOX DRIVER HATASINI ATLATMAYI BAŞARDIM. EMULATÖR DÜZGÜN ŞEKİLDE AÇILIYOR, SONRA TELEFONU KAPALI BİR BİÇİMDE BAĞLIYORUM,
    ARKASINDAN JAF'I ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞTIĞIMDA winscard.dll HATASINI ALIYORUM.

HADİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUM, TELEFONUN ON/OFF DÜĞMESİNE BASIYORUM, XP CİHAZI NOKIA USB ROM OLARAK ALGILIYOR VE DRIVER YÜKLEMEK İSTİYOR HALİYLE VE DRIVER YOK!

BU SEBEPLE MUHTEMELEN EMULATÖR'DE MALESEF not found ARIZASINI VERİYOR.

ŞU İŞİ BİZE YAPAN ARKADAŞLAR NEDEN BİLDİKLERİNİ YA DA NASIL YAPTIKLARINI PAYLAŞMIYORLAR ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU... YANİ BU KADAR MIDIR?? TAMAM ARAŞTIRIYORUZ, BAKIYORUZ, Bİ NOKTAYA KADAR GETİRİYORUZ AMA NEDEN YARDIMCI OLMUYORSUNUZ ANLAMADIM?

NEYSE GENEDE TEŞEKKÜRLER, BU MACERANIN SONUDUR. YARIN SERVİSE GÖTÜRÜP BIRAKICAM, EN GARANTİSİ ONLAR YAPSINLAR YÜKLEMEYİ... SAĞOLUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizza

quote:

tam iştahlı bir şekilde işlemi uygulamaya başladım ki başlamadan bitti

uyumluluk modundan xp'yi seçip yönetici olarak çalıştır deyip açmayı dene. belki olur

valla denemediğim mod kalmadı win2000 bile denedim :D
    aaaa şimdi aklıma geldi yav ablamın laptop xp bide onda deneyeyim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

UYGULAMAK İÇİN İLLAKİ XP,VİSTA W2K GEREKİYOR. BUNLARI GEÇTİM,

YAŞADIĞIM SORUNLARI ÇÖZDÜM ŞÜKÜR... EN AZINDAN BOX DRIVER HATASINI ATLATMAYI BAŞARDIM. EMULATÖR DÜZGÜN ŞEKİLDE AÇILIYOR, SONRA TELEFONU KAPALI BİR BİÇİMDE BAĞLIYORUM,

HADİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUM, TELEFONUN ON/OFF DÜĞMESİNE BASIYORUM, XP CİHAZI NOKIA USB ROM OLARAK ALGILIYOR VE DRIVER YÜKLEMEK İSTİYOR HALİYLE VE DRIVER YOK!

ŞU İŞİ BİZE YAPAN ARKADAŞLAR NEDEN BİLDİKLERİNİ YA DA NASIL YAPTIKLARINI PAYLAŞMIYORLAR ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU... YANİ BU KADAR MIDIR?? TAMAM ARAŞTIRIYORUZ, BAKIYORUZ, Bİ NOKTAYA KADAR GETİRİYORUZ AMA NEDEN YARDIMCI OLMUYORSUNUZ ANLAMADIM?

NEYSE GENEDE TEŞEKKÜRLER, BU MACERANIN SONUDUR. YARIN SERVİSE GÖTÜRÜP BIRAKICAM, EN GARANTİSİ ONLAR YAPSINLAR YÜKLEMEYİ... SAĞOLUN.

kardeş ben biraz önce kendi laptopumda denediğimde winscard hatasını ben de aldım ama yönetici olarak çalıştırdığımda almıyordum. fakat o zaman da windowsla uyumlu değil uyarısı aldım. bakalım şimdi başka laptopda deneyecem ben karşılaşacak mıyım senin dediklerine merak ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

UYGULAMAK İÇİN İLLAKİ XP,VİSTA W2K GEREKİYOR. BUNLARI GEÇTİM,

kardeş ben biraz önce kendi laptopumda denediğimde winscard hatasını ben de aldım ama yönetici olarak çalıştırdığımda almıyordum. fakat o zaman da windowsla uyumlu değil uyarısı aldım. bakalım şimdi başka laptopda deneyecem ben karşılaşacak mıyım senin dediklerine merak ediyorum

Usta, benim yönetici hatası almamın imkani yok çünkü XP üzerinde yapıyorum ve kullanıcım zaten Admin grubuna üye...

Box driver hatasını atlatmak için aramadığım forum kalmadı, bu sorunu yaşayanlar çokmuş... adını bile bilmediğim yabancı bir foruma üyelik yapıp ufs driver denilen yeni bir meret indirdim, onu öyle atlattım.

Arkasından söylenildiği gibi jaf çalıştırıyorum winscard.dll hatası veriyor, onu atlatmak için yeni bir winscard.dll dosyası indirdim, kopyaladım gene banamısın demiyor...

Hepsini geçtim, sadece söylenen programlarla telefon bilgisayara bağlantı yapamıyor bile... Çünkü bilgisayar telefonu tanımıyor.. USB ROM hatasına düşüyor...

Tabi hepsinin öncesinde, keşke bu işi yapan arkadaşlar bize hangi yolla ve yöntemlerle çözebileceğimizi güzelce söyleselerdi bu kadar uğraşma ve sinir harbi olmazdı...

Neyse, çözerseniz siz söyleyin bari... Ben bunları yaparken bilgisayarda nokia pc suite falan yüklü değildi yalnız... belki onunda yüklü olması gerekiyordur ama kimse bişey demedi tabi...

• ARKADAŞLAR HALLETTİM...

NE OLDU NASIL OLDU ŞAŞKINLIKTAN TAM OLARAK HATIRLAYAMIYORUM AMA, YAZDIKÇA HATIRLICAM... AÇIKÇA YAZAYIM SİZLERDE FAYDALANIN...

1.) İLK DENEMEMDE SİSTEMDE NOKIA PC SUITE YÜKLÜ DEĞİLDİ, MUTLAKA YÜKLEYİN DERİM, ÇÜNKÜ ÖYLE DENEYİNCE İŞ ÇÖZÜLDÜ...

2.) OLARAK SÖYLENİLDİĞİ GİBİ JAF YÜKLENİYOR, SONRA GÜNCELLEME YÜKLENİYOR, ARKASINDAN EMULATOR ÇALIŞTIRILIYOR AMA, BU NOKTADA BOX DRIVER HATASI ALAN ARKADAŞLAR İÇİN :

http://rapid-share.com/files/348443207/ufs_drivers_v10606.rar

ADRESİNDEN UFS DRIVER'LARINI İNDİRİP SİSTEMİNİZİN windir\system32\ KLASÖRÜ ALTINA GÖRDÜĞÜNÜZ (exe hariç) DOSYALARI KOPYALAYIN. BU SAYEDE BOX DRIVER PROBLEMİ ORTADAN
    KALKACAKTIR.

3.) BUNDAN SONRAKİ AŞAMADA SİSTEMİNİZİ GARANTİ OLMASI AÇISINDAN RESTART EDİN.

4.) TEKRAR EMULATOR'Ü ÇALIŞTIRIN, SÖYLENİLDİĞİ GİBİ DEVAM EDİN VE TELEFON BAĞLANTISINI (TEL. KAPALI OLARAK) YAPTIKTAN SONRA JAF'I ÇALIŞTIRIN DENİLİYOR AMA ORADA
    winscard.dll HATASI VERİYOR SİSTEM. ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA PROGRAMIN ÇALIŞMASI İÇİN GEREKLİ OLAN SMARTCARD BAĞLANTISI İLE İLGİLİ BİR DOSYA, FAKAT TAKMAYIN OK. DİYİP DEVAM EDİN...

ZATEN EMU. ÇALIŞTIĞINDA ASLINDA JAF'I ÇALIŞTIRIYOR, DİKKAT EDERSENİZ KIRMIZI ARKAPLANLI BİR RESİM GELİYOR...

5.) AYARLARI SÖYLENİLDİĞİ GİBİ YAPIN, FLASH DÜĞMESİNE BASIN.

6.) PROGRAM POWER DÜĞMESİNE BASIN DİYOR, BASIN VE TELEFONU AÇIN.

7.) PROGRAM TELEFONU ARIYOR, BULAMAZSA SIKINTI YOK. TELEFONUN KABLOSUNU SÖKÜN, SONRA TEKRAR EMULATORDEN FLASH DÜĞMESİNE BASIN.

8.) TEKRAR TELEFONU ARIYACAK, POWER DÜĞMESİNE BASIN VE TA TAAAM BU SEFER ÇAT DİYE BULUP YÜKLEMEYİ YAPIYOR...

ARADA BİR TELEFONU AÇIP KAPIYOR, EKRAN GİDİP GELİYOR SIKINTI YOK!

SADECE 2 DAKKA SÜRDÜ, SONRA EKRANDA local nokia v40. İLE İLGİLİ BİR YAZI YAZIYOR,

9.) GARANTİ OLMASI AÇISINDAN MASTER RESET (YADA HARD FORMAT) OLAYINI YAPTIM (YEŞİL+KIRMIZI+KAM.TUŞU+GÜÇ DÜĞMESİ) VE TELEFON AÇILDI...

bu durumda sıkıntı kalmadı gibi. telefon açıldığı an ana ekranda v40 arayüzü vardı. tel. rehberi, kısayollar olan.

inşallah bu açıklama sizlere yardımcı olur. en başından beri böyle yazılsa belki hepimiz daha rahat ederdik... neyse, sizlere de kolay gelsin. inşallah başarırsınız

ayrıca bu konuya bizleri yönlendiren, ve en azından ne yapmamız gerektiğini söyleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. deneyip görücez artık. inşallah reset ve pil sorunu çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 10 Şubat 2010; 3:06:35 >

• Box driver hatasını hatasını şimdi ben de aldım sen bulduğun şeyi versene bana dostum aynı sorunu yaşıyoruz bakalım bu hatayı geçince bende de winscard hatası olacak mı
    edit: yapmışsın dostum şimdi yazını okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_murat -- 10 Şubat 2010; 3:10:56 >
  • inşallah sende yaparsın usta, yukarda box driver için yeni driver lar var, linkini verdim. ordan indirip yapabilirsin.
  • indirdim onu dostum hemen ama tlfn şimdi batarya zayıf dedi ya tırstım şimdi demişsin 2 kere kapanıp açılıo. o ara şarj biterse gider tlfn
    ben en iyisi yarın sabah kalktığımda yapayım.
    gayet açık şekilde anlatmışsın teşekkürler.
    konu sahibi arkadaşa da teşekkürler paylaşımı için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.