Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • side_effect,teşekkür ediyorum sana. ben bu yöntemi denemedim,birazdan normal yollarla yükleyeceğim ama şarj sorunu çıkarsa bu yöntemi deneyeceğim.umarım senin sorunun da çözülmüştür telefonla ilgili,o kadar uğraşmışsın.
  • Benim şarjım hala 1 gün kadar gidiyor arkadaşar. Bu yöntem ben de işe yaramadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

side_effect,teşekkür ediyorum sana. ben bu yöntemi denemedim,birazdan normal yollarla yükleyeceğim ama şarj sorunu çıkarsa bu yöntemi deneyeceğim.umarım senin sorunun da çözülmüştür telefonla ilgili,o kadar uğraşmışsın.

Şimdilik çözüldü görünüyor teşekkür ediyorum. Dün gece sarj'daydı gece 12-01 arasında çekmiştim teli. Sabaha kadar, biraz gps, biraz müzik, 40 dakka kadar internet, ayarlar gittiği için biraz kurcalama, sabah alarm ve konuşma falan.. henüz hala full gösteriyor.

Umarım resetleme sorunumda ortadan kalkmıştır.

Eğer her güncellemede böyle uğraşacaksak çok işimiz var daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

side_effect,teşekkür ediyorum sana. ben bu yöntemi denemedim,birazdan normal yollarla yükleyeceğim ama şarj sorunu çıkarsa bu yöntemi deneyeceğim.umarım senin sorunun da çözülmüştür telefonla ilgili,o kadar uğraşmışsın.

Şimdilik çözüldü görünüyor teşekkür ediyorum. Dün gece sarj'daydı gece 12-01 arasında çekmiştim teli. Sabaha kadar, biraz gps, biraz müzik, 40 dakka kadar internet, ayarlar gittiği için biraz kurcalama, sabah alarm ve konuşma falan.. henüz hala full gösteriyor.

gece, yatağının neresinde olduğuna mı bakıyorsun gps ten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

gece, yatağının neresinde olduğuna mı bakıyorsun gps ten ?

Hiç güleceğim yoktu

• ehehe aynen öyle, konumluyorum kendimi
  • side_effect son bir soru sormak istiyorum. *#0000# yapınca sürüm kodu kaç yazıyor? v40 ın ordaki c01.01 mi? yoksa c02.01 mi?
    bir arkadaşım telefonu servise yollamıştı,geldiğinde yeni sürüm yüklenmişti,onda c02.01 yazıyor. bizim şarj problemlerimiz c01.01 olduğundan olmasın? ben güncelledim kod değiştirip nsu ile,c01.01 yazıyor.

• quote:

side_effect son bir soru sormak istiyorum. *#0000# yapınca sürüm kodu kaç yazıyor? v40 ın ordaki c01.01 mi? yoksa c02.01 mi?
    bir arkadaşım telefonu servise yollamıştı,geldiğinde yeni sürüm yüklenmişti,onda c02.01 yazıyor. bizim şarj problemlerimiz c01.01 olduğundan olmasın? ben güncelledim kod değiştirip nsu ile,c01.01 yazıyor.

benim sürüm 40.0.005C02.01 bendede şarj problemi var.

@side_effect

Paylaşım için teşekkür ederim ama Jaf Emulator'da Nod32 virüs buldu :/ Tereddüdte kaldım.
  • Bende görünen şu an, 40.0.005.C03.01

ne c01 ne de c02 yazmıyor... benimde gözüme bu takılmıştı, burdaki no'da bir değişiklik olduğu ama hatırlayamamıştım

Edit : arkadaşlar virüs diye takılıyor programlar ama programlarınızı ve etkileyebilecek diğer şeyleri disable edip devam edin. ben bir sıkıntıya raslamadım trajon vs. adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 10 Şubat 2010; 12:55:50 >
  • ben de kod değiştirip v40 yükledim ama bende c04 yazıyor
  • Valla önceden de demiştim, ben kod falan değiştirmeden yaptım ilk v40 güncellemesini. Nokia Update buldu direk, bende yükledim hard format atıp kullanmıştım ama sanırım sürüm C02 idi. Şu an C03 ve şarj sorunum kalmadı galiba arkadaşlar.

PC Suite'den de baktım pil hala full olarak gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

ben de kod değiştirip v40 yükledim ama bende c04 yazıyor

peki kullandığın kodu yazabilir misin?
    acaba bu c neyi belirtiyor? versiyonun ülkelere ya da bölgelere göre farklılığı mı yoksa versiyonun sorunlarının giderilmiş hali falan mı?
    bende kod değiştirip kurdum,c01.01 şarjı dün gece 12 de tamamlamıştım.sabah v40 kurdum ve bakalım ne olacak şarj işi..
  • kodu bilmiyorum valla yaparken euro tr black kodu kullandım sonra eski koduna geri çevirdim sonra geri silmiştim.
  • bu arada telefonu bağladım pcye. flash diyorum açıyorum teli ama bulamıyor ya kaç kere denedim olmuyor
  • quote:

kodu bilmiyorum valla yaparken euro tr black kodu kullandım sonra eski koduna geri çevirdim sonra geri silmiştim.

bu konuyla ilgilendiğine göre senin de şarj problemin var sanırım.
  • quote:

quote:

kodu bilmiyorum valla yaparken euro tr black kodu kullandım sonra eski koduna geri çevirdim sonra geri silmiştim.

bu konuyla ilgilendiğine göre senin de şarj problemin var sanırım.

yav benim tam sorun mu değil mi anlayamadım çünkü tlfnu yeni aldım. ama her gece şarja koyuyorum. zamanla açılır süresi ama ben acele ediyorum
  • arkadaşlar kusura bakamayın konuyla fazla ilgilenemedim. çünkü bu aralar .....kaşıyacak vaktim olmuyor bu ayın 30 kadar çok yogunum.... benim şarj şu an 3.5 gün civarı gidiyor umarım sizinde öyle olur.

ayrıca konuda gerçekten çok emeği olan ve benim yokluğumu aratmayıp.. karşılaştığı hatalara çözüm bularak burada paylaşan .....................side_effect ....................... nikli arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum umarım sizinde şarj süreniz bu yolla uzar.
  • ben herşeyi yapıyorum ama sonra telefonu kapalı şekilde bağlıyorum pcye sonra açıyorum ama görmüyor tlfnu. buna nasıl bi çözüm bulacaz?
  • quote:

ben herşeyi yapıyorum ama sonra telefonu kapalı şekilde bağlıyorum pcye sonra açıyorum ama görmüyor tlfnu. buna nasıl bi çözüm bulacaz?

çözemiyorum bu sorunu arkadaşlar bi yardım edin yav
  • Bu uygulama tutarsızdır. Oluyor fakat doğru zamanı, yani telefonu açmak için doğru zamanı kolllamalısınız. Status ekranında telefonunuzu açın diye bir ibare görür görmez teleonunuzu açın. Bu sefer windows farklı bir donanım bulundu deyip çok farklı bir donnaım yükler. İnanın hatırlayamıyorum ama sanırım bu şekilde idi.

Ve bu uygulama sonrası şarjımda bir değişiklik olmadı! Hala 1.5 gün gitmekte!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.