Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu açıp kapatmaktan kafayı yiyecek yav kaç kere denedim her seferinde görmüyor
  • Bu soruna acil bi çözüm gerekiyor. Gece taktım yattım. Sabah 10.30 gibi açtım telefonu. Sadece mesajlaştım. Bi ara 15 dk oyun oynadım. Başka bişey yapmadım. Yaklaşık 9,5 saat filan oldu şuanda tek diş kaldı en fazla 1 saat daha gider sonra kapanır.. Bıktım hergün şarj etmekten..
  • bugün enteresan bişey oldu ya saat 14:00 gibi şarja taktım tlfnu evde bıraktım dışarı çıktım 23:30 da geldim bi baktım hala şarj oluyor. kafayı mı yedi nedir bu kadar uzun süre şarj olmaya devam etmesi şaşırttı beni. sonra çektim şarjdan tabi
  • Bu sorum bendede mevcut. gerçi ben güncellemeyi sw den rahatlıkla yaptım. Benım sarjım 2 gun ya gidiyor gitmiyor.

Günde 1 saat muzik ,yarım saat radyo 1 saat internete takılıyorum. Ortalama 250 mesaj çekiyorum. Görüşme çok az yapıyorum (15 dk en fazla)Yarım saatte internete giriyorum. 1 gün gidiyor. Doğalmıdır.
  • Herşeyi yaptım,tam flasha bastım ve bu uyarıyı aldım,korkup kapattım.Bu uyarı sizde de çıkmış mıydı?

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :)
  • v40 yüklediğime pişman oldum.

eskiden 2-3 gün giden şarjım bu gün bir gün yetmedi.

sabah 7 de çıkardım akşam 4 de telefon batalya bitti diye kapandı.

açıkcası nokianın sorumluluğunda olan bir şeyi bizim kurcalamamız çok saçma geliyor.nokia shopa gidersem yeni bir şey yükleyip yapıyorlar mı?

yada downgrade etmek mümkün mü? bırakın ks olmasın ama şarjım adam gibi olsun bu teşefonun sevdiğim noktalarından biri buydu,ama git gide soğumaya başlıyorum telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembak_06

arkadaşlar kusura bakamayın konuyla fazla ilgilenemedim. çünkü bu aralar .....kaşıyacak vaktim olmuyor bu ayın 30 kadar çok yogunum.... benim şarj şu an 3.5 gün civarı gidiyor umarım sizinde öyle olur.

ayrıca konuda gerçekten çok emeği olan ve benim yokluğumu aratmayıp.. karşılaştığı hatalara çözüm bularak burada paylaşan .....................side_effect ....................... nikli arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum umarım sizinde şarj süreniz bu yolla uzar.

Teşekkür ediyorum usta, asıl ben sana teşekkür ederim bu yöntemi gösterdiğin için.

Benim de sıkıntım ortadan kalktı arkadaşlar. Şu an abartmıyorum, 24 saati geçeli baya oluyor ki bunun içinde gps,müzik,msj,telefon konuşmaları da var sadece bir çentik düştü şarjım. Bu sistem işe yarıyor.

Tahmince, kerembak_06 hocamızın verdiği firmware'in sürümünden kaynaklanıyor. Geçen gün nokia shop'a uğradım ve demo olarak kullandıkları 5800'un versiyonuna baktım. Evet aynen bizim ilk yüklediğimiz gibi C01 olarak geçiyordu firmware.

Kerembak_06 hocamızın veridiği firmware C03.01 olarak geçiyor. Yani daha yeni galiba... yada farklı..

Bana göre olan mantık şu, firmware çıktıktan sonra hemen update etmek mantıklı değil. İllaki bir süre beklemekte fayda var. Belkide ufak tefek geliştirmeler yapılmış hali olan ilerleyen zamanlarda çıkıyor olabilir. Veya gene kerembak_06 hocamın dediği gibi, servislerde veya shop'larda yüklenen firmware'larla update ederek yüklediklerimizin arasında farklar var.

Ama ben tavsiye ediyorum bu yöntemi, her ne kadar tutarsız, zor veya arızalar çıkartabilsede şimdi gerçekten telefonumdan zevk almaya başladım

Yapabiliyorsanız yapın, ben tavsiye ederim.. Tabi sorumluluk sizlere ait eheh

• hocam herşeyi tamam yapıyorum ama son aşamada görmüyor ki teli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

hocam herşeyi tamam yapıyorum ama son aşamada görmüyor ki teli

ben de çok uğraştım,görmedi teli,en son gördü,ama gördüğün söylemedi ,baktım bişiler yapıyo program bekledim biraz,error booting phone dedi yüreğime indi telefonun flashına bişi oldu diye ama bişi olmadı,tabi yüklenmedi de.yarın sabah yeniden deneyeceğim,ama çekiniyorum da,birşeyler ters gider diye.aslında fazla da zorlamamak lazım gibi geliyor,olmuyor işte bende

• peki bu programın windows 7'ye uyumlu modeli var mı arkadaşlar ya bide kendi laptopumda deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: kerembak_06

arkadaşlar kusura bakamayın konuyla fazla ilgilenemedim. çünkü bu aralar .....kaşıyacak vaktim olmuyor bu ayın 30 kadar çok yogunum.... benim şarj şu an 3.5 gün civarı gidiyor umarım sizinde öyle olur.

ayrıca konuda gerçekten çok emeği olan ve benim yokluğumu aratmayıp.. karşılaştığı hatalara çözüm bularak burada paylaşan .....................side_effect ....................... nikli arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum umarım sizinde şarj süreniz bu yolla uzar.

Teşekkür ediyorum usta, asıl ben sana teşekkür ederim bu yöntemi gösterdiğin için.

Benim de sıkıntım ortadan kalktı arkadaşlar. Şu an abartmıyorum, 24 saati geçeli baya oluyor ki bunun içinde gps,müzik,msj,telefon konuşmaları da var sadece bir çentik düştü şarjım. Bu sistem işe yarıyor.

Tahmince, kerembak_06 hocamızın verdiği firmware'in sürümünden kaynaklanıyor. Geçen gün nokia shop'a uğradım ve demo olarak kullandıkları 5800'un versiyonuna baktım. Evet aynen bizim ilk yüklediğimiz gibi C01 olarak geçiyordu firmware.

Kerembak_06 hocamızın veridiği firmware C03.01 olarak geçiyor. Yani daha yeni galiba... yada farklı..

Bana göre olan mantık şu, firmware çıktıktan sonra hemen update etmek mantıklı değil. İllaki bir süre beklemekte fayda var. Belkide ufak tefek geliştirmeler yapılmış hali olan ilerleyen zamanlarda çıkıyor olabilir. Veya gene kerembak_06 hocamın dediği gibi, servislerde veya shop'larda yüklenen firmware'larla update ederek yüklediklerimizin arasında farklar var.

Ama ben tavsiye ediyorum bu yöntemi, her ne kadar tutarsız, zor veya arızalar çıkartabilsede şimdi gerçekten telefonumdan zevk almaya başladım

Yapabiliyorsanız yapın, ben tavsiye ederim.. Tabi sorumluluk sizlere ait eheh

ne demek işinize yaradı ise ne mutlu bana :) şu an çok nuşunca 3 gün az konuşursam 3.5 gün civarıda gidiyor telefonumun şarjı ve telefonuma olan sevgim geri geldi gerçekten

not :) ben 1 e düşünce takıyorum hemen şarja belkide 4 günü zorlar.... birde telefonu 2009 şubatta aldım tam 1 senenlik yani bataryası gerçekten iyi.

• Teli alalı daha 1.5 ay olmadı..Ben de de aynı problem var..Konuşma mesaj yok..1 gün oldu sarj 2 saat önce 4 kademe gösterirken şimdi kapanmış..Nokia ovi suitle güncellemiştim versiyou 3.01..Yalnız nadiren de olsa önceden de aniden kapanıyordu sarj göstergesi güvenilmezdi fakat bu defa çok az gitti..
  • yav benim işme yaramadı daha ama
    yoğun kullanımda tam 1 gün gidiyor benimki. hatta 6 saat falan geçiyo ama ben oyun falan oynuyorum.
  • Bir tavsiye de benden olsun , belki konuyla alakası yok ama !

5800 şarj süresi bence artıyor bunu yaparsanız, 3G'yi iptal edin bir deneyin isterseniz.

Ayarlar / Bağlantı / Şebeke / Şebeke Modu : GSM seçin

Umarım farkeder deneyin isterseniz
  • bu konuda v40 dosyasını bulamadım,v40 hariç diye konuyu açan arkadaş vermiş ancak gerisi yok.v40 ı nereden bulacağım.

ve bu arada bu telefondan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bu konuda v40 dosyasını bulamadım,v40 hariç diye konuyu açan arkadaş vermiş ancak gerisi yok.v40 ı nereden bulacağım.

Nasıl bulamadın yahu? 1.mesajda var ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

quote:

bu konuda v40 dosyasını bulamadım,v40 hariç diye konuyu açan arkadaş vermiş ancak gerisi yok.v40 ı nereden bulacağım.

bana rapid share pre ver indireyim.

ve benle ya ayakları ile konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 13 Şubat 2010; 17:53:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizza

quote:

bana rapid share pre ver indireyim.

ve benle ya ayakları ile konuşma

kırarım boynunu iblis
  • Telefonu görmüyorsa arkadaki usb girişlerinden deneyin...
  • Arkadaşlar bende telefonu alalı 1 hafta oldu ilk iki şarjda telefon 1-2 gün anca dayandı.
    Şuanda 3 cü şarjı yaptım. 2. gündeyim 1 saat sesli navigasyon kullandım .1 saat görüşme.1 saat müzik dinleme ve 3-5 program kurdum data kablosuyla. Tabi yarım saat internete girdim bu arada.Hala bir diş bile azalmadı telefonda
    .Şimdilik bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.