Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkest earth

Telefonu görmüyorsa arkadaki usb girişlerinden deneyin...

şimdi sen böyle dedin diye diğer tüm girişlerde denedim ama gene olmuyor her seferinde yeni donanım bulundu diyor ve emu telefonu görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

Herşeyi yaptım,tam flasha bastım ve bu uyarıyı aldım,korkup kapattım.Bu uyarı sizde de çıkmış mıydı?

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :)

ewet bendede aynı yazı çıktı arkadaşlar sizdede çıktımı bu yazı ne yapmamız gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

quote:

Herşeyi yaptım,tam flasha bastım ve bu uyarıyı aldım,korkup kapattım.Bu uyarı sizde de çıkmış mıydı?

ewet bendede aynı yazı çıktı arkadaşlar sizdede çıktımı bu yazı ne yapmamız gerekiyo

evet aynen...

• quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

quote:

Orijinalden alıntı: genmex

quote:

evet aynen...

Arkadaşlar cevap gelmeyince ben dayanamadım :) Ve evet dedim çıkan uyarılara :) ve hiç bi sıkıntı olmadı şimdi açtım teli ve sistem dosyalarına erişebiliyorum...Telim sonunda hack li...Ben hem şarj sıkıntısı hemde hack için yapmıştım...Bu arada telefona versiyon yüklerken Local Mode da epey uzun bekliyor...tel kapanana kadar mutlaka bekleyin...ben bi ara umudu kestim ama sonunda kapandı en az 10 dakika bekledi bilginiz olsun...Emeği geçenlere teşekkürler kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 14 Şubat 2010; 11:14:56 >

• telefonu geçen hafta aldım ve normal yollardan güncelleyemeyince nemesisle product kodu değiştirerek v40 yaptım ancak bir hafta boyunca her gün şarj etmek zorunda kaldım.sonra geçen akşam bu yöntemi denedim ve oldu.ancak o saatten beri sanki şarj sürem dahada azaldı şöyleki bu bir hafta boyunca en azından gün içinde 1 saat müzik 10-15 sms 15dk internet falan kullanıyordum ve bütün gün full gösterip akşama pat diye bitiyordu.ayrıca 5-10 dk gps açık oluyordu mutlaka.fakat dün akşamdan beri ne gps açık ne tek bir sms gönderdim konuşma zaten yapmıyorum internete en fazla 10 dk girdim ancak dün akşam 8de şarjdan çıkardığım telefon şimdi 5 diş gösteriyor büyük ihtimallede akşam üstü olmadan bitecek.şarj süresinin yoğun kullanımda bile 2 gün olduğu söylendiği için ve tabiki bir sürü özelliği bu kadar uygun fiyata sunduğu için almıştım ancak şimdi telefondan soğudum sizce ne yapmalıyım? kvk ya götürsem bu kod değişimi yüzünden sorun yaşar mıyım? sorun yaşamadım diyelim onlar bir çözüm bulabilir mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    NOT:Şimdiden söyleyeyim aldığım günden beri sadece gsm modu açık ayrıca parlaklık ayarı ya en düşük yada ortaydı

• herseyi dogru yapmama ve hata almayisima ragmen en son error booting phone hatasi aldim ve tlf iyice sapitti 10 dkda 1 reset atiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

şimdi ben black yaptım diye garantisi uçarmı bu zımbırtının?

evet produt kodu deiştirdiginiz an garanti kapsamı dışına çıkar
    eski kodu tekrar girmeyi unutmayın ama telefonunuz bozuldugunda servise giderse ve
    orda kodun deiştigi anlaşılırsa telefon gene garanti kapsamından çıkmış oluyo bilginize,
    en temizi nokiacluba gidip bedava bi şekilde telefonu v40 a güncelletmektir. hem kafanız karışmaz
    hem bozma şansıznı olmaz
  • quote:

herseyi dogru yapmama ve hata almayisima ragmen en son error booting phone hatasi aldim ve tlf iyice sapitti 10 dkda 1 reset atiyor

hard format, yazılımı tekrar yüklemek. bunları dene olmazsa servise götür düzeltirler.

@Devilfree

product kodun değişmesi garanti dışı değildir. bunu forumda böyle söyleyen bir sürü kişi var dostum
  • Yaw arkadaşlar sabırlı olup Nokia . TR için yayınlamasını bekleseniz yeni versiyonu ?
    Her seferinde problem çıkıyor : )
    Sanki N95 'te de benzer bi problem olmuştu : )
  • Arkadaşlar Windows 7 de bu işlemi uygulayıp sonuç alabilen varmı
  • şimdi uzun araştırmalar sonunda yapmayı başardım. bende telefonu açınca yeni donanım bulundu diyordu. onun için yabancı bir siteden driver bulup yükledim o sorunu halletim sonra aynen anlatıldığı şekilde yaptım ve oldu.
    aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bunu indirsin yeni donanım dediğinde bu dosyaları göstererek sorunlarını halledebilirler.

http://rapid-share.com/files/350970334/nokia_usb_driver.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_murat -- 15 Şubat 2010; 17:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşlar Windows 7 de bu işlemi uygulayıp sonuç alabilen varmı

ben çok denedim ama olmuyor windows 7'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşlar Windows 7 de bu işlemi uygulayıp sonuç alabilen varmı

ben çok denedim ama olmuyor windows 7'de

Ben 3 Kere denedim windows7'de 3ünde de başarılı oldum. Ayrıca birkaç dosya değişikliğiyle telefonumu bu yöntemle hackledim
  • bende programla windows 7 uyumlu değil diyordu. ama başka pc'de xp vardı onla deniyordum kaç gündür, bugün başardım en sonunda
  • Windows7'de çalıştıramayanlar uyumluluk modunda sp2'yi işaretleyerek çalıştırın programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Windows7'de çalıştıramayanlar uyumluluk modunda sp2'yi işaretleyerek çalıştırın programı

ben hepsini denedim olmadı. windows 98i bile denedim
  • Şarj göstergesinin 2-3 çubuk birden düşmesinin sebebi bu mudur? Yani sonuçta telefonun bekleme süresi sınırlı siz şarjı çok tüketmeseniz bile bekleme süresini geçince 2'şer 3'er düşmesi mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

quote:

herseyi dogru yapmama ve hata almayisima ragmen en son error booting phone hatasi aldim ve tlf iyice sapitti 10 dkda 1 reset atiyor

hard format, yazılımı tekrar yüklemek. bunları dene olmazsa servise götür düzeltirler.

@Devilfree

product kodun değişmesi garanti dışı değildir. bunu forumda böyle söyleyen bir sürü kişi var dostum

hard format denedim duzelmedi.ustune nokianin programiyla yazilimi tekrar yukledim yine duzelmedi.dun nokiaya verdim onlar yukleyince duzeldi.umarim sarj problemi de cozulur
  • En rahatı gidip bir nokia cluptan versiyon güncelletmek, v40 a geçtiğinde herhang başka yazılım güncellemesi yapamıyordum(ovi map ücretsiz nav güncellemesi gibi) götürdüm nokia cluba 15 dakika da yazılımını ve diğer güncellemelerini yükleyip geri verdiler biraz da bilgisayar başından kalkıp insan arasına karışmış oldum :) ayrıca şu c numarası meselesinde c01.01 ve şu an ne kadar kullanırsam kullanayım şarjı 1 günden daha az bitmiyor normal kullandığımda 3 günü çok rahat bluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botabesir -- 16 Şubat 2010; 12:44:42 >
  • @denizza
    sorununun çözülmesine sevindim dostum

bakalım şimdilik 22 saat oldu hiç diş azalmadı. yarım saat film izledim, yarım saat falan müzik dinledim. yarım saat internete girmeye çalıştım wifi üzerinden ama laptopla bağlanamıyor bi türlü biraz da kurcaladım. şimdilik iyi gibi duruyor bakalım kaç saat gidecek

edit: haa bir de 2 saat falan telefon görüşmesi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_murat -- 16 Şubat 2010; 18:16:24 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.