Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V40 dosyasını ve diğerlerini rapid harici bir yere atabilecek arkadaş yokmu acaba?
  • Tekrar aynı yöntemle mavi turkey yaptım telefonu eski haline döndü kırmızıyı hiç beğenmedim hiç güzel değilmiş
  • @NomadCRY
    V40 dosyasını ve diğerlerini upload edip paylaşman mümkün ise çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Tekrar aynı yöntemle mavi turkey yaptım telefonu eski haline döndü kırmızıyı hiç beğenmedim hiç güzel değilmiş

renk farklı olunca telefon içeriğinde tema harici nasıl bir fark varda böyle konuşuyorsunuz?
  • box driver hatası alan arkadaşlar sorunu C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver dizinindeki dosyaları C:\WINDOWS\system32 ve C:\WINDOWS\system32\drivers dizinlerine kopyalarak sorunu çözebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Tekrar aynı yöntemle mavi turkey yaptım telefonu eski haline döndü kırmızıyı hiç beğenmedim hiç güzel değilmiş

renk farklı olunca telefon içeriğinde tema harici nasıl bir fark varda böyle konuşuyorsunuz?

Zaten bende temadan bahsediyorum kardeş.Kırmızı temayı hiç beğenmedim çok koyu ve boğuk duruyor.Kişisel zevk meselesi bu kardeş.Niye dellendin hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2010; 17:45:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

@NomadCRY
    V40 dosyasını ve diğerlerini upload edip paylaşman mümkün ise çok sevinirim.

Tamam kardeş 2shared a upload ediyorum hiç bekletmeyen dosya indirme sınırı olmayan ve gayet hızlı indirebileceğin bir site.Ama bağlantı hızım 1 mbit olduğu için biraz uzun sürecek gibi Beklersen koyuyorum buraya.
  • Büyük makbule geçiyor arkadaşım. Teşekkürler. : ) Birgün bizimde bir iyiliğimiz dokunuverir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Büyük makbule geçiyor arkadaşım. Teşekkürler. : ) Birgün bizimde bir iyiliğimiz dokunuverir.

2 saat sonra upload bitiyor ve bir anlatımda koyacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten bende temadan bahsediyorum kardeş.Kırmızı temayı hiç beğenmedim çok koyu ve boğuk duruyor.Kişisel zevk meselesi bu kardeş.Niye dellendin hemen

benimki kırmızı kimse kendi yoğurduna ekşi demez ondan dellenir gibi oldum

bu şarj süresi olayı bende ne durumda bilmiyorum. normal kullanımda 1.5 gün gidiyor bu da normal değil o zaman ? senin az sonra yazacağın yönergeleri denemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 21 Şubat 2010; 18:29:28 >

• Standart normal bir kullanımda, bunun içinde biraz wifi biraz müzik yani tüm işlevler ihtiyaç dahilinde beli sınırlarda kullanıldığında bu telefonun şarjı rahat 2 günü tamamlaması lazımdır.

Vakti zamanında bu telefonu ilk alanlardanım ( 900 TL ) Soradan sattım. Onda bile 3 günü çok rahat aşardım. Şu anki telefonumda da V30 dahil V40 a kadar 3 günü buluyorken V40 1 gün zor dayandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 21 Şubat 2010; 16:39:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benimki kırmızı kimse kendi yoğurduna ekşi demez ondan dellenir gibi oldum

bu şarj süresi olayı bende ne durumda bilmiyorum. normal kullanımda 1.5 gün gidiyor bu da normal değil o zaman ? senin az sonra yazacağın yönergeleri denemeli miyim?

1.5 gün normal değil en azından 2.5 gün gitmesi gerek.Ben V31 deyken yoğun kullanımda 2 gün rahat gidiyordu.Güzel bir anlatım yaptım.Upload bitince buraya yazacağım.Arkadaşlar bu yazacaklarımı deneyerek inşaallah kesin olarak çözeceklerdir.

Upload tamin ettiğimden kısa sürecek.Şu anda %50 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2010; 18:52:22 >

• % 52
  • % 70
  • benimki de anormal o halde

product key değiştirip v40 yaptım daha sonra tekrar kendi orjinal keyimi girmiştim. yönergelerini izleyip yapacağım tekrar. Red içinde geçerli bir açıklama ve anlatım isteriz
  • Allah razı olsun @NomadCRY
  • http://www.2shared.com/file/11558912/9e7ad491/Jaf_ve_emlatr_by_NomadCRY.html

Not:
    Bu anlatım Windows 7 içindir.
    Vista kullananlar yönetici olarak çalıştıracaklar.
    XP kullananlar normal bir şekilde iki kere tıklayarak yükleyeceklerdir.
    Telfon hafızasındaki herşey silinecektir.
    İnadınıza arşive şifre koydum.Şifre : crysis

Zip i açtığımızda üç dosya görüyoruz.Bunlar 35.5KsK35.5 in bana
    PM den attığı Windows 7 uyumlu Jaf lar.

İlk önce Jaf a sağ tıklayıp uyumluluk modundan XP SP3 ü
    seçiyoruz.

Ve yüklüyoruz.En başta firmware değiştireyim mi diye sorarsa evet deyin.
    Yükleme sırasında hata verebilir.Ama sorun değil.Hatalara ok deyin.

Yükledikten sonra 180 MB lık V40 firmware dosyasına tekrar sağ tıklıyoruz.

Yine XP SP3 uyumluluk
    modunu seçiyoruz.Yüklüyoruz.
    Sonra OGM_JAF a yine sağ tıklayıp uyumluluk modundan XP SP3 ü seçiyoruz.

Açıyoruz.Hiç bir şeye dokunmadan GO ya tıklıyoruz.

box driver hatası alan arkadaşlar sorunu
    C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver
    dizinindeki dosyaları
    C:\WINDOWS\system32 ve
    C:\WINDOWS\system32\drivers dizinlerine kopyalarak sorunu çözebilirler

Sonra telefonu kapalıyken PC ye bağlıyoruz
    .
    BB5 sekmesine gelip manuel flash ve dead flash ı işaretliyoruz.

Sağda use ini yi seçiyoruz.RM 356 yı seçeceğiz.

Sonra soldaki alt menüden telefonun rengine göre euro 2 turkey seçiyoruz.

Use ini nin iki altında bulunan
    CRT kutusu boş olacak.
    Sonra flash a tıklıyoruz.Ama bir uyarı verecek DOWNGRADİNG KİLL THE PHONE diyecek.Korkmayın OK deyin.
    flash a tıklar tıklamaz telefonu açıyoruz
    beyaz ekran gelene kadar bırakmıyoruz.

cmd17 block diye bir hata verebilir ok deyip geçin.

Sonra telefonunuz pin sorduğunda kabloyu çekiyoruz.
    Telefonu açıp bir hard format atıyoruz.Olay bu.

---------------------------------------------------------
    kerembak_06

side_effect

35.5KsK35.5

denizza (( downgrading lill the phone yazısı çıkınca
    kapatmıştım ama senin evet dediğini görünce bende evet
    dedim sen olmasan yüklemeyecektim ))

bjk_murat

karmaşık
    ---------------------------------------------------------
    Bu arkadaşlara çok çok teşekkürler.Anlatımda sizlerden yardım aldım.

En iyi bir şekilde anlatımı yapmaya çalıştım.Olacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2010; 23:44:48 >

• hard format şart mı? ve SD kartı çıkarıp hard format atsam işim görülür mü?
  • @NomadCRY
    Ellerine, kollarına, diline, anlatımına, emeğine çok çok sağlık. Şu an işe eğildim. Sağol :)
  • @NomadCRY
    Malesef indiremiyorum arkadaşım. Yİnede çok çok sağol. Denemeye devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.