Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şimdilik böyle bişey hiç olmadı maşallah.
    ama ben bu işlemden sonra hiç pro yüklemedim daha sadece 2 tane oyun yükledim. belki yüklediğiniz bişeyden dolayı öyle restart atıyordur
  • Benimde telefonumun şarj süresi 1-2 gündü... Telefonu bir gün gece şarjda unutmuştum 10 saat kadar şarjda kalmıştı. Artık 3-4 gün gidiyor.Size tavsiyem telefonu ilk aldığınızda 12-13 saat şarjda tutun.Farkı göreceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifesdown

Benimde telefonumun şarj süresi 1-2 gündü... Telefonu bir gün gece şarjda unutmuştum 10 saat kadar şarjda kalmıştı. Artık 3-4 gün gidiyor.Size tavsiyem telefonu ilk aldığınızda 12-13 saat şarjda tutun.Farkı göreceksiniz...

Hayır kardeş dediğin şey yanlış.Artık yeni telefoonların tamamı lityum iyon pil kullanıyor ve bu piller de ilk şarjın 12 saat olması gerekmiyor.Telefonu ilk aldığınızda şarjı bittiğinde normal şarj edin ilk 5 şarjda şarjın bitmesini bekleyerek şarj edin pil yavaş yavaş açılmaya başlar ve bundan sonra istediğiniz gibi pili şarj edebiilirsiniz.İster yarıda takın ister bittiğinde takın.Ama hiçbir zaman pili 10 saat şarjda tutmayın.Bu artık kanıtlanmış ve herkes tarafından kabul edilmiş bir şey.Senin durum biraz garip. Şans işi bu teknoloji.

quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A.
    Şarj süresi bende de arttı gibi lakin.

Telefon arada restart atıyor arkadaşlar. :) Bir an da renkler gidiyor sonra beyaz ekran. Tata aaa telefon yeniden başlamış. Bunu arada hep yapıyor. Önceden yoktu.

bu V40 a ( burası için konuşmuyorum ) geçti geçeli bu dert başımda. Ne dersiniz bu durum için? Varmı böyle restart atan?

Bende hiç olmadı o durum şu ana kadar Allah'a şükür.Hala şarjım bitmedi.Gece 12 ye kadar dayanırsa 2 günü geçmiş olacak.Çok mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 23 Şubat 2010; 20:00:35 >

• ben hala yapamadım dosyayı indiremiyorum çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

ben hala yapamadım dosyayı indiremiyorum çok yavaş

İndirmesi mi uzun sürüyor yoksa indiremiyor musun
  • dün çok yavaş olduğu için vazgeçtim. bugün ise azmettim indireyim dedim bu seferde dosya inmiyor. konuyu açan arkadasın linkleri rapid. onları indirsem senin yönteminle yükleyebilir miyim?
  • quote:

dün çok yavaş olduğu için vazgeçtim. bugün ise azmettim indireyim dedim bu seferde dosya inmiyor. konuyu açan arkadasın linkleri rapid. onları indirsem senin yönteminle yükleyebilir miyim?

Onun verdiği linkler windows 7 uyumlu değil.Benim verdiğim linkler 7 uyumlu.Bilgisayarın XP veya vistaysa istediğinden indirebilirsin.Bir şey farketmez.Ama sistemin Win7 ise benim verdiğim linkleri kullanacaksın.Benim anlamadığım şey rapid linkleri mi yavaş benim verdiklerim mi yavaş eğer benim verdiğim linkler yavaşsa başka bir siteye upload edebilirim.
  • horfile upload edersen minnettar olurum. senin siten en yavaşı. 2shared en berbat sunuculara sahip upload sitelerinden. rapid free ile bile onun 5-6 katı hızda indirebiliyorum. hotfile premmium var hotfile yaparsan harikasın
  • quote:

horfile upload edersen minnettar olurum. senin siten en yavaşı. 2shared en berbat sunuculara sahip upload sitelerinden. rapid free ile bile onun 5-6 katı hızda indirebiliyorum. hotfile premmium var hotfile yaparsan harikasın

Tamamdır başladım 2 saat sonra upload bitmiş olur.
  • tamam bekliyorum kardeşim. tabi yükleme esnasında da yardımın dokunacaktır
  • henüz bitmedi mi?
  • @hyprosoft Gerekli dosyaları Pm ile yolladım sana sorunsuz indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

@hyprosoft Gerekli dosyaları Pm ile yolladım sana sorunsuz indirebilirsin

dostum ilgine teşekkürler fakat anlamadığım şeyler var affet, Jaf emülatörünü fwyi yüklemek için mi kullanmam gerekiyor. ayrıca navifirmden hiç bir ürün göremiyorum listelenmedi telefonun pcye bağlı olması mı gerekiyor?
  • Dostum upload ın yarısında internet gitti.Çok özür dilerim buraya yazamadım.Kusura bakma.Elimde değildi.

Ama 35.5KsK35.5 sana göndermiş inşaallah halledersin

telefonu kapalı halde pc ye bağlayacaksın
  • teşekkürler her ikinizide dün gece hallettim sağolsun 35.5KsK35.5 çok yardımcı oldu. benim RED, Black Turkey oldu ama olsun düzelttim

Edit; İmla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 24 Şubat 2010; 13:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A
    Şarj süresi bende de arttı gibi lakin.

Telefon arada restart atıyor arkadaşlar. :) Bir an da renkler gidiyor sonra beyaz ekran. Tata aaa telefon yeniden başlamış. Bunu arada hep yapıyor. Önceden yoktu.

bu V40 a ( burası için konuşmuyorum ) geçti geçeli bu dert başımda. Ne dersiniz bu durum için? Varmı böyle restart atan?

benim mesajlarimi okuduysan sürekli reset sorunu yasadigimi görürdün.hiç kullanmasam bile reset atıyordu.nokiada yüklettim ve sorun falan kalmadi.bi ara mesaj iletildikten sonra yapiyordu o da kendiliginden geçti.kapatip açınca bi kez reset atıyor ondan sonra da atmıyor
  • arkadaşlar bir sorum olacak bu bu yöntemi kullandım ve 2,5 - 3 gün arası şarjım gidiyordu bu yönteme benzer bir yöntemle teefonumu hackledim ve şarjım 2 - 2,5 gün gitmeye başladı sorum şu acaba bu yönteme benzer hacklediğim zaman şarh sorunu eski halinemi yani nsu ile güncelleme yaptığımız zamanki halinemi dönüyor çünkü hacklediğim zaman yeni versiyon atılmış gibi fabrika ayarlarına geri döndü beni aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: auafina47

arkadaşlar bir sorum olacak bu bu yöntemi kullandım ve 2,5 - 3 gün arası şarjım gidiyordu bu yönteme benzer bir yöntemle teefonumu hackledim ve şarjım 2 - 2,5 gün gitmeye başladı sorum şu acaba bu yönteme benzer hacklediğim zaman şarh sorunu eski halinemi yani nsu ile güncelleme yaptığımız zamanki halinemi dönüyor çünkü hacklediğim zaman yeni versiyon atılmış gibi fabrika ayarlarına geri döndü beni aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

Evet hacklediğinde normal yazılım atmış gibi oluyorsun. Tek farkı yazılım dosyalarının editlenerek içine Rompatcher+ programının dahil edilmesidir Bu program arkaplanda sürekli olarak çalıştığından şarjının daha çabuk bitmesine sebep olur

• Geçen gün telefonu kvk'ya götürdüm, burada mı bahsetmiştim hatırlamıyorum ama yeşil tuş ve menü tuşu biraz içeri çöktü diye. İlk aldığımda böyle değildi, ve ufak tefek kilitlenme sorunları oluyordu. Hem tuşlara bakılsın, hem de yazılım güncellemesi yapılsın dedim.

Tuşları değiştirdiklerini söylediler, yazılım güncellemesi yaptıklarını söylediler. Telefona baktım, aynen bıraktığım gibi geri gelmişti sanki.. Sonra geri götürdüm, yazılımda değişiklik yok gibi dedim. Tekrar yaptılar, bu sefer 10 dakka sonra telefon ingilizce olarak geri geldi. Yani önceden yükleme yapılmamıştı.

Neyse, bu yöntemi kullanarak tekrar telefonu flash'ladım. Çünkü kvk'nın yüklemesinden sonra sürekli ovi navigasyon kilitleniyordu.

Bu yöntemle yazılım yüklemek bence en garantisi. Tek sorun yüklenecek dosyanın bulunması. Hani şu kullandığımız exe var ya 162mb'lık. Sonra nette araştırma yaptım yüklemeden önce yeni versiyonu var mıdır diye.

Evet var, fakat minor update olarak geçiyo. İçindeki yazılımlarda kısıtlamaya gidilerek yapılan güncelleme şeklinde. Bizim yüklediğimiz v12 tam sürüm.

Ayrıca Nokia'lara versiyon küçültme olmuyor dediler ama, bulduğum bir sitede v31 yüklemeleri de vardı. Yani muhtemelen v31 dosyasını indirip telefona basabiliriz.. Fakat bulduğum site üyelik için para istiyor

Bu arada, daha öncedende başlıkta yazdığım gibi, yöntemleri aynen tekrarladım. Bu sefer daha tecrübeli olduğumdan olsa gerek kolay oldu. İlk bağlamada telefonunuzu bulamamasının sebebi sanırım ROM sürücüsünün yüklenmemiş olması. Telefonu 2. kez taktığınızda ROM sürücüleri yüklenmiş oluyor ve JAF bağlantı sağlıyor.

• bunu yapanlar muzik sesinde azalma hissettinizmi? etmediyseniz ne biçim kulağınız var!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.