Şimdi Ara

5800 da V40 DAN KAYNAKLANAN ŞARJ SÜRESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
20.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NaMa

bunu yapanlar muzik sesinde azalma hissettinizmi? etmediyseniz ne biçim kulağınız var!

yoo ben hissetmedim ses gayet güzel ve yüksek. kulağım da biçimlidir ayıptır söylemesi. istersen foto çekip koyayım
  • V1 ' İME SADIK KALIYORUM :))
  • çeşitli bilgiler
    - box driver not found hatası jaf box (benim gibi yazılımla uğraşan arkadaşlar bilir) jaf sürücüsü kurulmadığından oluşur
    C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver içindeki dosyaları c:\windows\system32 klasörü içine atın yeterlidir
    - phone not found hatası aslında bu hata cihaz ölü usb yazılım modunda windows tarafından tanınmazsa oluşur (zira yazılım başlaması için cihazın tanımlanmış olması gerekir)
    - winscard.dll hatası jaf aslında 100$ lık bi yazılım dır ama burada crackle kullanılıyor 4sha red veya rap idshareden virtual pkey 2.0 ı indirin kart sorunu düzelir bu ayarlar sadece windows xp olduğunu varsayarak yazılmıştır
  • birde side_efect arkadaşımız v31 demiş bir black navi kullanan biri olarak sakına derim zira ben teknik servis olarak bile bunun nelere yolaçabileceğini söyleyemem çünki bu ve bunun gibi yeni cihazlar eski yazılıma geçmeye karşı koruma taşıyorlar düşürseniz bile cihaz sıyırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaMa

bunu yapanlar muzik sesinde azalma hissettinizmi? etmediyseniz ne biçim kulağınız var!

Kulağım gayet iyi duyar farkı da anlar müzik sesinde hiçbir azalma yok gayet yüksek ve kaliteli.Eski halinde.Senin ne biçim kulağın var?
  • aldığım ilk günden beri 1 gün sürüyor sarjım..

Ama günde 8~12 saat müzik dinliyorum..
    2 saat kadar nette dolaşıyorum ve oyun onuyorum..
    Birde mesajlaşmalar var tabikide..
    Sadece mesaj adetine göre kullanım süresi 18-20 saate düşebiliyor .. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaKone
    aldığım ilk günden beri 1 gün sürüyor sarjım..

bu kullanıma şarj mı dayanır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

Orijinalden alıntı: FeaKone
    aldığım ilk günden beri 1 gün sürüyor sarjım..

bu kullanıma şarj mı dayanır?

bencede
  • arkadaşlar bu yöntem bir hackleme yöntemi galiba di mi? hani böyle özellikli telefonu ilk defa uzun süre kullanıyorum bilmediğim için soruyorum.bu yöntem hack ise şarj sorunundan başka herhangi bir yararı var mı?hack ne işe yarar ? bir de telefonu hacklediğimiz zaman veya bu yöntemi kullandığımızda garanti kapsamı dışına çıkar mı? arkadaşlar cevaplarsanız çok memnun olurum iyi günler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinao

arkadaşlar bu yöntem bir hackleme yöntemi galiba di mi? hani böyle özellikli telefonu ilk defa uzun süre kullanıyorum bilmediğim için soruyorum.bu yöntem hack ise şarj sorunundan başka herhangi bir yararı var mı?hack ne işe yarar ? bir de telefonu hacklediğimiz zaman veya bu yöntemi kullandığımızda garanti kapsamı dışına çıkar mı? arkadaşlar cevaplarsanız çok memnun olurum iyi günler herkese.

Yok hayır garantine bir şey olmaz.Hack sayılmaz.Bir nevi patch+V40 gibi bir şey.Ayrıca Nokia senin yazılımına karışamaz.Cihazı hack lesen sertifikasız yazılımlar yüklesen bile bu seni garanti dışı bırakamaz.Eğer şarjın az gidiyorsa uygula bunu.
  • Arkadaşlar günde 1 saat kadar müzik dinliyorum,Hergün değil ama günde yarım saat veya 1 saat bazen 3 e kadar çıkıyor konuşma yapiyorum. 200 e yakın mesaj atiyorum ve sarj 3-4 diş kalıyor yaklaşik 15 saatte... Bu sarj az gidiyor demek midir?
  • telefonu çok kullanırsanız 2 gün. az kullanırsanız 4 güne kadar gider. buda normaldir. abartmayın. gps ve wifi ninde pili su gibi emdiğini bilin yeter. 2 saat gps şarjın yarısına yakınını götürür.
  • arkadaşlar bende bunu -sanırım- yükledim. yalnız sorun şu ki needeyse iç bir ayarım değişmemişti. bunu yükleyince tüm hafızaya format atmayacakmıydı? ya da yapılan şey doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedstarrr

çeşitli bilgiler
    - box driver not found hatası jaf box (benim gibi yazılımla uğraşan arkadaşlar bilir) jaf sürücüsü kurulmadığından oluşur
    C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver içindeki dosyaları c:\windows\system32 klasörü içine atın yeterlidir
    - phone not found hatası aslında bu hata cihaz ölü usb yazılım modunda windows tarafından tanınmazsa oluşur (zira yazılım başlaması için cihazın tanımlanmış olması gerekir)
    - winscard.dll hatası jaf aslında 100$ lık bi yazılım dır ama burada crackle kullanılıyor 4sha red veya rap idshareden virtual pkey 2.0 ı indirin kart sorunu düzelir bu ayarlar sadece windows xp olduğunu varsayarak yazılmıştır

eğer phone not found hatası alıyorsanız "nokia rom device" sürücüsü bilgisayarınıza yüklü değildir, Nokia Pc suite yükleyin geçer

winscard.dll hatası alıyorsanız jaf emülatörünü windows xp uyumluluğunda çalıştırın geçer.

box driver ın zaten çözümü yukarıda var.

• arkadaşlar benim sorunum çözülmüş değil, bu daha başka ne yapabilirim?
  • Az önce yaptım ama herşeyim silinmiş hafıza kartını içinde unutmuşum hafıza kartına kurulu şeyler silinmiş sertifikaladığım programlar yeniden sertifika istiyor rehberim gitmiş yedeklemeyi unutmuşum işin yoksa hepsini toparla şimdi
  • Arkadaşlar biraz önce 5800 ımı şarj ettim ilk şarj edişimdi bu ve 1 saat 55 dakikada doldu.. sizce normalmidir bu ?
  • Oh be sonunda şarj sorunum halloldu. Telefon bulma da zorluk çektim başta sonra bilgisayarıma nokia ovi suite yükledim telefonu usb den taktım ovi suite olarak açtım 5800 algılandı deyince programı çalıştırdım buldu ve sorunsuz yükledi başta flasha basınca hata şeklinde birşey çıkıyor o hata değil uyarı telefonunuzu sakın downgrade yapmayın bu telefonunuzu öldürür diyor uyarıda da telefonumda eski v40 yüklüyken şimdiye kapanmıştı ama şu anda hala tam konuyu paylaştığın için teşekkürler

@a.Po7

Telefonun normal şarj etme süresi 2 saat zaten yani normal bende de 2 saatte dolduruyor şarjını
  • Cihazı yeni aldım daha 6 günlük hemen versiyon yukledim v40 sarj bir gün bile gitmiyordu sonra burdaki versiyon 40 yükledim sorun düzeldi 3. gündeyim suan 4 cubuk var hala yoğun kullanamama rağmen.
  • bide arkadaşlar bb5 secip ayar yaptıktan sonra use ini ile cihazinızı sectikten sonra tamamen kapalı cihaza bir kere acma kapama tusuna basın mousen yanında hemen bir mesgul işareti görceksiniz yada pc tepki vericektir ozman flash tusuna basın direk atiyor flası.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.